Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnnuk desteğin için teşekkür ederim canım

Deryacım şimdi daha iyiyim canım sağol, ilaçlarımı aradım nöbetçi eczanelerde ve ancak bulabildim. İlaçlarla bilrlikte daha da rahatlicam inş :)

Takımımız hem öksüz hem de yetim kaldı biliyorum ama eskiye nazaran daha çok gelebilicem artık, öptüm hepinizi

merhabalar.. hemen yedklermden başlıyorm yine..
sabah(saat 12 gibiydi) norml hfif bir kahvaltı.. saat 4 gibi mantarlı tavuklu bi yemek yptm az yağlı onu yedm 2 dilm ekmek ve bir bardk meyvesuyula. akşamda karnı yarık slata ve 2 dilm ekmek yedim. bide birz önce ağzıma 2 tatlı kaşığı nutella sıkştırdm

bugün iş görüşmesine gittm. pazartesi gel sözleşmeyi imzalaylm dediler. hem derse de girersin görürsn dediler. yani kabl edilmş oluyorm dimi bu durumda ekimde açılıyomş branş dersleri bakalm nasıl olck çok heycnlıym.. çocuklara bir karakter gibi davrnmak lazm seviyelrine inmek lazm dedi.. burda ne demek istediğini anlamadm.. yetişkn gibimi davrn demek istedi maymunluk yap mı demek istedi

Takımımız bu hafta 10. olmuş (yarışmada toplam 11 takım var).

Daha iyilerini de görürüz inş

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..evime döndüm 4 gün oldu. annem babam kardeşim hepimiz birlikte geldik salı günü dönecek onlar da.ağustosun sonunda eşim izin alacak tekrar gideceğiz inş.x

bir süredir uzak kaldım sizlere ve eğlenceli bir spor bol çay ile 92den 87ye düştüm listelerimi biliyorsunuz zaten pek düzensiz

spor olarak zumba ve tibetin 5 hareketini yapıyorum ve 100er adımdan ite kaka 500 adım civarı step yapıyorum(yürüyüş olsun diye)

çay olarak: sirke, maydonoz suyu ,belki form çayı, biberiye çayı , fırsat bulursam adaçayı veya ıhlamur

çaylardan sadece ıhlamura 1 kaşk şeker koyuyorum

zumbayı yapması çok eylenceli ve sıkılaştırıyor tibetin hareketleride çakraları açıyor enerji veriyor sıkılaştırıyormuş.

Takımımız bu hafta 10. olmuş (yarışmada toplam 11 takım var).

Daha iyilerini de görürüz inş

Nerdeyse sonuncu olmusuz ama.... Neyse duzelir ins. Ramazan da paylasimlari artiralim arkadaslar , dun girdim ama birseyler yazmak gelmedi icimden( cok yavasladik...

Senin adina cok sevindim canim, hadi hayirlisi bakalim

uruzcum geçmiş olsun cnm neyin var..

Nerdeyse 1 aydır zaman zaman azalıp zaman zaman artsa da hemoroid ve makat çatlağı ile uğraştım canım. Şimdi yaz mevsimi olduğu için ayaklarım da acı verecek derecede şişiyor, onun için de doktora gidicem. Tekrar hoşgeldin Ayşecim.

BUGÜN

Kalkınca: 3 tane gün kuru kayısı, 1 bardak su

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 tane domates, birkaç çatal peynir, 1 bardak evde yapılmış meyve suyu

ÖĞLEN: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 tane domates, birkaç çatal peynir, 1 bardak evde yapılmış meyve suyu

AKŞAM: 1 tabak fırında pişirilmiş tuzsuz- az yağlı kabak, 2-3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

Bu aralar günün her öğününde hafif şeyler yiyiyorum, genelde de kahvaltılık şeyler yemeye çalışıyorum.
Yaklaşık 10.000 adım atmaya özen gösterdim, hareketli olmaya çalıştım.

