yapma kız yapma öyle yiyormuş gibi yap ama yemeeBen 63.5 tan sonra yine 64.5 görmüştüm tartıda yine düşmüş 63.5 bakalım sabah ne olacak
bende de annemler iştah bırakmıyo taşınmama üzülüyorlar eşimde süt olsun diye herşeyi ağzıma tıkıyo
kızlar yediklerimi 2gündür kusuyorum midem bulanıyor
kilolarım için iyi ama midem için kötü bişii
akşam yemeği yemedim yemeyede korkuyorum
papatya çayı yaptım onu içiyorum:)
Benimde mide haftasonundan beri hemen bulanıyor. Şiddetli bulantı geçti ama bu sefer sanki yediklerim midemi ağrıtacak gibi geliyor yemeye korkuyorum. Bugün zorladım yedim birşeyler. Evet, bu haftanın bildirimini yapayım bende :) Yarın sabah 6 buçukta okula gidiyorum vaktim olmuyor öğleye kadar.
Geçen hafta : 53.0
Bu hafta : 52.6
Aradaki fark : 0.4
Oran : %0.7 inş doğrudur
spor : - hasta olunca bir de kar filan hiç yapamadım
canım valla bende çarşı pazar dolaşmaktan karda kışta soğuğu yedim yedim midem kötü oldu
canım sen öğretmendin demi yalnış hatırlamıyorsam
Evet, öğretmenim :) Soğuklara dikkat fena ben hafta sonu birden göçtüm. Ne olduğunu bile anlamadım hastane acile gittim serumla filan geldim kendime anca. Daha yeni yeni geçiyor. İştah açısından iyi oldu gerçi bişey yiyemedim. Ama işin kötüsü su bile içemiyorum.
yapma kız yapma öyle yiyormuş gibi yap ama yemeevalla canımız çıkıyor 1 kiloyu verinceye kadar
Ya yediklerimi sayıyo resmen bana sen diyet yapıyosun sütün kesilecek diyo. Aslında iyi oluyo o yemeye zorladıkça yiyesim gelmiyo
çok zor bir durum canım ama alışıyor herkes bende alıştım ailemden ayrı şehirde yaşamaya ilk zor oluyor ama alışıyorsunonlarda alışır üzme kendini
yede canım düzeni olsun ipin ucunu koyverince kilolar geliyor
eskikilomadönüyorum bloku varya ordakileri uykula bari onunda emzirme dönemi olmuş
Bugünkü menü
Sabah
1 dereotlu puğaça
Ara
1 bardak beşli yeşil çay
Öğle
Balık
Domates
2 dilim çavdar ekmek
Akşam
1 dereotlu puğaça
1 orta şekerli türk kahvesi
Kaç gündür yemeyince bugün çok yemişim gibi geldi :)
Evet okudum tüm bloğu hatta o kızda mersindeymiş. Sahil yürüyüşlerine katılmak istedim 750 tl dedi. Tabi içinde diyet listesi ve telefonla takipte ediyoruz dedi ama çok geldi bana. Bu arada ilk haftaki listesi emziren biri için sağlıksız gibi geldi bana. En azından oğlum 1 yaşındayken süt üretimi azalınca yaparım tabi o zamana kadar veremezsem
canım o kadar para vermeye ne gerek var kendin çık yürüyüşe üstüne cebine parada kalır
sana az geliyor bence annelik psikolojisianneler birtanedirrrrrr
Valla Allah'ın sahili onlar yürürken arkadan takip ediyimyok cidden az ilk hafta hep Mısır patlağı var besleyici değil
aynen süper fikir gelme peşimdenmi diyecek haha ayak benim sahil benim dersin hahaaben çok seviyorum ama onu bak akllıma getirmişken ondan alayım yarın bu arada montum üstüme çok büyük geliyordu( xl dı) terziye gittim küçültebilirmisiniz diye oda 2 beden küçülmesi lazım dedi bugün verdim işte yarın gidip alacağım çok mutluyum büyük montun içinde kendimi kaybolmuş gibi hissediyordum artık kurtulucammmm
canım anne işte ya kıyamam
seni düşünütor tabi oda napsın
koltuklarda iyi olurdu tabi
ama boşver annenlere aldırma yazık masraf n gerek ya eşin alır
ameliyatıda tabii indsan bazen düşünüyor olanları görüp neden bande olamayaım denebiliyor ama boşver sen diyetini yap azmin elinden hiçbişey kurtulmaz zayıflarsın burada zaten birbiimize desteğiz ok
yanındayım ben canım eleştiri yaparım hatalarını söylerim verirsin allahın izniyle
Annem geldi Eşyaları topladığımızı görünce ağladı çok kötü oldumbabamında üzüntüden şekeri düşmüş Mersin'e taşınmaya da mecburum eşimi tek bırakamam of allahım napıcam ben
Çok sevindim cnm bende hamileyken giydiğim eşofman altlarını anneme verdim kendisi 88 kilo. Annemi akupunktura göndericem sürekli kilo alıyo geçen sene 83 tü gittikçe artıyo
Su maalesef yine ancak 1 litre içmişimdirama telefonuma hatırlatma kuracağım ki devamlı su içmemi hatırlatsın
Sporum zaten malum 1 gün yüzme ( bu hafta başka sporda yapmadımama bu değişiyor )
Millet pazartesi başlar perhize ben cumaRabbim hayırlısını nasip eder
Gerçekten çok zor bir durumAllah yardımcın olsun canım
korkuyorum bu akupunkturmu nedir :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?