Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftaya yaparıım ozmn cnm
şimdi senden izinsiz yapmak istemedim yoksa çizelge bnde tamdı doğruydu

aldım cnm bnde aldıma.s

cnm ben 5 kutuyu düzenli içtim 6. kutuyu bir gün içtim bir gün içmedim kimi zaman iki gün içmedim azar azar kestim vücudumdan birden kesmedim cnm herangi bir yan etkide yapmadı sanırım bende daha sonraları cıkmazsa tabi inşallah çıkmaz aklıma gelince korkuyorum bir terslik olurmu sonradan diye şakaya alınacak bir ilaç da değil biliyorsun
sade kırom olan ilaça başladım cnm haklısın ozamanlar müsli nesfit olayını düzenli yiyordum ve daha bi azimliydim cnm yeniden başladım ama artık yoruldum gibi bir süre daha deneyeceğim kg verip kendimi motive etmem lazım acilen yoksa pes etmek üzereyim nesfit müsli iki gündür yiyorum kırom kullanıyorum haftaya inşallah iyi bir sonuç alırım

ikinciliğimizi tebrik ederim katkısı olan arkadaşlar inşallah kg vermeleri dur diyene kadar devam eder mevlam eskisi gibi kg vermeyi banada ve veremeyen takılan arkadaşlarımada nasip etsin inşallah diyorum
raporum sabah nesfit ve müsli +süt karışımı yedim evden bir çıktım 11 de 5 şe kadar yürüdüm alışveriş yaptım oğluşumun sünneti için öğlen bir tane simit ikindi gibi az börek atıştırma gibi
akşam ıspanak çayy herzamanki gibi

Arkadaşlar öncelikle 2. liğinizi kutluyorum a.s.a.s.:teytey: darısı birinciliğinizi kutlayacağımız nice haftalara:hooray:

Vee günaydınlar günaydınlarhihoyyyt

bu arada arkadaşlar özel derslere başlıyorum gene eski öğrencilerden talep gedi sadece hafta sonları gidecem
yaza kadar biraz para biriktireyim dükkan açarken lazım olacak

Allah gönlüne göre versin canımŞeniz Şimdiden kolay gelsin:asigim:
hozlemk gecmişolsun
duru sen nasılsın canım bendede bayagı kendime göre incelme var ama tartıda bir gelişme yok sayılır az verdim bu hafta gerci gecen hafta artıydım
Selmacım sağol canım Şeniz bende aynı durumdayım bedende incelme var ama tartıya yansıyan bir durum yokkafamçokkarıştı

sağol adaşımŞeniz moral konusunda çok haklısın işi beyinde bitirmek lazım geçen sene çok zor versemde hiç değilse haftada 500 gr veriyordum kendime inanıyorduma.s ama son 6 aydır kendime olan inancımı kaybettim kilo verişim durdu işi beyinde bitirmek lazım öncelikle :içelim:

günaydın arkadaşlarım
sabah hızlı başladım arkasıda böyle gelir inşallah
kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 incecik dilim peynir domates salatalı biberden oluştu
ama öğleden sonra bahçede gözleme yapcak annemle ev sahibimiz ben o saatlerde yürüyüşe çıkmayı planlıyoruma.s

tebrıkler kızlar . 2. OlmuŞsunuz . Devamı gelır ınŞallah .......... Kolaygelsın ....

Herkese günaydınlar ve iyi hafta sonları....

Canım excel biliyorum ama daha eski arkadaşları bu iş için görevlendir bence.
1. öncelik verdiğin arkadaş ki azra sıla sanırım bu işi tek başına da yapabilir.
Kaldı ki yaptığımız %lik oranlar hiç excel bilmeyen birinin de öğrenip yapabileceği bir şey.
Kısacası ben kıvırabileceğime inanmıyorum.
Teşekkür ederim düşündüğün için.

