canım iyi oyunlar o zaman ne güzel baya varmı kar orada
merhaba kızlar mal gibiyim saat 7den beri şu saate kadar uyudum ve midem aşırı derecede bulaniyorsoğuk almışım sanırım offf
butun gece artık halay çekerim kendimi bu uyku düensizliğinden dolayı
merhaba kızlar mal gibiyim saat 7den beri şu saate kadar uyudum ve midem aşırı derecede bulaniyorsoğuk almışım sanırım offf
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yemeğimi yedim annemlerde üzerine şekersiz çayımıda içtim ve sonunda geldim
Kızımla anneme giderken ( ki sokağın diğer ucunda oturuyor) baya kar topu oynadık
Büyük cimcimede katıldı ve çığlık ata ata çıktık sokağı
Artık nasıl kahkahalar attıysak, ufaklıkta nasıl dedeeee diye seslendiyse bir baktık babam balkonda
Kücük cadıyı zar zor ağlayarak soktuk eve
Oynamak istiyorum oynamak lazım diye ağladı durdu ben kükreyene kadarbabam bile heheyyyyt ne kükredin kız çocuk sindi anında dedi tabi annem üzerine gelince fırça yedim niye kuşuma bağırıyorsun diye
Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates, salatalık
ara;
1 yeşil çay
Öğlen;
1/2 tabak kapuska ( kıymalı )
1 büyük bardak ayran
aradan bir yarım saat geçincede 1 elma
ara;
1 fincan şekersiz nescafe
akşam;
Bol hamsi buğlama
soğanlı karışık salata
ara;
3 bardak şekersiz çay
Valla öyle diz boyu kar yoktu ama baya arabaların üzeri kaplanmıştıyerler tabi basıldıkça çamur olmuş tabi bazı yerler temizdi kardan adam yapacak kadar yoktu ama yinede güzeldi
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Anam bugün baya hareketli bir gün geçirdim sayılır
Hani geçen gün demiştim ya obezite cerrahisi düşünüyorum diyebenim eşşek erkek kardeşim faceden bir gruba ameliyatla ilgili bir kaç soru sorduğumu görmüş ve dün anında annemlere yetiştirmiş pis gambazcı
Hatta ben gittiğimde tam annemle kıza forma bakmaya çıkacağımız sürede iki dakikada yetiştirmiş hatta babam biz çıkarken konuşmaya başladığı için onada söylemiş
Adamcağız tabi neyin ne olduğunu anlamadığı için baya bir üzülmüş biz geldiğimizde de annemi yatak odasına çekip ben banuyla konuşcağım falan demişte annem tatsızlık çıkar ben yanlız konuşurum onla demiş :26:
Tabi karı koca sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar ve kadıncağız bir iki bişey aldım bahanesiyle bana geldi
Anam artık ne dediyse erkek kardeşim ameliyatla ilgili kadıncağız daha lafını açtığı gibi ağlamaya başladı
Neyse oturduk uzun uzun konuştuk hatta ona izah ettim hemen atlama niyetim yok sadece araştırıyorum üstelik benim istememle olacak şey değil doktor karar veriyor falan diye
Şükür biraz rahatladı, sakinledi ama söz vermek zorunda kaldım son kez de olsa sıkı sıkı diyet yapıp elimden geldiğince spor yapacağıma
Kadıncağız sırf kendimi daha iyi hissedeyim diye koltuklarımı bile değiştirmeyi teklif ettihani kendimi daha iyi hissedersem evim daha düzgün olursa sırf kendime yoğunlaşırım diye ama tabi benim inatçı eşim kesinlikle kabul etmedi
Annem sen ikna et hemen önümüzdeki hafta gider alırız dedi ( günden sonra tabi ) ama benimki bir kere hayır dedimi kolay kolay evete dönmezaslında ne güzel olurdu ama annemlerede kıyamıyorum sonuçta niye okadar masrafa girsin
Kadıncağız kafamı karıştırıp çekti gittiyani anlıyacağınız yine diyete devam şimdilik
merhaba kızlar bugün tartıldım 63.4 gördüm mutlu oldum
bunun üstüne kendime kısa süreli bir bayram ilan ettim midem şuanda yasta
Oh süper gidiyosun kıskanıyorum
sen tartıldınmı canımkıskanma kıskanma sen yakın markaj takiptesin
Annem geldi Eşyaları topladığımızı görünce ağladı çok kötü oldumbabamında üzüntüden şekeri düşmüş Mersin'e taşınmaya da mecburum eşimi tek bırakamam of allahım napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?