Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bu hafta kilo bildirimi yok haberiniz ola ama batramda çok yerseniz öbür hafta ibreler oynar söyleyeyim yukarı oynar. menüm
sabah
1 yum.1 dom.
1dlm ekmek
1bardak süt
öğle 1 dilim kavun
1dilim baklava
akşam iftara gidiyoruz bilemiycem
görüşürüz kızlar

geçmiş olsun canım bende çok kötüydüm barsaklarım bozulmuştu şimdi daha yeni toparladım..

hoşgeldin azrasılam beni hatırladın mı :)))))
ayşe tatile çıktı bu hafta listede görmek istiyorum seni zaten bayrama az kaldı

kızlar akşam dışardaydım ve canım uzuuuuun zamandan beri hamburger çekiyordu ve yedim mutluyum ama yanında kola değil ice tea içtim hepten zararda olmayayım diye
sizin durumlar nasıl?

bu arada balıkesirden sabah 6 da geldim ve öğlen alışverişe çıktım yeni girdim ve yarın tekrar çıkıcam alışverişe ya hiç bişey bulamadım kendime göre ((((

niye bulamadın canım bayada indirim var aslında. afiyet olsun bayramda ne yazık kaçamaklar olacak hep neyse boşver

niye bulamadın canım bayada indirim var aslında. afiyet olsun bayramda ne yazık kaçamaklar olacak hep neyse boşver

sağol ama ne bilim doğru düzgün bişey yok bi de herkes aynı şeyi giyiniyor burda onun için bnde zor buluyorum ((
evet dediğin gibi ramazandan sonra herkeste bi patlama olcak
özellikle tatlı konusunda

cnm hatırlamammı bnm kaptanlığım döneminde gşrmiştin takıma
eee nasıl gidiyor kaç kg verdin
ayşecim gelsin bnde bu hafta liste olmaz zaten diğer hafta girerim inşallah

kuzum kaç senedir zayıflıyosunuz siz.

şaka yapayım dedim hemen alınmayın
evet patlama olucak dilekciğim herkes 1 çatal baksın tatlıların tadına. akşama kadar 10 ev olur oda 10 çatal

evet patlama olucak dilekciğim herkes 1 çatal baksın tatlıların tadına. akşama kadar 10 ev olur oda 10 çatal

bn 100.etapta bu takımın kaptanıydım öncesinde de listedeydim sen tahmin et artık kaç yıl olmuş anlıcaaan çoook eskilerdenim
eskilerde bni iyi tanır şuan listede kim var bilmiyorum şuan ama ayşeceylin annesi rukiye abla uruz batuhan papatya xetrax seheryıldızı neslihan elimphia
sanırım 190.etaba kadarda kaptanlık yaptım
3 aldım 5 verdim 5 aldım 3 verdim
ama bundan sonra inşallah ibre hep aşağıya doğru olacak

selam kizlar hafta sonu bayram derken takim baya bos kaliyor ama bayram sonrasi dolacak insallah buralar yine sabirsizlikla bekliyorum

iyi kötü hesapladım kızlar ama öğrendim bu işi.hadi sayemde bu hafta listeye girdik bakalım kaçıncıyız öğrenemedim daha.

ellerine saglik canim ben beceremiyom valla

hosgeldin canim benim ayrica tebrik ederim seni peki 10 kiloyu hangi sürede verdin???
tekrardan hosgeldin seni burda görmek cok güzel

bu ara bende syk syk kacamak yapiyorum ama hele bayram bi gecsin hersey yoluna girecek canim sende pisman olmamisin zate n :))) afiyet olsun

65 kiloydum işte şimdi 58 oldum :))

hahahha düşün halimizi

herkesi hatırlıyorsun nerdeyse maşallah :))))

yok canım yedim mutluyum walla yine olsa yine yerim

şaka maka 7 kilo vermişim sizi seviyorum kızlarrrrrrrr içimden geldi :)))))))

bugün alışverişe çıktım baryamlık almak için kendime, sadece makyaj malzemeleri alıp geldim eve

bi pudra bi allık bi ruj 100 tl :):):) offfffff yarın son günüm hırs yaptım bulucam bişeyler

beni beğenmiyor musun :))))

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun

dilekcim karistirdim yine derya derken seni kast ettim zaten
seninde bayramin mübarek olsun canim benim

iyi bayramlar herkese sevgiler saygılar tatlılardan az yiyelim kızlar

seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :)))

dilekcim karistirdim yine derya derken seni kast ettim zaten
seninde bayramin mübarek olsun canim benim

seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :)))

ha derya ha dilek farketmez canıııım ne güzel ya keşke bende sevmesem

bayraminiz mübArek olsun kizlar
tuttugunuz orucrai allahim kabul etsin seneye ramazani tekrardan yasamayi nasip etsin insallah

aminnnnnnn

Son düzenleme:
Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

*Uzun zamandan beri neden haberleri izlemediğimi şimdi gözlerim dolunca anladım..
Her gün şehit haberlerinden sonra şimdide ailelerin mezar ziyaretleri resmen içimi dağladı ((
Muhabirin sözleri ise yanan kalpleri parçaladı adeta: 'Bayramda anne ve babalarının ellerini öpmeye gelemeyen oğullarının yanına, bu kez aileleri gitti bayramlaşmaya........ :'((((

Söyleyecek söz bulamıyorum yorum yapamıyorum kelimeler boğazımda düğüm düğüm...

Allah'ım sen bizi koru..

*Erkeklerin artık kadınları dövmesi vurdumduymazlık bir durum oldu çıktı vesselam ama bugün 3 erkeğin bir kadına saldırıp dövmesi ve buna rağmen babası kızım evinde otur demesi artık pesssss.. Sonuç mu ne tutuklanıp serbest bırakılmış..
*Diğer haberde şu şekilde eski koca karısını vurup intihar etmiş ee sonuç ortada kalan ''ÜÇ'' çocuk..

Moral mi kaldı Allah aşkına bayramda ufakta olsa sevincim vardı şimdi artık o da yok zaten kimin huzuru kaldı ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…