Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Anam bugün baya hareketli bir gün geçirdim sayılır
Hani geçen gün demiştim ya obezite cerrahisi düşünüyorum diye
benim eşşek erkek kardeşim faceden bir gruba ameliyatla ilgili bir kaç soru sorduğumu görmüş ve dün anında annemlere yetiştirmiş pis gambazcı
Hatta ben gittiğimde tam annemle kıza forma bakmaya çıkacağımız sürede iki dakikada yetiştirmiş hatta babam biz çıkarken konuşmaya başladığı için onada söylemiş
Adamcağız tabi neyin ne olduğunu anlamadığı için baya bir üzülmüş biz geldiğimizde de annemi yatak odasına çekip ben banuyla konuşcağım falan demişte annem tatsızlık çıkar ben yanlız konuşurum onla demiş :26:
Tabi karı koca sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar ve kadıncağız bir iki bişey aldım bahanesiyle bana geldi
Anam artık ne dediyse erkek kardeşim ameliyatla ilgili kadıncağız daha lafını açtığı gibi ağlamaya başladı
Neyse oturduk uzun uzun konuştuk hatta ona izah ettim hemen atlama niyetim yok sadece araştırıyorum üstelik benim istememle olacak şey değil doktor karar veriyor falan diye
Şükür biraz rahatladı, sakinledi ama söz vermek zorunda kaldım son kez de olsa sıkı sıkı diyet yapıp elimden geldiğince spor yapacağıma
Kadıncağız sırf kendimi daha iyi hissedeyim diye koltuklarımı bile değiştirmeyi teklif etti
hani kendimi daha iyi hissedersem evim daha düzgün olursa sırf kendime yoğunlaşırım diye
ama tabi benim inatçı eşim kesinlikle kabul etmedi
Annem sen ikna et hemen önümüzdeki hafta gider alırız dedi ( günden sonra tabi ) ama benimki bir kere hayır dedimi kolay kolay evete dönmez
aslında ne güzel olurdu ama annemlerede kıyamıyorum sonuçta niye okadar masrafa girsin
Kadıncağız kafamı karıştırıp çekti gitti
yani anlıyacağınız yine diyete devam
şimdilik