- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım not alıyorumKaptanım ben izne ayrılmak istiyorum 3 hafta kendimi toplamam lazım
banucum,canım Allah kolaylık versin tatlımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yatak odasından sonra birde akşam yemeğinden sonra mutfağıda hafif bir elden geçirdim yarına az işim kalsın diye
Birtek ütülerime söylenecektir kızım şunları bekletmeden anında ütüleseydin ya diye o zamanda anne ütü masası kapının arkasında getirim istersen derim
Aslında o bana ütümü yapsa ben diğer işleri seve seve yaparım yeminle
Baya yoruldum ama sizlere bakmadan yatmak istemedim
Malum sabah erken gelicek bizim kakılmış o bendeykende bilgisayar açtırmaz ille önce işimizi yapalım diye
Artık anam gidince vaktim kalırsa damlarım olmadı artık akşam yüzmeden sonra
Bu arada bugünlük menü paylaşmıyorum çünkü bugün hayatımın en saçma menüsü oldu
Çok yemedim ama liste dışına çıktım maalesef:26:
Eşim uzun zamandır ilk kez oluyor bukadar takma diyor ama kendime de kızmıyor değilim yani Neyse yarında biraz şaşar düzenim ama sonra yine aynen devam
Günaydın kızlarr dün fazla giremedim işlerimin yoğunluğundan
dünkü menümü paylaşayım
sabah: peynirli tost
şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: 1 kase çorba
4 misket köfte ve püre
yoğurt
5 kaşık pilav
ara: 1 küçük elma
akşam: 2 lahmacun ve bol yeşillikli salata
peynir tatlısı yarım dilim
su: hatırlamıyorum
spor: 300 bel çalıştım okadar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldi elinde süpürgesiyle
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışım yoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya var birde gece yapacağım bir sepet ütüm var )
Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim
Artık perşembe günü inşallah
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yer keşke hiç pislenmese
Benim annemde öyle titizdir fena senin annen gene senin yaptıklarına karışmamış benim annem temizliğe bir başlar yaptıklarımın üzerinden de bir geçer. Hiç ona çekmemişim boşver koy gitsin yapıyorum:) Ne zamandır odamı bi süpürgeden geçirmedim üşendiğimden. Ah azıcık çekeydim anneme.
oy oy canım benim yorulmuşsunSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldi elinde süpürgesiyle
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışım yoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya var birde gece yapacağım bir sepet ütüm var )
Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim
Artık perşembe günü inşallah
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yer keşke hiç pislenmese
iyi akşamlar şekerlerim
bugün saatlerce yürüdüm çok iyi geldi
yağmurluydu aslında ama avm de olduğum için etkilenmedimistanbul forum,ikea derken saat nasıl geçti anlamadım.dönüştede pazara uğrayıp taze sebze aldım bayada orda yürümüş oldum.tek kötü yanı yürüyüş ayakkabımı giymediğim için ayaklarım inanılmaz ağrıyor,su bile toplayabilir
yarın sabah 9 da da ingilizce kursum var,erkenden uyumayı planlıyorum bakalım.
oy oy canım benim yorulmuşsun
anneninde maşallahı var hani
ne güzel mis gibidir şimdi evin,güle güle kirlet canımcım
ben 2 ev arası temizlik yapmaktan fenalık geçiriyorum,cumaya kadar burdayım , cuma yada cumartesi diğer tarafa geçerim yine.perdeler de gelecekti bakalım ben ordayken denk gelirse iyi olcak.kapılardaki boyalar içinde tiner denicem, inşallah beni çok yormadan çıkarlarda içim de rahat eder.orayı sil burayı sil alışmayayımda kokusuna,ay bide tinerci oluyomuşum
oyyy bende çok yorgunummm
çok teşekkür ederim canımcımCanım çok sağ ol Rabbim sanada yardımcı
Senin işin benden çok daha zor valla
Bu arada sen tinerle temizliyeceğim kapıları diyince eşime sordum boyayı ne çıkartır diye ( baba mesleği marangozluk malum )
Tiner kullanmasını tavsiye etmem kapının üzerindeki boyaları yok edeyim derken kapıların boyasını bozmasın dedi
Tek çare tırnakla kazımak eğer çok değilse dedi zaten boya atarmış kendini tırnakladıkça.
Yine sen bilirsin ama en azından önce kapı arkasında görünmeyecek bir yerde dene boyayı bozarsa tiner en azından görünmeyen bir yerinde kalır
Umarım boyayı bozmazda tinerle halledersin