Bugün sabah ince bi dilim k. ekmeği ile diet peynir, domates ve salatalık yedim.
İlginç bişey oldu, o kadarcık şeyi yerken bile tıkandım, canım istemedi, sebebini bilmiyorum. Şimdi yürüyüşe çıkacam. Sonra da hafta sonu temizlik işleri(((

bnde sabah kalktım 1 bardak elma sirkeli su içtiim
kahvaltı ise 1 kib kut peynnir 1 zeytin 2 dilim ekmek 1 bar çay

ArkadaŞlar nasılsınız gÜnaydın ben bu gÜn ev temızledım erkenden kalktım Şımdıde carŞıya cıkıp bıraz cocuklara bırŞeyler bakacagım

herkes için yoğun bir günn
öncelikle tebrik ederim ikinciliğinizi :1hug:
bana gelince akşam oğlum geldi:asigim:
sabah kahvaltı sohbet derken bu saati ettik
birazdan hastaneye babamı ziyarete gidecez birlikte a.s
bu hafta bende dikkat ediyorum yediklerime artıdayım vermem lazım
herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm :lepi:

selam kızlar bende sabahdan dersegittim birazda dolaştım
yarın bir sürü misafirim var eski eşimin işyerinde günümüz vardı onlar gelecek tabi benim eski eşimde gelecek şimdiden hazırlıklara başladım dolma sardım profiterol yaptım
yarına fazla işim kalmasın diye çok kalabalık olacak çünkü
bugün yediklerim sabah 2 dilim ekmekten tost yeşil çay
öğlen bulgur pilavı ve cacık
az önce 2 top profiterol tadına baktım nefis olmuş bu arada

hüselcı dükkan işi tamam ortak da buldum kendime
biraz krizin geçmesini bekliyom bide kızın okulu var malum
bursada açacam inşallah dükkanı sırf çikolata değil pastada olacak bulduğum ortak pasta işinden anlıyo allahtan kusada gidecem artık hayırlısı

slm arkadaşlar çok yoğunum badanaya başladık kocişimle beraber yapacağız allahımn aklıma mukayetolsun diyorum arkadaşlar derli toplu evi bir özledim anlatamam

sabah girdim işe anca soluklandım
bir giriş o giriş
halılarıma kadar yıkadım hatta cam bilen sildim:)

başak canım gülden yapabilri evet ama her an burda olmayabilir
zaten tüm takımlarda bunu 2 kişi yürütüyor
aslında asıl istenen her hafta bir kişinin bildirim yapması ancak çoğu arkadaşımız uygun olmuyor
ha şimdi neden tek dersen sizin girdiğiniz hafta yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle kaptan yardımcısı olan arkadaşı takımdan çıkardık kısacası diskalifiye edildi
hesaplamalar dediğin gibi çok basit sadece takip edilmesi gerekiyor
ancak sende daha farklı bir şey var ki
o da irade ve idare gücü bu da benim hissim:)
şu kızları(ben dahil) hizaya sokabileceğini hissettiğim için senden istedim bunu
eskilerden maalesef yapabilecek kimse yok canım ama genede ben elimi sürmem bu işlere dersen demezsin ama ya
zaten deme de çünkü bildirimlerin takımın devam için aksamaması gerekiyor
ayrıca sadece bildirim yapmak değil mesele dediğim gibi silkelenmesi gerekenleride silkelemek gerekiyor

Herkese günaydınlaaaaar,
Hanımlar hafta sonu keyif yapmak içindir, bizse temzilik, iş derken mahvettik kendimizi.
Ben de dün çok yoruldum.
Bugün daha çok yorulacam.
Kızkardeşim taşınıyor ve yeni evinde temizlik var.
Onun yanında olacam bugün.
Eminim herkesin kendine göre işleri vardır.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

Canım benim teşekkür ederim, şöyle yapalım o zaman.
Gülden bildirimleri yapsın, ben de şu kızları hizaya sokayım)))
İşin esprisi bi yana, canım ben takıma yeni katılmış alakasız biriyken bile kızlara yok şöyle yapma yok böyle yapma diyordum zaten.
Tamam ben yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacam.

Kızlar duydunuz mu???
Bakın kaptan bana tam yetkiyi verdi.kötükedihüso
Artıkın burada elimde oklavayla gezecem!klava:
Bundan sonra ona göre davranın,
Yok şöyle oldu biraz kaçırdık, yok böyleoldu yürüyüşe çıkamadık kabul etmiyorum ona göre

çok üzüldüm canım ya inş tez zamanda ayağa kalkar

valla şekerim ister inan ister inanma bu hafta kaçırdım hamur işi yedim aslında az yedim bol domates salatalık yedim

bu arada 2. liğimizi kutluyorum inş haftaya benimde katkım olur

günaydın herkese iyi pazarlara.s.
heh bak başakcım oldu şimdi görev dağılımı süper
ipler sende artıkına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…