Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma koşuşturmasından giremetim nete hiç bugün
Özür dilerim kızlar geciktiiiim
Gıdım gıdım gidiyor kilolarım
Geçen hafta :70.5
Bu hafta :70.00
Giden :500gr
Haftaya Allahım 6 lı rakamları görmeyi nasip etsin inşallaah :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum ve herkese hayırlı cumalar diliyorum
Yine ana kız dana gibi yatmışız saat 10da uyanmışız
YOk anam yok ben bu kızı erkenden kaldırmam lazımki gece erken yatsın bizde rahat edip sabah erken uyanabilelim
Dün gece yine aramızda yattı cadı tabi eşim isyan etti sonunda eşşek kadar oldun yatağında yatacaksın yarın geceden itibaren diye bizim cadıdan gelen cevap; hayır ben daha küçüğüm hadi bakalım yarın görürsün sen yine sizn yatağınızda yatacağım resmen karnıma ağrılar girdi gece gece gülmekten
Eşimle bir inatlaşmaları vardı tam komedi ama sonunda eşim pes edip arkasını döndü yarın görüşürüz diyerek
Anlıyacağınız bu gece bir komedi daha olucak
Bugün öğlene kadar biraz iş yapıp sonrada anneme geçiceğim
Dün gece sonunda bu gece için eşim Sinema biletlerimizi aldı
Kardeşim, eşi, babam, eşim ve ben bu akşam yemekten sonra DÜĞÜN DERNEK filmini izleyeceğiz
Akşam yemeğinide annem birlikte yiyelim çocukları bırakır öyle gidersiniz dedi bir yandan düşünmüyor değiliz 3 çocukla annem nasıl başa çıkacak diye benim büyük cadıyı saymıyorum o nasılsa anannesine destek olur
Ayyy sabah sabah çenem düştü
Gelelim bildirimime
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 118.5 kg ( şuncacık sonuça göbek atacak hale geldim )
Fark; - 0.5 kg ( - 0.43 % )
Hedef; şimdilik 85 kg
Spor; 45 dakika yüzme
bu haftada takıma uğramadın bildirimdede bulunmadın. seni izne ayırıyorum canım.toparlanınca buraya vakit ayırabildiğinde dönersin.Kaptanım kilom bu hafta aynı
tatlım izinden dönmek istiyormusun listeye alayımmı? yoksa biraz daha izinlimi olmak istiyorsun?Önceki kilom : 64.4
Bu hafta : 63.5
Fark : 0.9
Yüzde : %1.01
tatlım izinden dönmek istiyormusun listeye alayımmı? yoksa biraz daha izinlimi olmak istiyorsun?
canım çok teşekkür ederim ilgin içincanim kardes takimcigim,listenizi paylasmamissiniz..bir sorunmu var..eger yardim isterseniz 3.takima haber birakin,arkadaslar ilgilenirler
iyi akşamlar,
yoğun bir dönemde olduğumu biliyorsunuz ve şu liste noldu ayşe abla ortalarda yok diye birinizin bile aklına gelmemiş
liste paylaşıma son 45 dk kala eve geldim ve kimsenin listenin olmadığını farketmemiş olmasına çok üzüldüm.olduda yetişemeseydim bir tanede liste paylaşımından dolayı ceza alacaktık.nasılsa alıştık dimi o caza bizim bu ceza bizim...
hatırlatayım bugün ve önümüzdeki 3 hafta boyuncada tüm listeleri biz hazırlıcaz cezamızın gereği.tabi bundan da kimsenin haberi yoktur.
neyse çok kızdım liseyi hazırlayayımda yetiştirmeye çalışayım daha ders çalışcam off off
***8.TAKIM 339.ETAP***
Moni(94,7/ 94,7 /0 /% 0 )kilosu sabit
Nice15( 64,7 / 64,7 / 0 / % 0)kilosu sabit
benbirtaneyim ( 64,1/ 63,4 / 0,7 /% 1,10 )
newlife35 ( 59,5/59,3 /0,2 / % 0,34)
ceco34 (119,0/ 118,5 / 0,5/%0,42)
umutlayasasen ( 70,5/ 70,0 / 0,5 / %0,71 )
alsen (66,2 /0/ 0/ %0 )izinli
maviask (53,0/ 52,6 /0,4 /% 0,75)
phalanx(64,4/ 63,5/ 0,45 /% 070 )337.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 2 ye bölündü
8. TAKIM ORTALAMASI:%0,45