• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlarrr
umarım herkesin keyfi yerindedir. ben kilo aldım sıkıntıdan gece bile aç olmadığım halde yedim :(
dün çalışmaya başlayacağım okula gittim otobüsle 1.5 saat :( bi de açık çalışmamı istediler ne yapıcam bilmiyorum..
bugünde kardeşimi gönderdik balıkesire offff..
benim için yoğun günler kapıda..

noldu ya bi zayıflayamadık ne kadan iradesisiz daha doğrusu bende İRADE yok!!!

takımın dağılmasını kesinlikle istemiyorum burda hayatımızda olanları paylaşıp rahatlıyoruz ve en önemlisi harika bir uyum içerisinde anlaşıyoruz.
lütfen yıkılmayın kızlar bırakmayalım birbirimizi
eminim ayşe gelince sıkı yönetim ve disiplinde gelcek :):):)

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım
03 09 2011

sabah 1 dilim karpuz 1 activia

ara yok :((

öğlen 2 garnitürlü patates topu

ara 2 bardak limonata(şekersiz)

akşam 1dilim ( ufak) pizza

bencede süpersin azra.
dilekciğim hakkında hayırlısı olsun.
takım bence kendi cıvıdı. giden gidene herkes kendini tatile aldı deryada giderse 4 kişiyiz.
reyhan menü paylaşmıyor sende paylaşmıyosun olmaz ki sorumlu hissetmezsin kendini.
menüm
sabah
patlıcan salata
1 dom
1 yum
1 dlim ekmek

öğle akşam
zeytinyağlı fasulye salata 2 kaşık pilav

akşam kavun

selam kızlarrr
umarım herkesin keyfi yerindedir. ben kilo aldım sıkıntıdan gece bile aç olmadığım halde yedim :(
dün çalışmaya başlayacağım okula gittim otobüsle 1.5 saat :( bi de açık çalışmamı istediler ne yapıcam bilmiyorum..

takımın dağılmasını kesinlikle istemiyorum burda hayatımızda olanları paylaşıp rahatlıyoruz ve en önemlisi harika bir uyum içerisinde anlaşıyoruz.

Cok uzuldum okuyunca ,Turkiye degisecek insallah.Bilirim o karar verme skntilarini,ama emin ol sortlusu da basortulusu de rahat edecek cok yakinda.Kilo aldin diye de uzulme,en fazla bir hafta da toparlanirsin.

bencede süpersin azra.
takım bence kendi cıvıdı. giden gidene herkes kendini tatile aldı deryada giderse 4 kişiyiz.
reyhan menü paylaşmıyor sende paylaşmıyosun olmaz ki sorumlu hissetmezsin kendini.
menüm
sabah
patlıcan salata
1 dom
1 yum
1 dlim ekmek

öğle akşam

akşam kavun

Canimm ben AYRILMADIM ,sadece takim toparlansin duzenli olarak gelirim dedim.
Menun de gayet iyi

selam canlar nabersiniz bakem :))))
bende bir heycanki sormayin yarin krese baslayacak oglum allahin izniyle onun telasindayim eksikleri al v.s burayi bosladim ama emin olun yarindan itibaren buralardayim kesin ve kesin artik gitmeli bu kilocuklar :))))

Senin de gecmis bayramini kutlarim batuhan,guzel gecti cok sukur..Takimdan ayrilmayi dusunmuyorum ama takim biraz kendine gelene kadar ugrayacagim,menu bildirimini gunlugume yazacagim ins. cok dagildik Batuhan,gunler geciyor,yas ilerliyor ve kilo vermek gunden gune zorlasiyor.Bu sene bu kilo isine son vermeliyim ins.Ideal kiloya uulasinca koruma asamasi bu kadar zor olmayacaktir.Yemek porsiyonlarim bayagi azaldi diyebilirim.Bakalim ,simdi de 40 dk yuksek tempo yurudum.hergun duzenli spor olmadan olmayacak.Takim da kurban bayraminda yine tatile girer buyuk ihtimal,bitmedi tatillerimiz;)))
Duenli olarak 3 AYLIK GUNLUK adi altinda diyet gunlugune yazacagim.Uc ay bakalim nasil olacak:)

