Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haklısın canım şehitlerin evinde bayram eminim acı dolu geçiyodur.Allah sabır versin. kadına karşı şiddet malesef hep var güçsüzü ezmeyi pek sever erkekler.

seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :))) ne güzel canım tatlı yemeyişin ama ben seni anlamıyorum niye şişmanlıyosun kuzum sen

aminnn..
çok doluyum hayata karşı sırf üzülmemek için tv den haber izlemiyorum. şükretmeyi bilelim her zaman daha fazlasını istemeyelim arkadaşlar..

Merhaba Kizlar
Anlasilan herkeste bir bayram telasi var,ben de o telas hala devam ediyor.Bu ay sonunda tasinabilirim.ev bakiyoruz.Diyettler bayramda sekteye ugramis gibi..herkese kolay gelsin

Merhaba Kizlar
Anlasilan herkeste bir bayram telasi var,ben de o telas hala devam ediyor.Bu ay sonunda tasinabilirim.ev bakiyoruz.Diyettler bayramda sekteye ugramis gibi..herkese kolay gelsin

aynen canım 2 gündür baklava az yesemde yiyorum 1 kilo aldım bugünden itibaren yemiyorum artık ziyaret işi bitti. öpüyorum hepiizi

maşallah paylaşım son noktada. sohbetinize doyum olmuyor.
menü
3 kaşık sucuklu yum.
yarım simit
1 bardak ballı süt

öğle
artı akşam saat 4 civarı

etli türlü yemeği 1 tabak
1 dlm kepekli ekmek
yoğurt

akşam 1 şeftali

günaydın bnde liste vereyim
dün 01 09 2011

sabah : 2 dilim karpuz 1 dilim hellim peyniri

öğlen 1 kase mercimek çorbası 1çatal ciğer kavurma

ara 1 tatlı kaşığı dondurma çeyrek muz

akşam çeyrek adana kebap (ekmeksiz)

Kizlar nasilsiniz? Benim moralim bozuldu,bayram da diyetim azicik bozuldu,kendime bugunden itibaren ceki duzen vermeye karar verdim.( Biz de cok yavasladik malesef.Uzun zaman oldu hala kendimize gelemedik,acikcasi ben yoruldum.Diyet gunlukleri diye bir sayfa gordum cok hosuma gitti ,motive edici gunluk tutmak.Ben de karar verdim orada hergun gunluk tutacagim ins. Aralik benim icin en guzel tarih,orada acikladim zaten eger admin yayinlarsasayet:) arada bir ugrarim,gorusmek uzere..

günaydınlarrrrr yoğun bir bayram sonrası yine burdayım :):):)

acayip iştahım açıldı durdurmam lazım kendimi :)))))

selam kizlar bayram gecti artik geri dönme vakti geldide geciyor :))))
umarim hepinizin bayrami güzel gecmistir benimde eh iste diyebilirim ancak esim calisti ben evde bir kac komsumu ziyaret ettim okadar sykiciydi ama olsun :)))

sorma canim öldüren kesen bicen kazalar v.s artik bende haber felan izlemiyorum morelim cok bozuluyor

ah bi bilsem canim ama cok yiyordum önceden doydugumu anlamiyordum yani benimkisi tatlidan degil resmen yemek yemekten olustu :))))

gayet güzel menüleriniz

cok sevindim canim insallah daha basarili olursun günlük tutarsan
peki arada ugrarim demek takimdanmi ayriliyorsun yoksa

Senin de gecmis bayramini kutlarim batuhan,guzel gecti cok sukur..Takimdan ayrilmayi dusunmuyorum ama takim biraz kendine gelene kadar ugrayacagim,menu bildirimini gunlugume yazacagim ins. cok dagildik Batuhan,gunler geciyor,yas ilerliyor ve kilo vermek gunden gune zorlasiyor.Bu sene bu kilo isine son vermeliyim ins.Ideal kiloya uulasinca koruma asamasi bu kadar zor olmayacaktir.Yemek porsiyonlarim bayagi azaldi diyebilirim.Bakalim ,simdi de 40 dk yuksek tempo yurudum.hergun duzenli spor olmadan olmayacak.Takim da kurban bayraminda yine tatile girer buyuk ihtimal,bitmedi tatillerimiz))
Duenli olarak 3 AYLIK GUNLUK adi altinda diyet gunlugune yazacagim.Uc ay bakalim nasil olacak:)

haklısın deryacığım işte ben sen reyhan ve dilek idare ediyoruz 4 kişiyiz sende gidersen kimse kalmayacak

menüm
sabah 1 dom.1 dlm ekmek
1 yum
biraz maydonoz

öğle akşam
etli su kabağıyemeği(ölülerin yıkandığı kabk varya ondan süs eşyası olarakta kullanılıyor tadı mükemmel.)
1 dlm ekmek

akşam kavun

02 08 2011
dünkü menüm

sabah yarım diet üçgen peynir 100cc meyvasuyu

ara 1lt su

öğlen bir tavuk budu (incik)

ara 1 bardak ayran

akşam yarım kase mercimek çorbası ceviz kadar patates püresi

ara 1 dilim karpuz

pardon azracım seni unutmuşum
kız bu kadar az yersen kesin zayıflarsın

ayşe 1 ayakadar dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…