Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ben temizliğe girişeyim akşama annemler çaya gelicek hatun titiz kesin bulur bir şey yoksa
Herkse güzel bir gün diliyorum
***8.TAKIM 343.ETAP***
Nice15( 65,2/ 64,9/ 0,3/ % 0,46)
benbirtaneyim ( 61,4/61,4 / 0/%0 )kilosu sabit
newlife35 ( 59,7/ 0/0 / %0 ) kilosu sabit
maviask (52,2/52,2 /0 /%0 )kilosu sabit
phalanx(63,5/0 / 0/% 0) kilo bildirmedi
Moni(94,7/ 96,0 / -0,43 /%-0,46 )340.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
ceco34 (118,5/120,9 /-0,8 /%-0,68)340.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
8. TAKIM ORTALAMASI:%-0,10
kolay gelsn canım
ayrıca kilo vermişsin hemde çok iyi vermişsin tebrik ederim devamıda gelecek inşallah
önmemli değil canım bu hafta zaten iyi değildik.önümüzdeki hafta güzel kilolar verelim.Abla kusura bakma giremedim tel şarjı bitmişti yanımda değildi eve gelip taktım uyuyakalmışım öyle
Ev tuttuk sonunda dün gidip eşya aldık. Bi köşe koltuk bi de yatak odamızı aldık akşam gelip hemen monte ettiler. Bugün gidip perde tül ve avize alacağız. Tül ve perde tüm ev 900 tl dedi ve indirimi hali. Daha halı yemek masası bi sürü ıvır zıvır eksiğim var. Ne zormuş taşınmak ya bi daha taşınmam öldüm resmen. Otelde bebekle ayrı zordu eve geçtik eşyasız o ayrı zor. Gece soğuk oldu hemen elektrik sobası aldı eşim zaten bebeğim öksürüyodu bi de soğuk hava buhar makinesi aldık bebek için hep kurumuştu ağzı burnu. Cihaz kullanmaya başladığımızdan beri rahatladı.
kızlar ben izne ayrılmak istiyorum. sağlık problemlerim ve finallerim sebebiyle pek giremedim haftayada eve gideceğim yine girme imkanım pek olmaz :26: kendinize iyi bakın güzel kilolar verin ben gelinceye kadar
Saol abla anlayışın için :) oğlum uyuduğu zaman başlıyorum eşya dizmeye yoksa kıyameti koparıyo illa kucak ya da güldürün beni . Eşimde hep kafam karışık diyip duruyo çünkü ofiste açıyor burda :)selam kızlar internetim yok dünden beri çalışma var dediler hala gelmedi.teldende zor oluyor.
görüşemessek güzel hafta sonları diliyorum aman dikkat edin bu hafta hepimiz güzel kilolar verelim.
önmemli değil canım bu hafta zaten iyi değildik.önümüzdeki hafta güzel kilolar verelim.
Hayırlı olsun canım evi tutmuşsunuz.eşyalarınıda güle güle kulllan.bilirim evin eksiği hiç bitmez,aman bebişini üşütme.
geçmiş olsun canım tamam seni izinli yazyorum.aman tatilde kilo alma.
