Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar galiba ben zehirlendim veyada cok fena migdemi üsüttüm.dün bi capucino icmistim ben sütten süpheleniyorum bilemiycem ..burasi 35 derece ve ben tir tir titredim.ceket giydim inanirmisiniz(sonra cok afedersiniz yesil su cikaRTtim dün aksama kadar istifra ettim..mahvoldum ben bikac hafta önce gene böle olmustu.baygin baygin yatiyorum gözümü bile acamiyorum yaa kusura bakmayin ugrayamadimbu arada diyete ara verdim ben zaten bisey yiyebilirsem ne mutlu bana bu migdeyle
aysecim sana iyi tatiller canim..ben bikac hafta sonra türkiyeye gidecem simdide rahatsiz oldugum icin sizden izin istiyaorum..diyet yapmiyorum neden bildirim yapayimki
(
merhaba canlar
bn döndüm hemde tümden döndüm
sevgili kaptanımız uygun görürse isteye girmek istiyorum
197.etapta 120 kiloyla ayrılmıştım:78:
bu süreçte 8 kilo daha aldım
ve şuan 118im 10 kilo verdim daha da vercem
bu sefer kaçış yok
büyük savaş açtım
kaptanım 8.takımıma tekrar dönmek istiyorum:84::84::84::84:
kızlar akşam dışardaydım ve canım uzuuuuun zamandan beri hamburger çekiyordu ve yedim mutluyum ama yanında kola değil ice tea içtim hepten zararda olmayayım diye![]()
![]()
sizin durumlar nasıl?
bu arada balıkesirden sabah 6 da geldim ve öğlen alışverişe çıktım yeni girdim ve yarın tekrar çıkıcam alışverişe ya hiç bişey bulamadım kendime göre((((
niye bulamadın canım bayada indirim var aslında. afiyet olsun bayramda ne yazık kaçamaklar olacak hep neyse boşver
geçmiş olsun canım bende çok kötüydüm barsaklarım bozulmuştu şimdi daha yeni toparladım..
hoşgeldin azrasılam beni hatırladın mı :)))))
ayşe tatile çıktı bu hafta listede görmek istiyorum seni zaten bayrama az kaldı![]()
cnm hatırlamammı bnm kaptanlığım döneminde gşrmiştin takıma
eee nasıl gidiyor kaç kg verdin
ayşecim gelsin bnde bu hafta liste olmaz zaten diğer hafta girerim inşallah
kuzum kaç senedir zayıflıyosunuz siz.
şaka yapayım dedim hemen alınmayın
evet patlama olucak dilekciğim herkes 1 çatal baksın tatlıların tadına. akşama kadar 10 ev olur oda 10 çatal![]()
iyi kötü hesapladım kızlar ama öğrendim bu işi.hadi sayemde bu hafta listeye girdik bakalım kaçıncıyız öğrenemedim daha.![]()
merhaba canlar
bn döndüm hemde tümden döndüm
sevgili kaptanımız uygun görürse isteye girmek istiyorum
197.etapta 120 kiloyla ayrılmıştım:78:
bu süreçte 8 kilo daha aldım
ve şuan 118im 10 kilo verdim daha da vercem
bu sefer kaçış yok
büyük savaş açtım
kaptanım 8.takımıma tekrar dönmek istiyorum:84::84::84::84:
kızlar akşam dışardaydım ve canım uzuuuuun zamandan beri hamburger çekiyordu ve yedim mutluyum ama yanında kola değil ice tea içtim hepten zararda olmayayım diye![]()
![]()
sizin durumlar nasıl?
bu arada balıkesirden sabah 6 da geldim ve öğlen alışverişe çıktım yeni girdim ve yarın tekrar çıkıcam alışverişe ya hiç bişey bulamadım kendime göre((((
cnm hatırlamammı bnm kaptanlığım döneminde gşrmiştin takıma
eee nasıl gidiyor kaç kg verdin
ayşecim gelsin bnde bu hafta liste olmaz zaten diğer hafta girerim inşallah
kuzum kaç senedir zayıflıyosunuz siz.
şaka yapayım dedim hemen alınmayın
evet patlama olucak dilekciğim herkes 1 çatal baksın tatlıların tadına. akşama kadar 10 ev olur oda 10 çatal![]()
bn 100.etapta bu takımın kaptanıydım öncesinde de listedeydim sen tahmin et artık kaç yıl olmuş anlıcaaan çoook eskilerdenim
eskilerde bni iyi tanır şuan listede kim var bilmiyorum şuan ama ayşeceylin annesi rukiye abla uruz batuhan papatya xetrax seheryıldızı neslihan elimphia
sanırım 190.etaba kadarda kaptanlık yaptım
3 aldım 5 verdim 5 aldım 3 verdim
ama bundan sonra inşallah ibre hep aşağıya doğru olacak
selam kizlar hafta sonu bayram derken takim baya bos kaliyor ama bayram sonrasi dolacak insallah buralar yine sabirsizlikla bekliyorum
ellerine saglik canim ben beceremiyom valla
hosgeldin canim benim ayrica tebrik ederim seni peki 10 kiloyu hangi sürede verdin???
tekrardan hosgeldin seni burda görmek cok güzel
bu ara bende syk syk kacamak yapiyorum ama hele bayram bi gecsin hersey yoluna girecek canim sende pisman olmamisin zate n :))) afiyet olsun
ay inanmiyorum dünden bu yana bir deryam ugramis :)))
bu arada selam herkeslere gerci kimse yok ama kendim calim kendim oyniyim bari![]()
beni beğenmiyor musun :))))
arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun![]()
iyi bayramlar herkese sevgiler saygılar tatlılardan az yiyelim kızlar
dilekcim karistirdim yine derya derken seni kast ettim zaten
seninde bayramin mübarek olsun canim benim
seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :)))
bayraminiz mübArek olsun kizlar
tuttugunuz orucrai allahim kabul etsin seneye ramazani tekrardan yasamayi nasip etsin insallah