- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aleykümselam banucum,minik kuzuna geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin amin
ana kız diyetinizde süper gidiyormuş sevindim canım çok inşallah böyle devam eder de ikinizin birden yaza yüzünüz güler
aslında hedef belirlerken kısa dönem belirlesek daha başarılı oluruz sanıyorum , örneğin ideal kiloma 40 kilo var nasıl vercem diye kara kara düşüneceğimize ,mesela bir 10 kilo versem ne kadar rahatlıcam demeliyiz ilk hedefi de misal 10 kilo olarak belirlemeliyizben artık öyle yapıcam inşallah işe yararben 85 kiloya düştüğümde,herkes yeter daha verme böyle çok iyisin demişlerdibende kendimi kıyafetlerle iyi hissediyordum hatta dar kalıp bir pantolon almıştım kendime onunla 50 kilo gibi hissediyordum
yani boyumuz kısa olmasına rağmen bizde 80 lerde çok güzel duracak tatlımyakın çevremiz bizi hep kilolu gördüğünden onlara hatta zafiyet geçiriyormuş gibi gelicez
diğer konuya gelince,bizimle alakalı demiyorum genel anlamda yazıyorum.kiloluyuz diye eşimize karşı kendimizi kötü hissetmemeliyiz,dünyanın en güzel kadınları bile aldatılıyor,erkeğin içinde olmasın yoksayapacağı varsa kulpunu uydurur yapar
biz kendimiz için,kendi sağlığımız kendimizi iyi hissedebilmemiz için kilo vermeli ve kendimize bakmalıyız.o yuva düşmanı kadınlardan o kadar çok varkimümkün mertebe çok yakınımız olmayan hatun kişileri evimizden çevremizden uzak tutalım,çok samimi olmaya gerek yok.erkekler zaten saftirik,hatunların güzel olmalarıda gerekmiyor kanmak için.ilgi alaka gördükleri yere kayabiliyorlar.tabi içinde olanlardan bahsediyorum,vesvese yapmayalım kendimize
bizlerde eşlerimizin hep hatalarını görüp,ilgisiz alakasız davranıp en ufak bir şeyde dır dır ediyoruz .daha anlayışlı daha ilgi alakalı olmalıyız onlara karşı,zaten erkekler çocuk gibi,kadın zekasıyla kocasını elde tutmayı bilir eve geldiklerinde de onları pijamayla karşılamayalım lütfendışarıda hep bakımlı güzel giyinen saçları başları yapılı hatunlarla muhataplar,eve geldiklerinde neyle karşılaşıyorlar? bunu soralım kendimize
Rabbim yuvalarımızdan huzuru,mutluluğu bereketi eksik etmesin inşallah..aminnn..
Aminnnnnnn canım
Gerçekten çok haklsın erkekler kandırılmaya meyilli saftirik çocuklardan farksız
O yüzden onları lolipopla biz kandıracağız ama aradada enseye şaplağı yapıştıracağız ki fazlada şımarıp yaramazlık yapmaya niyetlenmesin
Rabbim hepimizin huzurunu daim etsin ...aminnnnn
Kilo konusuna gelince kesinlikle 85 kg bile olsam herhalde afet gibi olurum şu kilomla bile Banu Alkan modundayım genelde hele birde üzerimde elbise varsa Sibel Can gibi eteklerini tutup parmak ucunda sallana sallana gezmişliğimde çok
Dediğin gibi hedefleri ufak tutmak en iyisi bende hedefleri 10ar 10ar gitmeyi düşünüyorum Rabbim inşallah nasip edecek bu sefer sağlıklı ve fit bir kiloya düşmeyi
Daha geçen gün annem bile diyor kız 95 olsan bile yeter diye ( Almanyaya gittiğimde okadardım ya iyidin o zaman diyor ki bende resimlere baktığımda kız iyimişim o kilo diyorum en azından resimlerde biraz daha düzgün çıkıyordum neyse hallederizzzzzzzzzzzzzzzzzz