anladim canim umarim hersey yolunda giderve hersey diledigin gibi olur

02 08 2011
dünkü menüm

sabah yarım diet üçgen peynir 100cc meyvasuyu

ara 1lt su

öğlen bir tavuk budu (incik)

ara 1 bardak ayran

akşam yarım kase mercimek çorbası ceviz kadar patates püresi

ara 1 dilim karpuz

gayet güzel menün canim

selam kızlarrr

valla canim karar senin acmak senin icin zor olacaktir ama benim anlamadigim elin gavur memleketinde bile kabul ediyorlarda bizim bu türkiye neden kapali istemiyor ya :((((

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım
03 09 2011

sabah 1 dilim karpuz 1 activia

ara yok :((

öğlen 2 garnitürlü patates topu

ara 2 bardak limonata(şekersiz)

akşam 1dilim ( ufak) pizza

ve arkadaşlar şu geçen 1 ayda tam 15 kilo verdim :62::62::62::62:
çoooooook mutluyum devamı gelecek inşallah:7:

masallah sana valla pki nasil basardin azicik anlatirmisin ya cok ihtiyacim var :)))

bencede süpersin azra.
menüm
sabah
patlıcan salata
1 dom
1 yum
1 dlim ekmek

öğle akşam

akşam kavun

sanada masallah canim gayet iyi gidiyorsun benim inan su ara paylasacak menüm yok :(((( ama yukarda yazdigim gibi yarindan itibaren yine bir yoluna kyacam herseyi insallah

bencede süpersin azra.
menüm
sabah
patlıcan salata
1 dom
1 yum
1 dlim ekmek

öğle akşam

akşam kavun

menülerin gayet güzel zaten snnkileri görünce bnm bol kalorili menüleri paylaşmaya utanıyorum ama 1 hafta gerçekten çok abarttım :(
bugün tartıda 100-200 gr fazlam vardı :32: onuda bu hafta verdim mi tamamdır son gaz devammmmm :52:

Cok uzuldum okuyunca ,Turkiye degisecek insallah.Bilirim o karar verme skntilarini,ama emin ol sortlusu da basortulusu de rahat edecek cok yakinda.Kilo aldin diye de uzulme,en fazla bir hafta da toparlanirsin.

inşallah bende inanıyorum biraz sıkıntı çekeceğiz ama az kaldı değişecek.. bi kaç gün önce 1 kilo almıştım ama bu sabah daha iyi rakamlar gördüm o yüzden pes etmek yok..

selam canlar nabersiniz bakem :))))
bende bir heycanki sormayin yarin krese baslayacak oglum allahin izniyle onun telasindayim eksikleri al v.s burayi bosladim ama emin olun yarindan itibaren buralardayim kesin ve kesin artik gitmeli bu kilocuklar :))))

anladim canim umarim hersey yolunda giderve hersey diledigin gibi olur

gayet güzel menün canim

valla canim karar senin acmak senin icin zor olacaktir ama benim anlamadigim elin gavur memleketinde bile kabul ediyorlarda bizim bu türkiye neden kapali istemiyor ya :((((

masallah sana valla pki nasil basardin azicik anlatirmisin ya cok ihtiyacim var :)))

sanada masallah canim gayet iyi gidiyorsun benim inan su ara paylasacak menüm yok :(((( ama yukarda yazdigim gibi yarindan itibaren yine bir yoluna kyacam herseyi insallah

ne bilim ya bi de anaokulu yani devlet dairesi değil.. en kötü ihtimal peruk takıcam onun içinde de nasıl rahat edicem bilmiyorum :(
bu arada hayırlı olsun canım emin ol yıllar çok çabuk geçecek oğlunun ünv mezun olduğunu göreceksin daha yolun çok başında ama anaokulu gerçekten her çocuk için şart. bana sorarsan eğer 3 yaşından önce kimseye önermiyorum ama 5-6 dan sonrada muhakkak gitmeli. her hangi bir konuda sorun yaşarsan ben her zaman burdayım unutma ;)

günaydın arkadaşlar
dünkü menümü vercem ama az kaçamağım var

04 09 2011

sabah 1activia

ara yok :(

öğlen bir dilim pizza 1 ayran (orta büyüklük) ( ayranı yemek yedikten bir saat sonra içtim)

ara 2 avuç içi patlamış mısır

akşam 2 parmak inegöl köfte

ara ufak kase kabak çekirdeği:(((

günaydın arkadaşlar

04 09 2011

sabah 1activia

öğlen bir dilim pizza 1 ayran (orta büyüklük) ( ayranı yemek yedikten bir saat sonra içtim)

