- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahın 5inden beri ayaktayım
Daha doğrusu zaten doğru dürüst uyuyamadım bile sinirden
Şu tadilat yüzünden salonun halısını ve yolluklarımı yıkamaya göndermiştim tadilat bitene kadar ancak gelir diye.
Salı akşamı halıları tam biz annemlere çıkacakken getirdiler ve eşimde direk tozlanmasın diye poşetinden çıkarmadan yatak odasına attı halıyı doğal olarak
Dünde bütün gün zaten uğraştığımız için hiç halıya bakmadık bile ne alemde diye :26:
GEce yatmak için yatak odasına bir girdik ağır bir koku var
Hayırdır inşallah falan derken eşim bir baktı halının olduğu poşet nem yapmış :26: adam halıyı kaldırmaya uğraşırkende bir baktık ki o ağır koku halıdan geliyor
Herifler resmen iyice kurutmadan ıslak halıyı sarıp poşetlemiş ve öyle getirmişler
Hem sinirden hemde odadaki ağır kokudan uyuyamadım
Hayır kimse telefon açıpta ille acil halımızı getirin demedi üstelik o halıya dünya para vermiştim
Şimdide bir yandan sinirden kuduruyorum bir yandanda bir an önce sabah olsunda adamların canını okuyayım diye bekliyorum
Hayır halının sırf poşetinin kenarını açtık bu kadar koku hani alıp tekrar yıkasalar bile halı düzelirmi bilmiyorum ama eğer bana halımı maf ettilerse ki öyle görünüyor :26: onların benden çekeceği var
İçimdeki mahalle kadınını uyandırdılar gece gece
çok ayıp bir şey kimse iişini yapmıyor doğru dürüst canım geçmiş olsun canlarını okudun mu