Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür evimize döndük
Doktor geldiği ana kıyasla cimcimenin çok daha iyi olduğunu söyledi ve daha fazla para vermenize gerek yok imkanınız varsa o hava makinelerinden alın evde daha rahat edersiniz dedi Allah razı olsun
Bütün ilaçlarını falan yazdı tabi eşimde o arada gidip o hava makinesinden aldı ( en pahalısı 115 liraymış gittiği yerde
ki bizim kaldığımız hastanenin geceliği 190 liraydı
)
Artık 4 saat arayla Buseme hava vermek zorundayım salıya kadar
sonra tekrar kontrole gidiceğiz ve tekrar göğüs filmi çekecek doktor %100 iyileştiğine emin olmak için
Şu anda inanın yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama 12ye kadar daha oturmam lazımki hava bağlıyayım ondan sonra inşallah bir 4 saatcik uyuyabileceğim
Eşim sağ olsun benle birlikte kaldı refakatçi olarak ama erkekleri bilirsiniz onu versene, bunu versene, çay söylesene diye diye beni deli etti
bir ara okadar dellendim ki Allah aşkına sen eve git yeter iyice yordun beni dedim
tabi o birazda beni kızdırmak için yapıyordu
Büyük kızıma bakmak için Annemlerde bizim evde kaldılar dün ve hatun sabahın köründe uyanıp direk temizliğe girişmiş sağ olsun
Eğer bir gece daha kalsaydık ütülerimide yapacaktı yarın gündüz ama bana kaldı onlar tabi dönünce
Yarın gel ben ütülerimi yaparken sende bana sohbet eder arkadaş olursun dedim ama eşim evde diye yok iki gün siz baş başa kalın hem dinlenin ( nasıl dinleneceksem 4 saat arayla buhar verirken
) hemde ben pazartesi gelirim bir güzel temizlik yaparız demezmi
ben yorgunum diyorum hatun temizlik diyor
valla Annemede dedim senin içindeki Kakılmışı yok etmek gerekiyor bu ne temizlik sevdası diye
nasıl gülüyor ne yapayım kızım yapalımda olmadı ertelediğim yemeği bir sonraki cumartesi verirsin diyor
Bu geceyide atlatayım yarın sabah eşime kızı devredip bir kaç saat deliksiz uyuyacağım inşallah
oy oyy çok geçmiş olsun banucum kuzuya rabbim acil şifalar versin,aminn
herkes hasta ve hep aynı sonuç bu sene grip mahvetti bizimikrobu havadan bilerek attılar deniliyor:26:Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.aminn.kendine dikkat et tatlım sende oralarda hastalanma
bende bugün hasekiye gidicem ablama akşam mr çekilecek,dirseğinden şikayeti var inşallah bir şey çıkmaz
Canım sizede çok geçmiş olsun
Umarım birşey çıkmamıştır da tez zamanda ablanda şifa bulsa
Valla mikrop konusunda bende bazen aynı şeyi düşünüyorum :26: İnan yatak bulamadık kaldığımız hastanede hatta araya o hastanede çalışan görümcemin görümcesi girdide zorla bir yatak ayarlayabildi yoksa kaynıyor resmen ve millet sıra bekliyor taburcu olan olsun da bize yer açılsın diye