• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oğlum ateşli arkadaşlar sabahtır hastanedeyiz.menüm sabah 3 kaşık çökelek yarım domates, 1 dilim ekmek, 2ceviz
öğle tavuk şiş salata akşam adet biber dolması yoğurt

Turkiye den 7 saat ileri ldugumuz icin biz orucu actik arkadaslar ,menu
2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
1tabak bezelye yemegi kiymali
salata
ekmek yokk
cay
tatli yerine bir isirik kek ve 2-3 tane jely
azicikta kurutulmus tarhana agzima attim
yatmadan evvel meyve..
Fazla olmus degil mi canlar???

Ne sabahi kadis,nerdeyse hafta oldu durulduk,Ramazan geldi ,ii olur ins.
Bu arada cok ilginc bir sey oldu,kadis seni ruyamda gordum...:53:

hayırdır inşallah nasıl gördün canım yaa

oğlum ateşli arkadaşlar sabahtır hastanedeyiz.menüm sabah 3 kaşık çökelek yarım domates, 1 dilim ekmek, 2ceviz

geçmiş olsun canım

2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
salata
ekmek yokk
cay
yatmadan evvel meyve..
Allah kabul etsin canım
bence fazla olmamış canım

Gecmis olsun ufuk,yaz gribi mi yoksa??menun de fena olmamis ama,ekmek yok zaten iyi yani.

merhabalar hayırlı ramazanlar Allah oruç tutacak arkadAŞLARA kolaylık versin. biz eve geldik yarından itibaren menümü vereceğim. doktora mülakatını geçtim. yarın kayıt işlemlerim var.uruz geşmiş olsun.

hayırlı ramazanlar olsun inşallah canım çok sevindimmmmm :nazar::71:

teşkkür ederm umrm alnmşmdır yarn anlaycağız...

ben de ramazanda kilo almadn nasıl geçirirm diye düşünüyorum... kadınlar genelde ramaznda diyet yapıyolr ama hiç anlamıyorm kilo verebilenleri.

aynen ya bende anlamıyorum bırak vermeyi ben almak istemiyorum :D :D :D

selam kizlar umarim hepiviniz iyisinizdir
benimde yarin erkek kardesim geliyor tatili var ve bir kac gün yanimda kalacaklar
bu haftayi atlatim bende insallah aranizda olacam artik
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum kizlar
allahim tutugumuz ve ettigimiz dualari insallah kabul eder

valla kendi adima ben tatildeyim ocaktan beri buralardayim artik diyet konusundan bikmistim burayada girmeyecem diyordum ama girmedende duramiyorum:)))ama emin ol izinli arkadaslarimiz dönsün dahada paylasim olacak

cok gecmis olsun canim cok zor insallah bir an önce düzelirsin

amin canım :)))

Gecmis olsun,bu kadar ileri oldugunu bilmiyordum,gercekten zor bir durum canim,Allah sabir versin..

Duzel di mi abur-cubur yiyince:))))

Kolay gele,yeni bir sayfa daha aciliyor hayatinda,bebis ne olacak?kim bakacak?

Ne sabahi kadis,nerdeyse hafta oldu durulduk,Ramazan geldi ,ii olur ins.
Bu arada cok ilginc bir sey oldu,kadis seni ruyamda gordum...:53:

düzelmez miiiiii :)))))

geçmiş olsun :( neyi varmış?

2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
salata
ekmek yokk
cay
yatmadan evvel meyve..

yok fazla değil ben daha fazla yerim heralde ama şu an sadece meşrubata yönelcem gibi :)))))))))))))

şimiden hayırlı iftarlar olsun masamızdan bereket huzur hiç eksik olmasın inşallah.
Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul etsin.
afiyet olsun :):):)

afiyet olsn arkadaşlarr... taze fasulye artı ev yapımı pizzyla 2 bardak kola içtim.. ŞİMDİLİK bu kadar.. sahura kadar neler olur bende bilmiyorm. söz vermiyorm:1:

Nerdeyse 1 aydır zaman zaman azalıp zaman zaman artsa da hemoroid ve makat çatlağı ile uğraştım canım. Şimdi yaz mevsimi olduğu için ayaklarım da acı verecek derecede şişiyor, onun için de doktora gidicem. Tekrar hoşgeldin Ayşecim.

