• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur İşleri Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri

Ne olsun Kukrişkom, geleneksel koca eyleme vakitlerim.😂😂
Sen nasılsın?😍♥️🥰

Sonuçlandı, 3 senelik fasülyeliğim bugün itibari ile sona erdi.😂😂
Kolay gele 😂
Hadi bakalım hayırlısı olsun yasom ,tebrik ederim daha nicelerine :KK68:

Banka hesaplarını falan da kontrol et, bir senin profile işlediğine göre kullandığın cihaz hacklenmiş. :KK14:
amerikanın oyunları hepisiii🥲 bu arada cidden vercektim bende ama zaten eksikliğim hiç hissedilmemiş baktığımda baya öndeydin sonra ne kadar oldu fark bilmiyorum. Tebrik ederim eline sağlık poğaçanı çok beğenmiştim hatta tarifini denerim diyordum konular gitti 😑

Hep beraber inşallah aşkom :KK74::KK60:
Bakınn bugünki madame coco ziyaretimde nasıl biblo buldum ,işinizi gücünüzü bırakın bakın piploma:KK70:
Eki Görüntüle 3537205
Canım sana bir şey sorayım temu da alışveriş yaptığın için bilirsin 🥰 ödeme 1070 in üstünde olunca izin vermiyor sende de mi öyle 😊

amerikanın oyunları hepisiii🥲 bu arada cidden vercektim bende ama zaten eksikliğim hiç hissedilmemiş baktığımda baya öndeydin sonra ne kadar oldu fark bilmiyorum. Tebrik ederim eline sağlık poğaçanı çok beğenmiştim hatta tarifini denerim diyordum konular gitti 😑
Benim konum 13 Ocak’tan önce açıldığı için duruyor. Denemek istersen.👇🏼😌

Benim konum 13 Ocak’tan önce açıldığı için duruyor. Denemek istersen.👇🏼😌

Aaaa süperrr denicem bunu cok güzel olmuştu teşekkür ederim 🫠 Kuru mayayla olmaz mı olursa o zamanda ocakta ısıtma şeklinde mi yapıyoruz?

Back