Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel kilo vermişsin tebrikler cnmgünaydın kızzzzlar.........
durum raporunu hemen vereyim yoksa ben vermekte geç kalıyorum...
78.600 dan 76.200 düşmüşüm....
bu arada hafta sonu şehir dışına çıkacağım o yüzden haftasonu nete giremicem...
o yüzden herkese selamlar...umarım iyi kilo vermişizdir takım olarak...
azracım sana da tebrikler yavaş ama emin adımlarla ilerliyosuun ne güzelgünaydın kızlar
üzgün maşallah çok iyi vermişsin.
103.3 den 102.5'e inebilmişim. bu iş böle olmıyacak. bu ay regl olamadım onun etkisi mi nedir bilmiyorum. çok yavaş veriyorum. menapozun etkisi sanırım.
şişlik inmiş olabilir 3 kilo az değil yanii tebriklergünaydın kızlar....
nasılsınız?
valla 3-4gün önce 98dim şimdi 95 olmuşum
normal mi?tartıdan mı?bilmiom..umarım normaldir..gerçi göbeğimdeki şişlik inmiş biraz..
dün bir yerlerde sabah kahvaltısında 2 adet haşlanmış yumurta yemenin yağları çok iyi yaktığını ortaya çıkarmışlar..ben de bugün öyle yaptım..2 adet yumurta,2dilim kepekli etimek,1adet light eritme peyniri,1 bardak yağsız süt ve stevya ile tatlandırdığım bir bardak çay...
hayırlısı bakalım..
hastalara acil şifa diliyorum...öpüyorum..
günaydın rakadaşlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah ne güzel kg vermişsiniz azra ablam bir kgya yakın vermişsin yinede cnm üzülmene gerek yok bence
ben tam 75.0 kg yum regliyim benim adım hıdır elimden gelen budur diyeceğim :)))))
eevet cnm benim başlangıç kgmdasın yaklaşık 7 ayda verdim cnm 21 kg yua.s.canım geçmiş olsun..senin diyete başladığın kilodayım sanırım..
21 kiloyu ne kadar sürede verdin?
öpüyorum
günaydın, maşallah çok güzel kilo vermişsiniz bayanlar tebrik edrim bende bu hafta 1 kilo vermişim çok mutluyum
eevet cnm benim başlangıç kgmdasın yaklaşık 7 ayda verdim cnm 21 kg yu
tbrik ederim cnm darısı başımıza inşallah
gayet sağlıklı bir şekilde vermişsin..tebrik ederim..herhangi birşey kullandın mı?ya da uymuş olduğun bir liste oldu mu?düzenli spor yapabildin mi?
ben kilo fazla olduğu için 5-10 kilo verip,öyle spora başlayayım diye düşünüyorum..diz kapakları hasar alabilirmiş..veya yaparsam da şimdilik yürüyüşten ötesine geçmeyeceğim..
gerçi bende crazy fit var..onunla başlayayım..kullanan var mı aranızda?
ay herkes ne güzel kilo vermiş kızlar üzgünüm ben bu hafta sabitim
arkadaşlar kusuruma bakmayın evdeyim ama yataktan kafamı kaldıramıyorum ya başım böbreklerim ve gögüslerimin içi ağrıyor kötü üşüttüm ben ya raporumu vereyim
sabah 7 de müsli ile nesfiti karıştırsım sütle yedim
öğlen yine aynı menüyü yedim ikindi gibi iki dilim k.ekmeğini tost yaptım sucuklu onu yedim
akşam düzenli bişey yemedim herşeyden bir çatal aldım ne yediğimi bende tam bilmiyorum sırf yataklara düşmeyeyim hepten diye herşeyden aldım ama allahın izni ile yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah
günaydın kızzzzlar.........
durum raporunu hemen vereyim yoksa ben vermekte geç kalıyorum...
78.600 dan 76.200 düşmüşüm....
bu arada hafta sonu şehir dışına çıkacağım o yüzden haftasonu nete giremicem...
o yüzden herkese selamlar...umarım iyi kilo vermişizdir takım olarak...
kızlar bugün bn 5 lt su içtiim delikafadulden
ama bi okadar da yedim
günümün başlangıcından sonuna kadar sırf hamur işi yazmıcaam :1ninca:
yedim karnım doydu ama üzgünüm:mymeka:
dilerim yarın artı olmaz bunlar banaklava:
cnm ben reduktille başladım diyete herşeyden az yedim belirli bir diyetim yoktu düzenli olmasada spor yapıyorum ilk başladığımda düzenli yaptım tabiki ama artık bıktım sanırım çünki sürekli buralarda 75 ile 74 arasında gelip gidiyorum he bu arada sirkeli suda çok içtimgayet sağlıklı bir şekilde vermişsin..tebrik ederim..herhangi birşey kullandın mı?ya da uymuş olduğun bir liste oldu mu?düzenli spor yapabildin mi?
ben kilo fazla olduğu için 5-10 kilo verip,öyle spora başlayayım diye düşünüyorum..diz kapakları hasar alabilirmiş..veya yaparsam da şimdilik yürüyüşten ötesine geçmeyeceğim..
gerçi bende crazy fit var..onunla başlayayım..kullanan var mı aranızda?
Günaydın kızlar,
Ben de hemen kilomu söyleyim.
66,0 dan 65,2 ye düşmüşüm.
Aslında hiç beğenmedim.
Çünkü her hafta düzenli 1 kilo diye söz vermiştim kendime.
Çok canım sıkıldı yani((
Ama hafataya söz tam 64 olacam.
Bu hafta salı günü 65,5 çıkmıştım ve bugün tam 65,0 olacam diye düşünüyordum.
Ama galiba şu regl dönemi beni de biraz sarstı.
Canım şekerli şeyler istiyor.
Eğer 65,0 olsaydım, bugün kendime ödül verip dondurma yiyecektim.
Artık ödül mödül yok Çok üzgünüm çoook
cnm ben reduktille başladım diyete herşeyden az yedim belirli bir diyetim yoktu düzenli olmasada spor yapıyorum ilk başladığımda düzenli yaptım tabiki ama artık bıktım sanırım çünki sürekli buralarda 75 ile 74 arasında gelip gidiyorum he bu arada sirkeli suda çok içtim
tbrik ederim cnm üzülecek birşey yok bak bana vermek bir yana almışım bile
öncelikle günaydın şişko fıstıklarıma kaydirigubbakcemile5
alanlar almış kiloları verenlerde vermiş
verenleri tebrik ediyorum a.s.
alanlarıda :mymeka:
bende alanlardanım 69 olmuşum buda kendime :mymeka:
ece bugün kilo bildirimi yapmadı tartılmadım dedi kesin yalandı sanırım kilo vermedi :çok üzgünüm:
bu arada husel nete giremiyomuş bilginize meak etmesinler akşama yaparım dedi hihoyyyt