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin uruzum:94:

2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
salata
ekmek yokk
cay
yatmadan evvel meyve..

bencede fazla değil:34:

bugün oruçlu değildim ama babam evdeydi mecbur numara yaptım çünkü reglyim sahurda 1 dilim ekmek domates 3teydi

öğlen babam gitmişti 1 dilim ekmeğe azcık nutella 1 sürümlük 1.30 civarı

iftara kadar geçen zamanda 1 bardak maydonoz suyu ,1 bardak biberiye(kuşdili) çayı, ve sirke içtim , 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım

iftar 8.30 3 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim pide 3 kaşık yoğurt

birazdan peynir helvası yicem çanakkalenin meşhur tatlısı ve bayılırım :9::56::56:

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirecemmmm kızım pişik olmuş hadi dedi babası aksam biraz bezsiz dolaşsın benimki halıya işemesinmii halı sildim bisürü titizligim tuttu az biyere yapmasına ragmen bütün halı elden geçti yoruldumm dahası sinirlendim dedim ben açmayalım diye ama babası dinlemedii offf yaaa kızlar ne zor cocuk bakmakkk offf yaaa

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler oğlumun pamuk ellerini bi güzel deldiler üniversitede ağlaya ağlaya yavrumun canı çekti bide alamıyolar başka yerine. neyse sonuçta kanında çok şükür bişey çıkmadı. diş çıkarıyo yada biz tatile gittik ya hava değişimi, klima, güneş çarpması olabilir. halen daha ateşli sabaha kadar takip edicem inşallah düşer. evet suna gerçekten çocuk bakmak çok zor ama çok seviliyorlar. deryacığım menün gayet iyi canım .herkese selamlar

günaydın bayanlar

şimiden hayırlı iftarlar olsun masamızdan bereket huzur hiç eksik olmasın inşallah.
Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul etsin.
afiyet olsun :):):)
saol canım seninde

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin uruzum:94:

bencede fazla değil:34:

bugün oruçlu değildim ama babam evdeydi mecbur numara yaptım çünkü reglyim sahurda 1 dilim ekmek domates 3teydi

öğlen babam gitmişti 1 dilim ekmeğe azcık nutella 1 sürümlük 1.30 civarı

iftara kadar geçen zamanda 1 bardak maydonoz suyu ,1 bardak biberiye(kuşdili) çayı, ve sirke içtim , 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım

iftar 8.30 3 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim pide 3 kaşık yoğurt

birazdan peynir helvası yicem çanakkalenin meşhur tatlısı ve bayılırım :9::56::56:

çok değişik şeyler içmişsin ben yapamıyorum bunu yeni mi başladım faydaları neler kısaca yazarmısın

peynir helvası duymadım hiç künefe gibi birşey mi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirecemmmm kızım pişik olmuş hadi dedi babası aksam biraz bezsiz dolaşsın benimki halıya işemesinmii halı sildim bisürü titizligim tuttu az biyere yapmasına ragmen bütün halı elden geçti yoruldumm dahası sinirlendim dedim ben açmayalım diye ama babası dinlemedii offf yaaa kızlar ne zor cocuk bakmakkk offf yaaa

ay canım sende
bizimkilerde hep işedi olur öyle takmayacaksın
sen abartmışsın o yeri sil yeter
pişik olması daha mı iyi bırak gezsin
ne olacak

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler oğlumun pamuk ellerini bi güzel deldiler üniversitede ağlaya ağlaya yavrumun canı çekti bide alamıyolar başka yerine. neyse sonuçta kanında çok şükür bişey çıkmadı. diş çıkarıyo yada biz tatile gittik ya hava değişimi, klima, güneş çarpması olabilir. halen daha ateşli sabaha kadar takip edicem inşallah düşer. evet suna gerçekten çocuk bakmak çok zor ama çok seviliyorlar. deryacığım menün gayet iyi canım .herkese selamlar

canım daha iyidir inşallah şimdi

ilk gün nasıl geçti bayanlar
ben hep yattım diyebilirim iftara kadar iyi geldi iftardan sonrada sarhoş gibiydim hala da öyleyim

sahurda 2 lokma ekmek peynir 2 zeytin karpuz yedim
ve bol su malum ve 1 kase hoşaf
iftarda yarım tabak pirinç pilavı patates tavuk buğlama
1 bardak kola malesef bunu içmesem iyi olacak
salata

sonrada 6 tane kayısı yedim

sadece iftarla kaldım bunu sevdim
ekmek yemedim

bu hafta durum nasıl olacak merak ediyorum
tatile çıkacam bayramda o yüzden ne var her hafta 1 kilo verebilsem
4 cuma var önümde buda 70.9 eder ama bu bir hayal değil miiiiiii
bayramda kıyafetlerim olur
hayırlısı bakalım

Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.

Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan ve yeşillik denildiğin de baş rol oynayan ”maydonoz” suyu ile istediğiniz ideal kiloya çok kısa bir zaman da kavuşabiliyorsunuz…Maydonoz hem zayıflatıyor hem de zayıflatırken de idrar ve kadın yollarını temizliyip cildinizi de güzelleştirme özelliğine sahipdir…Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan ve yeşillik denildiğin de baş rol oynayan ”maydonoz” suyu ile istediğiniz ideal kiloya çok kısa bir zaman da kavuşabiliyorsunuz…Maydonoz hem zayıflatıyor hem de zayıflatırken de idrar ve kadın yollarını temizliyip cildinizi de güzelleştirme özelliğine sahipdir…Maydanoz suyu nasıl içiliyor ?Yarım bağ maydanozu sapları ile birlikte ayıklayın ve yıkayın.2 su bardağı su içinde yavaş ateşte 2-3 dakika kaynatıp 10 dakika demleyin.Sıcak ya da ılık olarak için.Hergün taze olarak hazırlayın.
İçerisine limon sıkmak da artı bir fayda sağlayacaktır.

