öyle canım
tamam 3 öğün olsunda sağlıklı ekmeksiz olsun
de mi ama
kabulum
çünkü bana normal besleniyorum gibi geliyor ama bir yerde bir sorun var ki kilo veremiyorum değil mi
haydi inşallah iyi olur
zeytin yağını bende yemeklerde kulanıyordum ve normal yağdan daha az kullandığım halde tadı güzel oluyordu hem sağlıklı
kadiscim kacaklar yapiomusun yani kendimdsen biliyorum kahveye katilan seker bile etki ediyo..ve aksam gec yiyosan veremezsin canim
sabahtan beri 1 bardak kakaolu sütle duruyorum ve akşama meyve yemeyi planlıyorum malüm dün tatlı yaptım ve bi kaç tane yedim :))) bugünü hafif geçirmem lazım denge olayı yani))))
kadişcim inşallah olur tatlım ya :)
alminazcım kaçamak yapanı zopayla döv
kaçamaklarım oluyor ama abartı değil aşırı kalorili şeyler değil
şeker kullanmam tatlı yemem
çukulata yemem
bir tek dondurma var şu anda abur cubur yediğim ama
karışık işler işte
vay vay vay
desene 1 kilo gene gitti hadi bakalım
hayırlısı bakalım
Selamlar güzel takımım :)
Yazdıklarını azar azar okuyorum, Alminacım sitem etmiş çok da haklı ama inanın hiç iyi değilim. 2 hafta önce başlayan ağrım daha da kötü hale geldi ve popomun üzerine oturamıyorum. Çok fazla ağrım var, yarın doktor randevum var, ancak listeleri hazırlmaya gelebilirim. Şu an bile sol tarafım sızım sızım sızlıyor, ne doğru dürüst yatabiliyorum ne de uyuyabiliyorum. Umarım anlayış gösterirsiniz arkadaşlar. Bu süre içinde listeleri değerlendirecek gerekirse kaçamak yapacakları cezalandıracak bir arkadaş olursa takımın motivasyonu yükselir, böyle olunca motivasyonun ne kadar düştüğünü ben de çok iyi biliyorum canlarım.
Kızlar diyet yapın ama en önemlisi SAĞLIKLI bir şekilde kilo vermek. Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. Öptüm
Selamlar güzel takımım :)
Yazdıklarını azar azar okuyorum, Alminacım sitem etmiş çok da haklı ama inanın hiç iyi değilim. 2 hafta önce başlayan ağrım daha da kötü hale geldi ve popomun üzerine oturamıyorum. Çok fazla ağrım var, yarın doktor randevum var, ancak listeleri hazırlmaya gelebilirim. Şu an bile sol tarafım sızım sızım sızlıyor, ne doğru dürüst yatabiliyorum ne de uyuyabiliyorum. Umarım anlayış gösterirsiniz arkadaşlar. Bu süre içinde listeleri değerlendirecek gerekirse kaçamak yapacakları cezalandıracak bir arkadaş olursa takımın motivasyonu yükselir, böyle olunca motivasyonun ne kadar düştüğünü ben de çok iyi biliyorum canlarım.
Kızlar diyet yapın ama en önemlisi SAĞLIKLI bir şekilde kilo vermek. Allah kimseyi hastalıkla sınamasın. Öptüm
merhaba cnm arkadşlarm. bugünlerde yoğunum baya.. cuma iş görüşmesine gideceğim.. anaokulunda ing. öğretmenliği için.. bakalm ne olck çok heycanlıyım..
bugün biraz kıyafet bakıym dedm.... kendmden utndm... hiç bişy güzl durmuyor... tiramsu yaptm ama bi gıdım dahi yemedm o hırsla... sabah hafif bi kahvaltı akşamda ızgara köfte salata yedm günü kapadm.. menüleriniz çok güzl.. tek tek alıntı yapmıyorm. maşallah size
merhaba cnm arkadşlarm. bugünlerde yoğunum baya.. cuma iş görüşmesine gideceğim.. anaokulunda ing. öğretmenliği için.. bakalm ne olck çok heycanlıyım..
