Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tembel hepsi tembellll püüüüüüüüPüü,bi sofra kuramadıniz
Hava güneşli burada çarşambadan sonra soğuk olacakmış öyleee diyorlarrBu nasıl kış anlamadım,yağmur bile yok
Burda da güneşli, Çarşamba yağacak diyolllaa inşallahHava güneşli burada çarşambadan sonra soğuk olacakmış öyleee diyorlarr
Neyse ki yarında hava gene iyi olacakmış,uçuş varya tırsıyorum kötü havalarda.Burda da güneşli, Çarşamba yağacak diyolllaa inşallah
Burası daha vahim kalabalık babında.Yoksa yazin nasıl duş alır,temizlik yapar,su içeriz
Sizin hepten kalabalık evetBurası daha vahim kalabalık babında.
Nasıl su yetişiyor bilmiyorum,geen sene epey azalmıştı sonra yağınca biraz rahatlattı.Sizin hepten kalabalık evet
Misafirler gitse de biraz rahatlasa ülke deNasıl su yetişiyor bilmiyorum,geen sene epey azalmıştı sonra yağınca biraz rahatlattı.
Umarımm öyle olur .Misafirler gitse de biraz rahatlasa ülke de
Çok aminUmarımm öyle olur .
Hepsine terlik fırlat çicemmm belki korkarlarTembel hepsi tembellll püüüüüüüü
Aşkom nasılsın
Nevos yeni ayın kolayligindan bahset biraz, sormadan duramıycamAşkom nasılsın
Henüz karar vermedim canım Sizin bir öneriniz var mı?Nevos yeni ayın kolayligindan bahset biraz, sormadan duramıycam
Bekleyecez bakalım.Çok amin
Kaç kenara annem gelmesin sana en yokken kulln arada sana emanaetHepsine terlik fırlat çicemmm belki korkarlar
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Aşkom nasılsın