- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam herhalde bugünden sonra sülaleden gelecek kimse kalmamıştır yani umarım kalmamıştır
Allah razı olsun hepsi sevip sayıp geldiler ama ben şu 3 günde gerçekten bittim
Öğlende bir ara koltuk altım ağrımaya başladı dedim eşime oda nerden aklına geldiyse gel bir tanisyonunu ölçeyim dedi
Büyük tansiyonum 16, küçük 12 olmuştu
Yorgunluktan tansiyonum fırlamış resmen :26:
Hemen bol limonlu bir su içirdi banada tansiyonum normale düştü şükür
Şu 3 gün içinde ne yediğimi yada su içip içmediğimide hatırlamıyorum bir bugün annemin yaptığı börekten 2 ufak parça yedim ve şu anda açlıktan ölüyorummmmmmmmmmmm ( saat 5 gibi yemiştik )
Eşimin halaları sonrasında geldiklerinde onlarada tabak falan hazırladım ama tabiki ben yemedim hiç birşey
Bakalım salı kontrole gidene kadar aynı düzene devam edeceğiz herhalde ( 4 saat arayla hava ve akşamdan akşama iğne )
Ondan sonra Allahın izniyle kızçem iyileşmiş olur iyicede bende kendi düzenime dönerim
Çok sağ ol canım şu anda çok daha iyi ama tabi devamlı kolluyoruz terlemesin diye
Ya sorma bende tam moda girdim tamamdır dedim ama bu hastalık benimde düzenimi bozdu
İnşallah salıdan sonra bende kendimi toparlarım şu cimcimenin tedavisi bir sonuçlansın filmi temiz çıksında hava vermeyi kesince uykuda düzene girer yemekte
Hele şükür gelebildim
Anam herhalde bugünden sonra sülaleden gelecek kimse kalmamıştır yani umarım kalmamıştır
Allah razı olsun hepsi sevip sayıp geldiler ama ben şu 3 günde gerçekten bittim
Öğlende bir ara koltuk altım ağrımaya başladı dedim eşime oda nerden aklına geldiyse gel bir tanisyonunu ölçeyim dedi
Büyük tansiyonum 16, küçük 12 olmuştu
Yorgunluktan tansiyonum fırlamış resmen :26:
Hemen bol limonlu bir su içirdi banada tansiyonum normale düştü şükür
Şu 3 gün içinde ne yediğimi yada su içip içmediğimide hatırlamıyorum bir bugün annemin yaptığı börekten 2 ufak parça yedim ve şu anda açlıktan ölüyorummmmmmmmmmmm ( saat 5 gibi yemiştik )
Eşimin halaları sonrasında geldiklerinde onlarada tabak falan hazırladım ama tabiki ben yemedim hiç birşey
Bakalım salı kontrole gidene kadar aynı düzene devam edeceğiz herhalde ( 4 saat arayla hava ve akşamdan akşama iğne )
Ondan sonra Allahın izniyle kızçem iyileşmiş olur iyicede bende kendi düzenime dönerim
selam şekerlerim
az önce eve girdim dünden beri yoktum,2x iş yapıyorum yoruluyorum ,artık taşınsamda bir an önce düzenimi kursam
daha çalışmam gereken derslerim var imdattttt
banuşum Allah kolaylık versin canım,minik kuzu da daha iyimiş sevindim.karantinadayız diyeydinya kız
anne böreğinden yenmezmi yicen tabi ama çok da kaçırma tatlım
ben de aralarda kaçamaklar yapıyorum henüz tam diyet moduna giremedim nedense bu hafta sınavlarım var ondan stres yaptım galiba:18:
Çok sağ ol canım şu anda çok daha iyi ama tabi devamlı kolluyoruz terlemesin diye
Ya sorma bende tam moda girdim tamamdır dedim ama bu hastalık benimde düzenimi bozdu
İnşallah salıdan sonra bende kendimi toparlarım şu cimcimenin tedavisi bir sonuçlansın filmi temiz çıksında hava vermeyi kesince uykuda düzene girer yemekte