bugün biraz kıyafet bakıym dedm.... kendmden utndm... hiç bişy güzl durmuyor... tiramsu yaptm ama bi gıdım dahi yemedm o hırsla... sabah hafif bi kahvaltı akşamda ızgara köfte salata yedm günü kapadm.. menüleriniz çok güzl.. tek tek alıntı yapmıyorm. maşallah size
kızlar ben yarın belki işten izin alabilirim
bu sabah kilom 74.9 du
yarın bunu yazabilirsiniz 500 gr vermişim süper değil miiiiii
3 gün yürüyüş yapacağım bol bol gezip alışveriş yapacağım :)
dünkü menüm
sabah bişey yemedim
öğlen 1 yumurta kırdım yoğurt nane 1 dilim ekmek
akşam 2 tane lahmacun ama küçük herkez 5 er tane yedi düşünün yani
ve 3 çatal yaşpasta 1 bardakta kolaaa
cezam ne alminacım razıyım herşeye
ama kızkardeşimin evlenme yıldönümüydüüüüüü
hihoytt bu sabah itibariyle tekrar 58.5 oldum :)))) doğum günü altın günü yok dışarda yiyelim derken baya abartmıştım bu hafta
ama yarına kadar pek değişeceğini sanmıyorum
kilo almamak ne güzel değil mi
kimse yok değil mi
nasıl iş
neyse 1 ay daha böyle geçer
sonra düzelir napalım
kızlar ben yarın belki işten izin alabilirim
bu sabah kilom 74.9 du
yarın bunu yazabilirsiniz 500 gr vermişim süper değil miiiiii
3 gün yürüyüş yapacağım bol bol gezip alışveriş yapacağım :)
dünkü menüm
sabah bişey yemedim
öğlen 1 yumurta kırdım yoğurt nane 1 dilim ekmek
akşam 2 tane lahmacun ama küçük herkez 5 er tane yedi düşünün yani
ve 3 çatal yaşpasta 1 bardakta kolaaa
cezam ne alminacım razıyım herşeye
ama kızkardeşimin evlenme yıldönümüydüüüüüü
ne len bu yok yasgünü yok evlilik yildönümü yok altingünü yok misafir..dün uzaktan misafirim geldi neler yaptim biliyonuzmu..pilav kizartma köfte(köfte izgara olmasina ragmen catal ucuyla bile bakmadim)sonra trambuazli yas pasta yaptim ondan iki catal aldim sadece..aksam ac yattim.ama nedense sabah fazla ciktim tartida.yine siskinlik var..hemen vücut yagimi ölctüm neyseki fazlasi su..dün herzamanki giydigim pantolonumu giydim kemersiz giyerdim hep hayy giymez olaydim belimde durmadi..bi karis var pantolonla belimin arasi:))
bugünde sabah herzamanki gibi cappucimonu ictim az sekerli..bir ekmek arasi kasar domates yedim.ögle kücücük hashasli ekmekle mercimek corba ictim..biraz zeytin ezmesi yedim.aksama sirf bi tabak ayni corbadan var.baskamda yok:)
bebesim cok hasta ondan giremedim.yaz gribi oldu.disleri patladi ve poposu kabardi.hepsi üst üste geldi.agzina bisey almiyor.cesit cesit corbalar yapiyorum yemiyor.sasirdim kizlar isim cok zor
kadiscim seni bu seferlik affediyorum..nede olsa vermissin kilo.ben bu siskinlikle yarin arti bile cikabilirim.neyseki yag oranim düsmüs
tadına bile bakmadm gerçekten..günaydın bayanlar
geçmiş olsun
sorun ne acaba basur mu
canım kabızlık için ben bir ilaç kullanıyorum toz ve hamileyken bile kullanılabilen güzel bir ilaç magnesium la başlıyodu adına bakıp yazayım sana
inşallah işin olur canım
azminede hayran kaldım
tadınada mı bakmadım
aaa elifcim meslektaşız desene çok sevindim inşallah işe alınırsın :)))
sende şu yoğun günlerini atlatta buraya daha sık gel canım
ohhhh ipin ucu kaçmış :))) neyse artık üzülmenin anlamı yok artık 3 günde telafi edersin hem kim sevmez ki alışverişi
tadına bile bakmadm gerçekten..tatlıya pek düşkünlüğüm yok.. belkide ondan bol yağlı bişy olsaydı dayanamazdn sanrm
anaokulu öğretmenimsn sende? ben daha başvurucm yarın bakalm.. hiiç deneyimim yok çok korkuyorm.. senden yardm alırım bol bol artık. keşke sölemeseydm demezsin ilerde umarm
ben 63. 5 kiloyum bu arada idare eder diyorum.. moralimi bozmadn devm ediyorm yavaş yavaş... bu arada bişey sorym sizlere.. bu cv ye yazılan referanslar illaki gerekli mi.. önceki işlerimizdeki patronlar fln mı olmalı..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?