uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..evime döndüm 4 gün oldu. annem babam kardeşim hepimiz birlikte geldik salı günü dönecek onlar da.ağustosun sonunda eşim izin alacak tekrar gideceğiz inş.x
Takımımız bu hafta 10. olmuş (yarışmada toplam 11 takım var).
Daha iyilerini de görürüz inş
merhabalar.. hemen yedklermden başlıyorm yine..
sabah(saat 12 gibiydi) norml hfif bir kahvaltı.. saat 4 gibi mantarlı tavuklu bi yemek yptm az yağlı onu yedm 2 dilm ekmek ve bir bardk meyvesuyula. akşamda karnı yarık slata ve 2 dilm ekmek yedim. bide birz önce ağzıma 2 tatlı kaşığı nutella sıkştırdm
bugün iş görüşmesine gittm. pazartesi gel sözleşmeyi imzalaylm dediler. hem derse de girersin görürsn dediler. yani kabl edilmş oluyorm dimi bu durumdaekimde açılıyomş branş dersleri bakalm nasıl olck çok heycnlıym.. çocuklara bir karakter gibi davrnmak lazm seviyelrine inmek lazm dedi.. burda ne demek istediğini anlamadm.. yetişkn gibimi davrn demek istedi maymunluk yap mı demek istedi
uruzcum geçmiş olsun cnm neyin var..
selam canlar
ayşecim ve melekcim hoşgeldiniz :)
elifim işe alınmışsın hayırlı olsun :))
uruzum inşallah hemen biter bu sıcakta eminim boncuk boncuk terliyorsundur çünkü annemde de var anlatılmayacak kadar zor bir durum bi de dikkat et çatlak varsa kansızlıkta yapabilir.Allah şifa versin..
ramazan geliyo diye bugün kendime abuur cubur günü ilan ettim birazda moralim bozuktu iyi geldi ama gece ne yicem iftarda napıcam bilmiyorum :)))))
off kızlar nerdesiniz yaa walla gidecem bidahada gelmeyecem:uruzda kayboldu..kaptanımız ayseceylin face'e geliyo walla ama buraya gemiyo gücenecem haaa..zaten buraya bikac arkadas geliyo onlarlada facede görüsüveririm nolcak..paylasım olmazsa ben yokum arkadas!!!
Selamlar güzel takımım :)
Yazdıklarını azar azar okuyorum, Alminacım sitem etmiş çok da haklı ama inanın hiç iyi değilim. 2 hafta önce başlayan ağrım daha da kötü hale geldi ve popomun üzerine oturamıyorum. Çok fazla ağrım var, yarın doktor randevum var, ancak listeleri hazırlmaya gelebilirim. Şu an bile sol tarafım sızım sızım sızlıyor, ne doğru dürüst yatabiliyorum ne de uyuyabiliyorum. Umarım anlayış gösterirsiniz arkadaşlar. Bu süre içinde listeleri değerlendirecek gerekirse kaçamak yapacakları cezalandıracak bir arkadaş olursa takımın motivasyonu yükselir, böyle olunca motivasyonun ne kadar düştüğünü ben de çok iyi biliyorum canlarım.
Kızlar diyet yapın ama en önemlisi SAĞLIKLI bir şekilde kilo vermek. Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. Öptüm
İnnuk desteğin için teşekkür ederim canım
Deryacım şimdi daha iyiyim canım sağol, ilaçlarımı aradım nöbetçi eczanelerde ve ancak bulabildim. İlaçlarla bilrlikte daha da rahatlicam inş :)
Takımımız hem öksüz hem de yetim kaldı biliyorum ama eskiye nazaran daha çok gelebilicem artık, öptüm hepinizi
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..evime döndüm 4 gün oldu. annem babam kardeşim hepimiz birlikte geldik salı günü dönecek onlar da.ağustosun sonunda eşim izin alacak tekrar gideceğiz inş.x
ben hep alırım yesemde yemesemde geçen ramazan 5 kilo aldım sahura kalkınca böyle kalkmasan açlıktan sünüyosun Allah yardımcımız olsunteşkkür ederm umrm alnmşmdır yarn anlaycağız...
ben de ramazanda kilo almadn nasıl geçirirm diye düşünüyorum... kadınlar genelde ramaznda diyet yapıyolr ama hiç anlamıyorm kilo verebilenleri.
merhabalar hayırlı ramazanlar Allah oruç tutacak arkadAŞLARA kolaylık versin. biz eve geldik yarından itibaren menümü vereceğim. doktora mülakatını geçtim. yarın kayıt işlemlerim var.uruz geşmiş olsun.
selam kizlar umarim hepiviniz iyisinizdir
benimde yarin erkek kardesim geliyor tatili var ve bir kac gün yanimda kalacaklar
bu haftayi atlatim bende insallah aranizda olacam artik
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum kizlar
allahim tutugumuz ve ettigimiz dualari insallah kabul eder
Gecmis olsun,bu kadar ileri oldugunu bilmiyordum,gercekten zor bir durum canim,Allah sabir versin..BUGÜN
Kalkınca: 3 tane gün kuru kayısı, 1 bardak su
SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 tane domates, birkaç çatal peynir, 1 bardak evde yapılmış meyve suyu
ÖĞLEN: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 tane domates, birkaç çatal peynir, 1 bardak evde yapılmış meyve suyu
AKŞAM: 1 tabak fırında pişirilmiş tuzsuz- az yağlı kabak, 2-3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Bu aralar günün her öğününde hafif şeyler yiyiyorum, genelde de kahvaltılık şeyler yemeye çalışıyorum.
Yaklaşık 10.000 adım atmaya özen gösterdim, hareketli olmaya çalıştım.
İlaç kullanmam gerektiği için ramazanda oruç tutamicam maalesef, şimdiden herkese hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşlar.
Duzel di mi abur-cubur yiyince:))))selam canlar
ayşecim ve melekcim hoşgeldiniz :)
elifim işe alınmışsın hayırlı olsun :))
uruzum inşallah hemen biter bu sıcakta eminim boncuk boncuk terliyorsundur çünkü annemde de var anlatılmayacak kadar zor bir durum bi de dikkat et çatlak varsa kansızlıkta yapabilir.Allah şifa versin..
ramazan geliyo diye bugün kendime abuur cubur günü ilan ettim birazda moralim bozuktu iyi geldi ama gece ne yicem iftarda napıcam bilmiyorum :)))))
Kolay gele,yeni bir sayfa daha aciliyor hayatinda,bebis ne olacak?kim bakacak?merhabalar hayırlı ramazanlar Allah oruç tutacak arkadAŞLARA kolaylık versin. biz eve geldik yarından itibaren menümü vereceğim. doktora mülakatını geçtim. yarın kayıt işlemlerim var.uruz geşmiş olsun.
sabahtan beri gelen olmadı mııı
enteresan yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?