İlaç kullanmam gerektiği için ramazanda oruç tutamicam maalesef, şimdiden herkese hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşlar.

selam canlar
ayşecim ve melekcim hoşgeldiniz :)
elifim işe alınmışsın hayırlı olsun :))
uruzum inşallah hemen biter bu sıcakta eminim boncuk boncuk terliyorsundur çünkü annemde de var anlatılmayacak kadar zor bir durum bi de dikkat et çatlak varsa kansızlıkta yapabilir.Allah şifa versin..
ramazan geliyo diye bugün kendime abuur cubur günü ilan ettim birazda moralim bozuktu iyi geldi ama gece ne yicem iftarda napıcam bilmiyorum :)))))

teşkkür ederm umrm alnmşmdır yarn anlaycağız...

ben de ramazanda kilo almadn nasıl geçirirm diye düşünüyorum... kadınlar genelde ramaznda diyet yapıyolr ama hiç anlamıyorm kilo verebilenleri.

merhabalar hayırlı ramazanlar Allah oruç tutacak arkadAŞLARA kolaylık versin. biz eve geldik yarından itibaren menümü vereceğim. doktora mülakatını geçtim. yarın kayıt işlemlerim var.uruz geşmiş olsun.

selam kizlar umarim hepiviniz iyisinizdir
benimde yarin erkek kardesim geliyor tatili var ve bir kac gün yanimda kalacaklar
bu haftayi atlatim bende insallah aranizda olacam artik
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum kizlar
allahim tutugumuz ve ettigimiz dualari insallah kabul eder

valla kendi adima ben tatildeyim ocaktan beri buralardayim artik diyet konusundan bikmistim burayada girmeyecem diyordum ama girmedende duramiyorum:)))ama emin ol izinli arkadaslarimiz dönsün dahada paylasim olacak

cok gecmis olsun canim cok zor insallah bir an önce düzelirsin

Uzun bir aradan sonra günaydın bayanlar

iyi olmana sevindim canım

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..evime döndüm 4 gün oldu. annem babam kardeşim hepimiz birlikte geldik salı günü dönecek onlar da.ağustosun sonunda eşim izin alacak tekrar gideceğiz inş.x

oh ne güzel hep berabersin :)

teşkkür ederm umrm alnmşmdır yarn anlaycağız...

ben de ramazanda kilo almadn nasıl geçirirm diye düşünüyorum... kadınlar genelde ramaznda diyet yapıyolr ama hiç anlamıyorm kilo verebilenleri.
ben hep alırım yesemde yemesemde geçen ramazan 5 kilo aldım sahura kalkınca böyle kalkmasan açlıktan sünüyosun Allah yardımcımız olsun

saol canım
daha sabah ama ben çok susadım akşama kadar nasıl geçecek bu vakit bakalım

amin canım inşallah

ramazanda kilo bildirimini nasıl yapacağız perşembe günü iftardan önce ki kilo mu yazılacak

kilo almak istemiyorum bu ramazan

hafta sonu düzenli beslendim spor yaptım yürüdüm iyiydi yani ama kilo durumum ne bilmiyorum tartılmadım

sahurda kahvaltı ve komposto
akşam çorba hafif yemekler düşünüyorum

tatlı malesef ihtiyaç duyabilirim bunuda atlatmaya bakacam artık

Gecmis olsun,bu kadar ileri oldugunu bilmiyordum,gercekten zor bir durum canim,Allah sabir versin..
Duzel di mi abur-cubur yiyince:))))
Kolay gele,yeni bir sayfa daha aciliyor hayatinda,bebis ne olacak?kim bakacak?
sabahtan beri gelen olmadı mııı
enteresan yaaaa

Ne sabahi kadis,nerdeyse hafta oldu durulduk,Ramazan geldi ,ii olur ins.
Bu arada cok ilginc bir sey oldu,kadis seni ruyamda gordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…