Elma sirkesine yeni ekleme:
Kilo vermek isteyenler için de bir formül var arkadaşlar....1 bardak ılık suyun içine, yarım tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal bir de yarım limon suyu katıp sabahları aç karnına içerseniz ayda 4 kilo kaybedebiliyorsunuz. Bu da denenmiş...Kolay gelsin....
ELMA SİRKESİ ZAYIFLATIYOR
YÜZYILLARDAN beri mucizevi bir besin olarak gösterilen sirke, kadınlar için çok faydalı. Özellikle fazla şikayetlerinden kurtulmak isteyen kadınlar, sirkeden vazgeçmemeli. Çünkü elma sirkesi uygun bir diyetle kullanıldığında zayıflatıyor. 1 su bardağı suya 1 kahve kaşığı elma sirkesi ve 1 kahve kaşığı bal ekleyip karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullandığınızda düzenli kilo vermenize yardımcı olacaktır.

ben sirkeye bal koymuyorum faydası ise hepsi yağ yakma özelliği var:34:

kadiscim laffla bakalim ben burdayim:6:
azönce bi haber okuudum,bi kadinin ikiz bebegi varmis birisi ölmüs afganistanda savasta..diger bebegine daha fazla yiyecek toplayabilmek icin yani diger ölü bebegini günlerce kucaginda tasimis yani görenler iki bebegi var zannediyomus ki bi tanesi ölüymüs..digeri bari yasasin diye böle bisey yapmis..kizlar söleyin buna yürek dayanirmi??:43::43:

Son düzenleme:
ilk gün nasıl geçti bayanlar
ben hep yattım diyebilirim iftara kadar iyi geldi iftardan sonrada sarhoş gibiydim hala da öyleyim

sahurda 2 lokma ekmek peynir 2 zeytin karpuz yedim
ve bol su malum ve 1 kase hoşaf
iftarda yarım tabak pirinç pilavı patates tavuk buğlama
1 bardak kola malesef bunu içmesem iyi olacak
salata

sonrada 6 tane kayısı yedim

sadece iftarla kaldım bunu sevdim
ekmek yemedim

bu hafta durum nasıl olacak merak ediyorum
tatile çıkacam bayramda o yüzden ne var her hafta 1 kilo verebilsem
4 cuma var önümde buda 70.9 eder ama bu bir hayal değil miiiiiii
bayramda kıyafetlerim olur
hayırlısı bakalım
Niye olmasin ki!!!isteyelim yeter ki.su iftarlara biraz dikkat tamam olacak da, insallah olur.ruyami sana ozelden gonderecegim:)
kadiscim laffla bakalim ben burdayim:6:
azönce bi haber okuudum,bi kadinin ikiz bebegi varmis birisi ölmüs afganistanda savasta..diger bebegine daha fazla yiyecek toplayabilmek icin yani diger ölü bebegini günlerce kucaginda tasimis yani görenler iki bebegi var zannediyomus ki bi tanesi ölüymüs..digeri bari yasasin diye böle bisey yapmis..kizlar söleyin buna yürek dayanirmi??:43::43:
Aslinda o kadar buyuk bir nimet icerisindeyiz ki!!bazan cok sikayet ediyorum sonrada boyle bir yaziyi okuyunca utaniyorum kendimden.
merhaba kızlar bu oruç fena yaptı çok yiyorum ya ühüüüü :(

corbani ictikten sonra bes dakika ara verirsek yemegi daha az yermisiz canim,sen de mi ramazan da kilo alanlardansin yoksam??

Kizlar simdi sahur yapiyorum ben,elimde kahvem:68:
Iftar da disardaydik
1 kase corba
yarim tabak yagsiz pilav:63: actim ondan yedim
4 parca tavuk sis
1 tane korili kofte ve 1 tane korili manti(midem mahvoldu....)
salata (cig sogan koymus kocaman,babasi yesin dedim icimden):)
1 dilim ekmek
doymadim eve geldim ince ekmek arasi peynir yedim.
Senin neyine iki cocukla disarda personel iftarinda..kizim bile bir daha gitmeyelim diyor:50: neyse
SAHUR
10 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak sutlu kahve.
bu zeytin beni yarin susatacak ama yedim bir kere donusu yok.:37:

slm sahurda 1 dilim ekmekle domates peyn,r yedim

öğlen 1de 5 kaşık bulgur

ara 1 bardak domates suyu

iftarda 4 kaşık bezelye kıymalı ,ezme
:34:
1 saat kadar önce 2 bardak biberiye çayı ve elma sirkesi içtim

Back