ayy ailecek alemsiniz vallahi heSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hazır kuzum uyurken sizlere bakayım dedim
Ya nasıl bir griptir bu sene kuzum hala okadar ilaça rağmen tam düzeldi derken yine başlıyor öksürük krizlerine
Dün tam ilaçını verdim gece bir öksürük tuttu kızcağız tutamadı kendini kustu tabi bütün ilaçda daha boğazından inmeden halıya çıktı hadiiiiiii onun temizliğiyle uğraş dur :26:
Ayak altına, göğsüne ve sırtına vicks sürdüm de öylelikle sakinledi
Normalde ben yataktan çıkar çıkmaz peşimden kalkan kuzu hala uyuyor artık nasıl halsiz düştüyse :26:
Bugün biraz dışarı çıkmayı düşünüyorum hem temiz hava belki biraz iyi gelir hemde çamaşır ipim koptu onu alayım dedim
Tabi anamda kurtlu dayanamadı sosyete pazarınada uğrayalım dedi ölecek kadın pazar gezmek için
Neyse banada yürüyüş olur artık ne yapayım
Şimdi sabah sabah sinir oldum
Dün KV biz gider gitmez kızıma bana hemen bir Facebook hesabı açıyorsun dedi
Neymiş ablasına torunu açmışmış onun varsa KVninde olması gerekiyormuş :26: birde açıkca söylüyor resmen sinirden gülmeye başladım ve dedim şu teknoloji bozdu iyice sizi diye Teyzesi nasıl dalga geçiyor aaa benim varsa onun olmazsa çatlardı zaten diye onada torunu sırf muzurluk olsun diye açmış hatta kadıncağız diyor ben sadece resimlere bakmayı öğrendim diğer şeyleri bilmiyorum bile diye
Eşim hatta kocaları öbür tarafa gönderdiniz bak ölünce hesap soracaklar bizden sonra ne yaptınız diye dedi
Valla dedim ben kendi Anneme şakasına geçenlerde hadi sanada açalım dediğimde ( ki kadının ne bilgisayarı var ne interneti ) aaa bu yaştan sonra facei ne yapacağım oturup namazımı kılar kuranımı okurum dedi dedim KV fena bozuldu ve ben kuranımıda okuyorum zaten dedi
Buraya kadar herşey iyi hoş güzel sonuçta beni ilgilendirmez ama benim saftirik kızım gitmiş bana ondan istek göndermiş neyse kabul etmem olur biter dedim eve geldiğimizde fark edince ( büyük cadı söylemiyor bile ) benim iş güzar kocamda sabah benim facee oyun isteği yollamak için girmiş ( birbirimizin şifresini biliriz ama ancak oyun için diğerininkine girersiz ) bir güzel anasını bana arkadaş olarak kabul etmiş
Tam buraya yazarken fark ettim tabi o an kan beynime sıçradı bari orada rahat versin ( büyük görümcem bir tek ekli küçüğünü bile ne ekledim ne birşey )
Telefon açıp len sen niye böyle yaptın sanki gerçekte çok can ciğerizde sanaldada arkadaş olacağız oda aşkım yaa sıkıntı yok istemiyorsan çıkar arkadaşlıktan dedi bende çıkardım tabiki hee inşallah büyük cadı göstererek eklememiştir beni yoksa kabak benim başıma patlar yok işte istek yolladıkda sen kabul etmedin falan diye
Bu adam beni öldürecek :26: kadını kurdurtacak sonra ben uğraşacağım yine sanane kardeşimmmmmmmmmm sananeeeeeeeee ben senin arkadaşlarına karışıyormuyum
Ay sabah sabah sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın ama anlatmasaydım çatlardım
oyyy canım benim,Allah yardımcın olsunSaol abla anlayışın için :) oğlum uyuduğu zaman başlıyorum eşya dizmeye yoksa kıyameti koparıyo illa kucak ya da güldürün beni . Eşimde hep kafam karışık diyip duruyo çünkü ofiste açıyor burda :)
Annem beni arayıp deli ediyo zaten yanlızım burda yok o evi tutma bu eşyayı alma dedim istersen çadırda yaşıyayım :)
Alışmaya çalışıyorum Mersin'e sevdim burayı havası güzel insanları iyi eşimde mutlu burda inşallah herşey güzel olur
selamün aleyküm hayırlı kandiller şekerlerim
rabbim,sağlık,sıhhat,huzur, mutluluk,bereket versin inşallah.
kandilimiz mübarek olsun, hayırlara da vesile olsun inşallah..aminnn
ayyyyyyyy beğen tuşuna ambargo koymuşlarsinir oldum dün geceden beri ya,yok efendim birini beğenmişimde diğerini beğenemezmişim yok efendim o kişiyi tekrar beğenebilmek için başkalarını önce beğemem gerekiyormuşda ayyy hiç sevmem böyle işleri onane kardeşim 10 kere beğenirim 20 kere beğenirim aaaaa
forumdan soğudum resmen ya,kocam bana bu kadar baskı yapsa kapıya koymuştum
ayy ailecek alemsiniz vallahi he
oyyy canım benim,Allah yardımcın olsun