*Uzun zamandan beri neden haberleri izlemediğimi şimdi gözlerim dolunca anladım..
Her gün şehit haberlerinden sonra şimdide ailelerin mezar ziyaretleri resmen içimi dağladı((
Muhabirin sözleri ise yanan kalpleri parçaladı adeta: 'Bayramda anne ve babalarının ellerini öpmeye gelemeyen oğullarının yanına, bu kez aileleri gitti bayramlaşmaya........ :'((((
Söyleyecek söz bulamıyorum yorum yapamıyorum kelimeler boğazımda düğüm düğüm...
Allah'ım sen bizi koru..
*Erkeklerin artık kadınları dövmesi vurdumduymazlık bir durum oldu çıktı vesselam ama bugün 3 erkeğin bir kadına saldırıp dövmesi ve buna rağmen babası kızım evinde otur demesi artık pesssss.. Sonuç mu ne tutuklanıp serbest bırakılmış..
*Diğer haberde şu şekilde eski koca karısını vurup intihar etmiş ee sonuç ortada kalan ''ÜÇ'' çocuk..
Moral mi kaldı Allah aşkına bayramda ufakta olsa sevincim vardı şimdi artık o da yok zaten kimin huzuru kaldı ki???
haklısın canım şehitlerin evinde bayram eminim acı dolu geçiyodur.Allah sabır versin. kadına karşı şiddet malesef hep var güçsüzü ezmeyi pek sever erkekler.
seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :))) ne güzel canım tatlı yemeyişin ama ben seni anlamıyorum niye şişmanlıyosun kuzum sen
Merhaba Kizlar
Anlasilan herkeste bir bayram telasi var,ben de o telas hala devam ediyor.Bu ay sonunda tasinabilirim.ev bakiyoruz.Diyettler bayramda sekteye ugramis gibi..herkese kolay gelsin
günaydın bnde liste vereyim
dün 01 09 2011
sabah : 2 dilim karpuz 1 dilim hellim peyniri
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1çatal ciğer kavurma
ara 1 tatlı kaşığı dondurma çeyrek muz
akşam çeyrek adana kebap (ekmeksiz)
*Uzun zamandan beri neden haberleri izlemediğimi şimdi gözlerim dolunca anladım..
Her gün şehit haberlerinden sonra şimdide ailelerin mezar ziyaretleri resmen içimi dağladı((
Muhabirin sözleri ise yanan kalpleri parçaladı adeta: 'Bayramda anne ve babalarının ellerini öpmeye gelemeyen oğullarının yanına, bu kez aileleri gitti bayramlaşmaya........ :'((((
Söyleyecek söz bulamıyorum yorum yapamıyorum kelimeler boğazımda düğüm düğüm...
Allah'ım sen bizi koru..
*Erkeklerin artık kadınları dövmesi vurdumduymazlık bir durum oldu çıktı vesselam ama bugün 3 erkeğin bir kadına saldırıp dövmesi ve buna rağmen babası kızım evinde otur demesi artık pesssss.. Sonuç mu ne tutuklanıp serbest bırakılmış..
*Diğer haberde şu şekilde eski koca karısını vurup intihar etmiş ee sonuç ortada kalan ''ÜÇ'' çocuk..
Moral mi kaldı Allah aşkına bayramda ufakta olsa sevincim vardı şimdi artık o da yok zaten kimin huzuru kaldı ki???
haklısın canım şehitlerin evinde bayram eminim acı dolu geçiyodur.Allah sabır versin. kadına karşı şiddet malesef hep var güçsüzü ezmeyi pek sever erkekler.
seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :))) ne güzel canım tatlı yemeyişin ama ben seni anlamıyorum niye şişmanlıyosun kuzum sen
günaydın bnde liste vereyim
dün 01 09 2011
sabah : 2 dilim karpuz 1 dilim hellim peyniri
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1çatal ciğer kavurma
ara 1 tatlı kaşığı dondurma çeyrek muz
akşam çeyrek adana kebap (ekmeksiz)
maşallah paylaşım son noktada. sohbetinize doyum olmuyor.
menü
3 kaşık sucuklu yum.
yarım simit
1 bardak ballı süt
öğle
artı akşam saat 4 civarı
etli türlü yemeği 1 tabak
1 dlm kepekli ekmek
yoğurt
akşam 1 şeftali
Kizlar nasilsiniz? Benim moralim bozuldu,bayram da diyetim azicik bozuldu,kendime bugunden itibaren ceki duzen vermeye karar verdim.( Biz de cok yavasladik malesef.Uzun zaman oldu hala kendimize gelemedik,acikcasi ben yoruldum.Diyet gunlukleri diye bir sayfa gordum cok hosuma gitti ,motive edici gunluk tutmak.Ben de karar verdim orada hergun gunluk tutacagim ins. Aralik benim icin en guzel tarih,orada acikladim zaten eger admin yayinlarsasayet:) arada bir ugrarim,gorusmek uzere..
selam kizlar bayram gecti artik geri dönme vakti geldide geciyor :))))
umarim hepinizin bayrami güzel gecmistir benimde eh iste diyebilirim ancak esim calisti ben evde bir kac komsumu ziyaret ettim okadar sykiciydi ama olsun :)))
cok sevindim canim insallah daha basarili olursun günlük tutarsan
peki arada ugrarim demek takimdanmi ayriliyorsun yoksa
beğenme tuşu nereye gitti
pardon azracım seni unutmuşum02 08 2011
dünkü menüm
sabah yarım diet üçgen peynir 100cc meyvasuyu
ara 1lt su
öğlen bir tavuk budu (incik)
ara 1 bardak ayran
akşam yarım kase mercimek çorbası ceviz kadar patates püresi
ara 1 dilim karpuz
pardon azracım seni unutmuşum
kız bu kadar az yersen kesin zayıflarsın
ayşe 1 ayakadar dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?