Azra hosgeldin,kendi derdimden senin menulere yorum yapamiyordum,kusura bakma.Cok iyi gidiyorsun,moral oluyorsun bize.

Azra hosgeldin,kendi derdimden senin menulere yorum yapamiyordum,kusura bakma.Cok iyi gidiyorsun,moral oluyorsun bize.
merhaba cnmm allah hepimize kolaylık versin bu yolda
menümü veriyorum
sabah
1dom
1dlm ekmek
1kk peynir
5 zeytin
öğle
taze fasulye
1dlim ekmek
akşam
kısır

ufocan senn menülerde gayet süper bnce

bugünkü menüm:

sabah
yağsız sucuklu yumurta
azcık ekmek
1 kaşık bal
1 bardak yeşil çay

öğle
2 poğaça
1 kutu ice tea

akşam
yayla çorbası
kuru fasülye
bulgur pilavı
2 adet köfte
2 bardak ayran
ekmek yok

ara
1 dilim baklava :/

günaydın dünkü menüm

05 09 2011

sabah bir activia

ara bir bar ayran

öğlen bir bar limonata

akşam bir tavuk budu

ara bir dilim karpuz

menülerin gayet güzel zaten snnkileri görünce bnm bol kalorili menüleri paylaşmaya utanıyorum ama 1 hafta gerçekten çok abarttım :(
bugün tartıda 100-200 gr fazlam vardı :32: onuda bu hafta verdim mi tamamdır son gaz devammmmm :52:

inşallah bende inanıyorum biraz sıkıntı çekeceğiz ama az kaldı değişecek.. bi kaç gün önce 1 kilo almıştım ama bu sabah daha iyi rakamlar gördüm o yüzden pes etmek yok..

ne bilim ya bi de anaokulu yani devlet dairesi değil.. en kötü ihtimal peruk takıcam onun içinde de nasıl rahat edicem bilmiyorum :(
bu arada hayırlı olsun canım emin ol yıllar çok çabuk geçecek oğlunun ünv mezun olduğunu göreceksin daha yolun çok başında ama anaokulu gerçekten her çocuk için şart. bana sorarsan eğer 3 yaşından önce kimseye önermiyorum ama 5-6 dan sonrada muhakkak gitmeli. her hangi bir konuda sorun yaşarsan ben her zaman burdayım unutma ;)

sagol canim benim oglum 4 yasinda burda mecburi oldugundan gönderiyorum canim ama 4 yas gayet uygun burda en azindan buranin dilini ögrenir okula gidene dek :16:

günaydın arkadaşlar

04 09 2011

sabah 1activia

menümü veriyorum
sabah
1dom
1dlm ekmek
1kk peynir
5 zeytin
öğle
taze fasulye
1dlim ekmek
akşam
kısır

bugünkü menüm:

sabah
yağsız sucuklu yumurta
azcık ekmek
1 kaşık bal
1 bardak yeşil çay

öğle
2 poğaça
1 kutu ice tea

akşam
yayla çorbası
kuru fasülye
bulgur pilavı
2 adet köfte
2 bardak ayran
ekmek yok

ara
1 dilim baklava :/

günaydın dünkü menüm

05 09 2011

sabah bir activia

ara bir bar ayran

öğlen bir bar limonata

akşam bir tavuk budu

ara bir dilim karpuz

menüleriniz gayet güzel kizlar afferim size :)))

dün giremedim kk ya yine söz verdigim gibi dünkki menüm

sabah

domates
salatalik
3 tane zaytin
kk peynir
1 bardak sekersiz cay
1 kepek ekmegi

ara

yesil elma

öglen

3 tane izgara köfte