- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayyy benim annemde böyle sanırım anne olmak tam da böyle birşey
merhaba kızlar sınav sonuçlarım açıklanmaya başladı 6 tane dersim var 3 tanesi açıklandı
mikro: 70
makro:57
bölgesel iktisat: 100
şuan iyi gidiyorum makrom 57 olmasaydı iyiydi ama bakalım en tehlikelilerikaldı bu senede yüzde onluk dilime girmem gerek dua edin kızlar bana :26:
Cnm nası göremedin :) haşlama var bol bol kavurma var ooo var da var :) tüm gün et yemişim
iyi akşamlar kızlar,2 gündür yine diğer evdeydim az önce geldim evime .camları elden geçireyim dedim baya bi yoruldum,bu hafta perdelerim gelecek hazır olsun dedim camlar.kapılarlada çok uğraşacağım,boyacımız çok temiz çalışır ama bu sefer nasıl olduysa kapılara ince ince milyonlarca boya damlacığı gelmişbir kapıyı temizliyim dedim cinnet geçirecektim neredeyse çıkmıyorlarda sinir oldum,çizilmesin diye çok da zorlamak istemedim ama bu şekildede bırakamam gördükçe bana gelirler bir çözümü olan varsa paylaşsın rica ediyorum
off sadece uyumak istiyorummm
iyi akşamlar kızlar,2 gündür yine diğer evdeydim az önce geldim evime .camları elden geçireyim dedim baya bi yoruldum,bu hafta perdelerim gelecek hazır olsun dedim camlar.kapılarlada çok uğraşacağım,boyacımız çok temiz çalışır ama bu sefer nasıl olduysa kapılara ince ince milyonlarca boya damlacığı gelmişbir kapıyı temizliyim dedim cinnet geçirecektim neredeyse çıkmıyorlarda sinir oldum,çizilmesin diye çok da zorlamak istemedim ama bu şekildede bırakamam gördükçe bana gelirler bir çözümü olan varsa paylaşsın rica ediyorum
off sadece uyumak istiyorummm
Günaydın herkese
hafta sonu menülerimi pek paylaşmak istemesemde paylaşayım
sabah: 12 gibi kahvaltılıklar
1 yumurta haşlama
3 poğaca
ve şekersiz çay
ara: 3 yemek kaşığı aşure
akşam: 7 gibi
1 çupra fırında
salata
2 dilim ekmek
çok az pilav
ara:avuç içi kadar kadayıf tatlısı
yatarken orta boy muzu götürdüm farkında olmadan
su: hatırlamıyorum
spor:temizlik yaptım 3 saat ve 1 bucuk saat ütü yaptım spordan sayılırsa
Merhaba kızlar sahalara dönmem gerek ama tüm motivasyonum kayboldu ve bu izin bana hiç yaramadı kilo aldım
günaydın şekerler
güzel bir hafta olsun hepimize
birazdan evden çıkıcam ingilizce kursum var 12 de.tembel bir öğrenci olaraktan ödevlerimide yapmadım
bir tembellik bir uyuşukluk bir yorgunluk var ki üstümde anlatamam
ilaçlarmı bu hale getiriyor beni bilmiyorum.bir an önce her yönden toparlanmam lazım
akşam görüşürüz
selam nasılsın zayıflama nasıl gidiyor?? uarım dvam ediyorsun? Moralin de iyidir umarım. görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?