selam kızlar kilo veren herkezi tebrik ediyorum bende biraz vermişim ama geçen haftaki gibi değil tabii
dikkat de edmedim gerçi ama genede benim için iyi 78,6 yım
geçen hafta kaçtım hatılayamıyom
kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler haftaya İnşallah:))
takıma yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun diyorum :))
Arkadaşlar daha kılo vermeye muvaffak olamadıgım ıcın bısey dıyemıyorum ama sızlerı can kulagıyla dınlıyorum gercekten.Bu kilolar doğdum doğalı basıma dert işte kurtulamadım gıttı. :Saruboceq: Çalıştıgım ıcın bütün geçmişi tam olarak okuyuamıyorum.Arkadaşlar size zahmet kılo verırken önemlı olan püf noktalarını yazabılırmısınız? :sm_cool:
eski azracım bozma moralini almaktan iyidir az olsun ama yağdan olsun dimi
hamsi cim bende reductil kulandım canım sürekli aç aç geziyordum açlık hisetmiyordum yani ama onlar çok çabuk kilo olarak döndü bana şimdi elma kromu kulanıyorum az veriyom ama yemekde yiğorum gereklileri tabi sadece
çok uzun zamandır evde pilav pişirmediğimin farkina vardim canım tatlı ve unlu hiç bir şey çekmiyor
yeni azracım arada bi mola iyi oluyor ama ama gidecek çok yolun var henüz moralini yüksek tut ve kimsenin senin kanına girmesine izin verme
lili ablacım ya verememiş olabilir çocuğuda ürkütme iyicene verdikce hoşuna gider şimdi arada bir duraklıyor zaten kilo verme biliyosun sende kendinden vücut toparlanmaya ihtiyaç duyuyor
lalubecim sende yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin biraz daha gayret
sen ilaç kulanmaya devam ediyonmu
hatırlıyom sen müslü ve nesfiti karıştırıp yediğin için bence o dönem çok güzel kilo verdin sürekli vitamin takviyesi yapıyordun
hüselcim bence sende lalube gibi bir takviye yapsan iyi olabilir insanı motivede ediyor bir yandan
sen ne yaptın cnm verbildinmi bari....
özlemcim sen neyaptın canım exodex işe yarıyomu benim arkadaş 10 günde 4 kilodan fazla verdi o ilaçla anneside epey verdi ama tam bilmiyorum nekadar verdiğini .3. sü 2,2 verdi 4.sü daha 1 hafta oldu bugün tartılcak ama fark ettim diyordu dün
ebrulicim takviyeler yap sende
zaman içinde burda öğrenirsin düzenli olarak yeşil çay içiyorum ben arkadaşların çoğu yürüyor salata haşlanmış sebze (karnıbahar lahana brokoli gibi ) calsiyum miktarını artırabilirsin ara öğünlerinde yoğurt tükete bilirsin .haşlanmış tavuk göğüsü akşam öğünlerinde yiğebilirsin
Malesef veremedim canım bu hafta koşuşturmam çoktu ve asabım bir hayli bozuktu gençler kavga ederken dayımın torunu bıçaklanmış hastaneye alel acele yetiştirdiler 6 saat ameliyatta kaldı hala hastanede çok korkuttu bizi çok. şükür şimdi iyi ama moralim bozuk olunca yemek yapmak canım istemiyor ne bulduysam atıştırdım yürüyüşde yapamadım zamanımın büyük kısmı işte ve hastanede geçti:sm_confused: tabi kiloda veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?