Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmm :122: :122:
Misafirlerimi uğurladım iki dakikada kalan bir iki parça işimide bitirdim buraya attım kendimi
Bu akşam sağ olsun büyük kızçem bana çok yardımcı oldu Allah razı olsun
Yaptıklarımı masaya dizip oradan servis yaptım daha kolay olur diye ( mutfağım totoşumdan küçük olduğundan
)
Ben çay servisini yaparken kızımda boşalanları toplayıp direk makineye dizdi
hatta bir güzel mutfağı topalmış ve bana neredeyse hiç iş bırakmamış
NOrmalde hep somurtur yerinden kımıldamayan kız bu gece maşallah elim ayağım oldu
Bizimki geçenlerde şu Miley Cyrus gibi saçlarını kestirmişti ya
gelen arkadaşlar bayıldılar saçlarına
ben şaka yapıyorlar sanıyordum ama cidden çok yakışmış süper olmuş dediler tabi bizimkide mest oldu
Normalde gitar çalmayı öğrenmeye başladığı halde pek gitar çalmazdı bize ama gelen arkadaşlardan biri hadi çalsana bize birşeyler dediğinde hiç itiraz etmeden gitti gitarını kapıp getirdi 2 şarkı tımbırdattı
O bile hoşuma gitti sonuçta biz her çal dediğimizde aaa akortu yok yada işte canım istemiyor derdi çekinirdi
O hoşlanmadığım çiftte geldi tabiki
ama nasıl olduysa karı koca ikiside baya bir cana yakın davramaya çalıştılar tabi bende elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım
ama yinede hoşlanmıyorum
Arkadaşlardan birinin eşi TAcikistanlı ( daha yeni evlendiler ) kadıncağızla daha evvelde hemen birbirimize ısınmıştık hatta bugün gelince bir ara mutfağa yanıma gelip sarıldıp öptü beni
ay bilmiyorum neden ama seni çok sevdim canım arkadaşım yaaa dedi
dedim bende öyle ( ki gerçekte öyle )
Ya aramızda kalsın ama ben nedense şu diğerlerinden hoşlanmadım dedi ( benim uyuz olduğum çifti kast ederek
) dedim boşver idare edeceğiz artık kocaların hatırına
Bol bol sohbet ettik ve yaptığım mamaların hepsini çoook beğendiler
Tacikistanlı olan arkadaş hatta hemen tatlının ve yaptığım arpa şehriye salatasının tarifini aldı
Bakalım yakında yine bir araya gelelim diyorlar ( gıçıklarda dahil tabi
) şöyle bir iki hafta daha geçsinde ancak ondan sonra
TAcikistanlı arkadaşa ama hazır okullarda tatilken bir gün kızımla gidiceğim bu hafta kahve içmeye
kadıncağızın burada hiç tanıdığı yada akrabası yok ( komşularını bile tanımıyor :26: dedim hatta sen bir gün birine deng gelince kahve içmeye de beklerim deseydin diye ama hem çekiniyor hemde ben kaç aydır buradayım daha bir kere selam bile vermediler dedi
bari ben arada gideyimde kendini iyice yanlız hissetmesin
)
Zaten onada dedim şu havalar biraz ısınsın senle bol bol gezmeye gideriz boşver sen diye
Benim büyük cadıda kuzenini çok özlediği için misafirler varken ona mesaj atmış abi gelsene bize diye
misafirler gitti o geldi
sağ olsun hiç eziyeti yoktur bana
hem bir sürü şey vardı onlardan hemen atıştırdı gelir gelmez
şimdide eşimle oyun konsoluna geçtilerde ben rahat ettim .
Artık sabaha kadar nette gezsem benimki len hala oturuyormusun demez nasılsa onlarda oyalanıyor
Allah yardımcın olsun canım yaa inşallah şu sınavlarda güzel geçerde mezun olduğunuda görürüz
Kaç sınavın kaldı?
Bu gece vukuatsiz geçti diyebilirim
Yaptıklarım çok beğenildi
o uyuz çifte geldi ama sanki değiştirmişler onları
dangul dungul konuşan karı koca eskiye nazaran biraz daha dikkatliydiler ama tabi özlerinde var sonradan yine dangul dungulluk yaptılar ama bana değil
Tacikistanlı arkadaşımız eşine birşey söylerken o dangozlardan kadın olanı kalkıp kadına siz diğer odaya geçin isterseniz dedi gülerek
kadıncağız çok bozuldu ve utandı sanki başka birşeyi ihma ediyormuş gibi oldu sonuçta ve direk onun ağzını kapattı ama ; eşime birşey söyleyemeyecekmiyim sen bizi boşver sohbetine bak dedi
Dangozun kocasıda bir ara tutturdu benim cimcimeye ay ben sana çikolata alacaktım unuttum falan diye bende önemli değil diyince dönüp olurmu beslememiz lazım gelin alacağız demezmi
tabi o anda duymamazlığa geldim ama büyük konuşmayayım 10 kızım olsa birini vermem o dangozlara
Üstelik çok uyuz olurum ben arkadaş arasında aa senin kızı alacağım lafına hayır arkadaş grubunda hepsininkiler erkek bir bende iki kız
Bizde komşunun bile niyeti bozup kızınızı oğlumuza düşünüyoruz demek çok ayıp çünkü akrabalık olmasada kardeştir bizim gözümüzde
Şaka yapıyor hesapta ama hiç kimse gülmedi
Bakalım bu geceyi atlattıkta dangozlar ille bari ayda bir biraraya gelelim diyorlar
çoğunluk olur diyince ses edemedik tabi ama her 15de bir yada ayda bir çekilmez bunlar
Nasip kısmet diyip geçiştirdik