evet ben yeni geldim.aZimliyim
Hosgeldiin gerci ben de daha yeniyim deneme surecindeyim ama birbirimize destek olmak lazimm :))
selam moni.iki ay önce 97 yi gördüm.şimdi 92 yim.40cm daralma var vücudumda.plates e gidiyorum her gün.bir saat sürüyor.fazla diyet yapmadım 5kg verdim.ayın 11inde diyetisyene gidicem inşallah.daha sağlıklı veririm diye düşündüm.şimdiden kıyafetlerim bolardı bile.spora başladıktan sonra morelim düzeldi.kendimi daha güzel hissetmeye başladım.görenler şaşırıyor.bariz bir beden küçüldüm.herkese başarılar
Spor cok guzel bisey ya cidden hafiflyosun kenndine guvenin geliyo eminim ki istedigin kiloya cook cabuk geliceksin insan kendini olcunce 1 cm bile fark edince ve onun icin ne kadar ugrastigini gorunce yemek istemiyo zaten :) anlatabildiimmi(
merhaba aranıza yeni katılıyorum b çok hırslı ve azimliyim umarım kısa sürede bu 8 kiloyu da verebilirim geçen sene 73 kiloydum kendimi çok mutsuz hissediyordum bir gün karar verdim ve spor ve diyete başladım. sıkı bir diyetle 15 kilo verdim ama kilo vermem durdu bu konuda ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olabilir misiniz hafta sonları internete giremiyorum bu yüzden hafta sonu yaptıklarımı pazartesi yazabilirim.Bu arada boyum 158 kilom 58 ulaşmak istediğim kilo 50
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğünde
1 yumurta
1 kaşık bal
1 kaşık tereyağı
Kilom 158 okudum :O hosgeldiiin umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin zaten cogumuzun hedefledigi kilolardasin diyebilirim:))
günaydın arkadaşlar bende 8 .grubuna davet edildim yarışmaya katılmak istiyorum ne -aypmam gerekir
Hosgeldiiin bu arada umarim nickin kisa zamanda incevemutlu filan olur :)) burasi cok guzel cok sicak bi ortam var motive olucaz hepimiz umarimm:))
ben her gün bir saat koşu bandında yürüyorum bi de TAE BO yapıyorum 45 dk
Ohoo tae bo zaman bi saatte 600-800 kalori arasi yakmiyo mu istikrar cok onemli sadece sporda cidden sen baya kalpri yakiyosun gunde :))
agzın bal yesin ya ben de çok istiyorum ben bebek sahibi olmak istiyorum ama kilom çok fazla bunun için güzel bi gebelik geçirmek istiyorum
Bikilo ver hedefine ulas cok gzel bi anne de olucaksin canim eminim :))
Sabah
Süt
Tost
Ara
Elma
Öğle
Cips
Ara
Süt
Akşam yoğurt
Afiyet olsuuun da ya biraz az digilmi nasil bu kadar az seyle tok durabiliyosunuz ki valla helal olsun da cidden cok az ya
Kizlar iyi aksamlar herkese yeni arkadaslar gelmis topik cosmus masallah renklenmis ne guzel yeni gelenler hos geldiniz ben de buranin en kidemli deneme suresindeki insaniyim Sinav yaklasiyo malum seyrek giriyorum biraz bi de su siralar acayip halsizlik var ustumde hadi hayirlisi. Menumu gireyim;
Sabah: yarim dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta, yesillik
Ogle: kucuk bi kase yesil mercimekli yogurt, 1 cig kofte.
Ara: yarim elma, 1 fincan sekersiz turk kahvesi.
Aksam: kucuk bi kase yogurt, zeytinyagli barbunya.
Spor: 1 bucuk saat yuruyus, 300 ip atlama.
Kacamak yok muuu :)) bugun bi dersten quiz olduk bos kagit verdim desem yeridir ya bende su sekersiz turk kahvesine bi alissam zift gibi geliyo ama off(