- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
gerçekten çok istiyorum ve istediğim kiloya yaklaştıkça elimde olmadan stres oluyor. birde ruhsal olrak pek iyi değilim bununda etkisi oluyor. umarım hepimiz veririz şu kiloları.
canım inş. çok güzel kilo veririzde o dar kıyafetlerde bol gelir:)Selam cnm hoşgeldin. Ne güzel valla bu ara bende gaza gelmeliyim. Öyle bi kiloda kaldım ki hamile kıyafetlerim bol eski kıyafetlerimde çok dar :)
slm hanımlar sehır dışında olduğum ve sabah erken çıkıp aksam gec geldıgım ıcın gıremedım sımdıde sız bırsey danışmak ıcın geldım gozluk alıcam ama nasıl bır gozluk alayım bılemedım sureklı takmaya degılde arada kullanmaya alıcam.normalde lens kullanıyorum yas 26 sızce hangısını tercıh edeyım 2 modelde güzel durdu kemık olanın sap renklerı degısıyor yanında 1 tanede fazladan sap verıyorlar onu alırsam sıyah beyaz sap alıcam.
bunlar kemık gozluk bırde soyle var
Eki Görüntüle 842385 Eki Görüntüle 842386 Eki Görüntüle 842387
ben böyle yaşamaktan bıkmadımda sadece biraz acelecilik yapıyorum. ben bu hayatı bırakırsam tekrar kilo alırım. ömrüm boyunca böyle yaşayacağım ve çok memnunum. :)Bende cok istiyorum vermeyi zorladikca stres yapip daha aliorm ve skildim diyet yapmaktan boyle yasamaktan:-( bu yuzden kisa zamanda siki tempoyla verecegim kilolari
canım benim sakın öyle düşünme sohbet edilmezmi hiç
sen yanlış anlamıssındır ,üzülme sakın
yabiki takımız birikteyiz ve dessteğiz birbirimize
Günaydın tatlım sen zaten biliyorsundur ama söyleyim dedim şu öğle yediklerini sabah kahvaltısına paylaştırsaydın iyiydi. Gündüz ağıra kaçtıysam akşam 5 ten sonra yemiyorum o da işe yarıyor. Et, yumurta, kızartma, sucuk ve akşam balık aynı gün protein patlaması yaşamışsın. Hadi bunları yedin azıcık spor olsa yakardın. Dikkat ettiğim şey lokma sayın az olmuş ondan işe yaradı mı bilemiyorum yani dün hafif mi hissettin yoksa tıka basa yemiş gibi mi oldun merak ettim.Kizlar dunku menum
sabah bir simite yakin simit
ogle kasarli sucuk bir dilim
menemen 2-3 catal
Yarim haslanmis yumurta
iki catal kavrulmus et
2 -3 tane patates kizartma
2-3 catal kozde patlican ve kirmizi biber
domates salatalik kahvaltiliklar ogle kahvaltisi yani:-(
Bir dilim ekmek
ara kusburnu cayi
aksam
izgara balik salata bamya haydari bir dilim ekmek
su 2 ltreyi gectim
spor yapamiorm belim agrio
Mesaj 5+
Selam ben lcarnetin kullandım ama o zaman maçım vardı. Türkiye şampiyonası için 56.5 düşmem gerekiyordu. Günde 3-4 saat idman yapıyordum. Çok hızlı kilo düştüm tabi sporun etkisi büyük tek başına ile yaramaz lcarnetin. Benimkisi tüpte sıvıydı şeftaliliydi tadı çok güzeldi :)
sporA KAÇA YAZILDIN CANIM KAÇ GÜN GİDİYORSUN HAFTADA
canım benim sakın öyle düşünme sohbet edilmezmi hiç
sen yanlış anlamıssındır ,üzülme sakın
yabiki takımız birikteyiz ve dessteğiz birbirimize
bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım özellikle sana cevap vermemezlik olmamıştır bazen öyle denk geliyor mesela bana bazı günlehhiö cevap verilmediği oluyor ama ben hiç takılmıyorum sende takılma önünde uzun bir yol var sen buna konsantre ol ve inşallah kolayca geçersin bu yolu
hani menü yiyecek göremiyorum
tatlım simit diyette önerilmiyor illa yiyecem dersende uzun aralıklarla sadece yarım simit yiyebilirsin ve simit yediğin gün diğer öğünlerde ekmek tüketmemelisin2 simit gereğinden fazla olmuş
hayır tatlım,1 2 kişi harici bizlerde çok eski değiliz,sakın öyle hissetme
daha özen gösterilecektir
spora başlaman harika
canım inş. çok güzel kilo veririzde o dar kıyafetlerde bol gelir:)
benim kıyafetler hep bol geliyor yavaş yavaş yeni alıyorum onlarda bolalıyor:)
canım bende 3.nun gözlüğün ön kısmı siyah yanlar fusyanın böyle beya koyu bir rengi var. evde falan gayet rahat kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa yüzümde hiç belli olmayan bişey alırdım :)
ben böyle yaşamaktan bıkmadımda sadece biraz acelecilik yapıyorum. ben bu hayatı bırakırsam tekrar kilo alırım. ömrüm boyunca böyle yaşayacağım ve çok memnunum. :)
Ayyy bebek olsa da bende sevsem:-(
Sade mi gosterisli mi birseyler istiyorsun ona karar ver. Kalani rahatca halledersin .ben olsam restorant kafede kokteyl tarzi bakardim . Elbisene bak oncesinde. Senin icin en onemli ayrinti o. Kk nin dugun nisan hazirliklari bolumune goz at. İki yil dugun salonunda calistim orada gordugum ayrintilari kk nin dugun ve nisan ayrintilari kisminda da gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?