- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece çok geç saatte dönünce fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım
Eve geldiğimizde ufak cimcimeyle uğraşırken bende felaket yorulduğumdan anında yatıp uyumuşum
Misafirliğimiz gayet güzel geçti ama 3 canavar ( benim küçük cadı ve ikiz yeğenler ) kudurup durdular :26:
Bir ara hepsinin totoşlarına birer tane patlatasım geldi tuvalete girenlerin arkasından ışığı bile kapatıp durdu muzurlar
Sabahta biraz geç uyandım ve birazdan yine temizliğe girişeceğim
Valla öööö geldi şu bitmeyen temizlikten
Sağ olsun benim kızlarda baya bir dağınık onların peşlerini her gün toplamazsam ev alıp başını gidecek
Akşamad eşimin halaları oturmaya geleceklermiş
Allahtan Annem dün yaptığı börekten yolladıda akşama çayın yanına çıkartırım tabi ben yemeyi düşünmüyorum
Bu arada dünki menümüde paylaşayım
Sabah;
3 dilim ekmek
2 - 3 Kaşık kadar sucuklu yumurta
3 tane yeşil zeytin
Domates
Salatalık
1 kk kaşar peynir
1 büyük bardak şekersiz çay
ara;
1 ufak kase aşure
Öğlen;
avuç içi kadar ıspanaklı börek
1 büyük bardak ayran
ara;
Yoldaydık aksadı
akşam;
1 ufak kase çorba
2 Yk pilav
2 köfte
2 dilim patates ( fırında )
2 YK barbunya
3 tane acılı bulgur köftesi ( çakma çiğköfte haşlanmış bulgurla yapılmış )
( Anammm şimdi bakıyorumda dünyayı yemişim meğer akşam )
Toplam 2 litre su içtim
Valla Sorma deli edecek derecede titiz hatun
Sabah kızı yolladım anneme git börek verecekmiş anannen akşam halalar için dedim sen kızın üzerindeki çeketin kolunda bir leke görmüş ( ki o ceketi ben yarın renklilerle yıkıyacaktım ) sen nasılsa hava çok soğuk değil ver üzerindekini ben yıkıyayım demiş
Sırf benden alıp götürmesin diye herşeyi kendim daha ayrıntılı yapayım diye düşünüyorum ama maşallah hızına yetişemiyorum hatunun anında almış üzerinden
Salı günü artık en ince ayrıntıya kadar girer beni deli eder ama yapcak birşey yok hayır neredeyse Almanyaya gitseler diye dua edeceğim yoksa bana rahat yok
Dün gece çok geç saatte dönünce fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım
Eve geldiğimizde ufak cimcimeyle uğraşırken bende felaket yorulduğumdan anında yatıp uyumuşum
Misafirliğimiz gayet güzel geçti ama 3 canavar ( benim küçük cadı ve ikiz yeğenler ) kudurup durdular :26:
Bir ara hepsinin totoşlarına birer tane patlatasım geldi tuvalete girenlerin arkasından ışığı bile kapatıp durdu muzurlar
Sabahta biraz geç uyandım ve birazdan yine temizliğe girişeceğim
Valla öööö geldi şu bitmeyen temizlikten
Sağ olsun benim kızlarda baya bir dağınık onların peşlerini her gün toplamazsam ev alıp başını gidecek
Akşamad eşimin halaları oturmaya geleceklermiş
Allahtan Annem dün yaptığı börekten yolladıda akşama çayın yanına çıkartırım tabi ben yemeyi düşünmüyorum
Bu arada dünki menümüde paylaşayım
Sabah;
3 dilim ekmek
2 - 3 Kaşık kadar sucuklu yumurta
3 tane yeşil zeytin
Domates
Salatalık
1 kk kaşar peynir
1 büyük bardak şekersiz çay
ara;
1 ufak kase aşure
Öğlen;
avuç içi kadar ıspanaklı börek
1 büyük bardak ayran
ara;
Yoldaydık aksadı
akşam;
1 ufak kase çorba
2 Yk pilav
2 köfte
2 dilim patates ( fırında )
2 YK barbunya
3 tane acılı bulgur köftesi ( çakma çiğköfte haşlanmış bulgurla yapılmış )
( Anammm şimdi bakıyorumda dünyayı yemişim meğer akşam )
Toplam 2 litre su içtim
ayyy benim annemde böyle sanırım anne olmak tam da böyle birşey
Valla Sorma deli edecek derecede titiz hatun
Sabah kızı yolladım anneme git börek verecekmiş anannen akşam halalar için dedim sen kızın üzerindeki çeketin kolunda bir leke görmüş ( ki o ceketi ben yarın renklilerle yıkıyacaktım ) sen nasılsa hava çok soğuk değil ver üzerindekini ben yıkıyayım demiş
Sırf benden alıp götürmesin diye herşeyi kendim daha ayrıntılı yapayım diye düşünüyorum ama maşallah hızına yetişemiyorum hatunun anında almış üzerinden
Salı günü artık en ince ayrıntıya kadar girer beni deli eder ama yapcak birşey yok hayır neredeyse Almanyaya gitseler diye dua edeceğim yoksa bana rahat yok