hüselcim bende oğlanı sezeryanla doğurdum ve aynı korku bendede vardı o yüzden epidural tercih ettim en azından bebeğimin doğduğunu görebildim vede çok rahat ettim
oyyy gözümün önüne geldi şimdi dünyaya gelişi şöğle bi gösterdiler bana büzüşmüş çok tatlıydı
halada öğle sıpa zaman işte 2 yaşında şimdi
aklım çıkıyordu tekrar hamile kalacam diye
üzgün canım gelmeden gitcenmi kıs
bu ne hız
akşamdan akşama gelsen düzenli olarak geçmişi okusan yorumlarını esirgemesen tamam işte
daha ne olsun
üzgün kız ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim keşke 2 de normal olsaydı diyorumama malesef oğlum ters durmuş dönemdi . sezeryan kadar korkunç bir şey bilmiyorum resmen işkence ediyorlar insana normal doğumda biraz sancı çekiyosun ama doğumdan sonra hayatın normale dönüyor
sezeryanda aylarca ağrın oluyo benim nerdeyse 1,5 sene sürdü en ufak üşütmede dikişlerin acıyo çok beter bişey
kızlar bugün bn 5 lt su içtiim delikafadulden
ama bi okadar da yedim
günümün başlangıcından sonuna kadar sırf hamur işi yazmıcaam :1ninca:
yedim karnım doydu ama üzgünüm:mymeka:
dilerim yarın artı olmaz bunlar banaklava:
güzeli adat dönemi öncesinde misin?neden o kadar çok kaçırdın?
gülden diyecek çok şey var ama senin iç sesin olmayacağım
benim diyebilceklerimi kendine defalarca demişsindir eminim
ama anacım hani zaıflayacaktın...
iş bulacaktın...
ayakların üzerinde duracaktın...
kızına böyle mi anne olucan sen?
inan yaş ilerledikçe her an zorlaşıyor kilo vermek
30 un altındayken haftada 2 2 verirdim şimdi ne kadar kassamda 1 i zor geçiyorum
geçemiyom bile hatta
100 ün altına inmeden hamurişi yasak
çift hanelere kadar hadi sık be dişini azcık
arkadaşlar kusuruma bakmayın evdeyim ama yataktan kafamı kaldıramıyorum ya başım böbreklerim ve gögüslerimin içi ağrıyor kötü üşüttüm ben ya raporumu vereyim
sabah 7 de müsli ile nesfiti karıştırsım sütle yedim
öğlen yine aynı menüyü yedim ikindi gibi iki dilim k.ekmeğini tost yaptım sucuklu onu yedim
akşam düzenli bişey yemedim herşeyden bir çatal aldım ne yediğimi bende tam bilmiyorum sırf yataklara düşmeyeyim hepten diye herşeyden aldım ama allahın izni ile yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah
günaydın rakadaşlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah ne güzel kg vermişsiniz azra ablam bir kgya yakın vermişsin yinede cnm üzülmene gerek yok bence
ben tam 75.0 kg yum regliyim benim adım hıdır elimden gelen budur diyeceğim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?