ne len bu yok yasgünü yok evlilik yildönümü yok altingünü yok misafir..dün uzaktan misafirim geldi neler yaptim biliyonuzmu..pilav kizartma köfte(köfte izgara olmasina ragmen catal ucuyla bile bakmadim)sonra trambuazli yas pasta yaptim ondan iki catal aldim sadece..aksam ac yattim.ama nedense sabah fazla ciktim tartida.yine siskinlik var..hemen vücut yagimi ölctüm neyseki fazlasi su..dün herzamanki giydigim pantolonumu giydim kemersiz giyerdim hep hayy giymez olaydim belimde durmadi..bi karis var pantolonla belimin arasi:))
bugünde sabah herzamanki gibi cappucimonu ictim az sekerli..bir ekmek arasi kasar domates yedim.ögle kücücük hashasli ekmekle mercimek corba ictim..biraz zeytin ezmesi yedim.aksama sirf bi tabak ayni corbadan var.baskamda yok:)
bebesim cok hasta ondan giremedim.yaz gribi oldu.disleri patladi ve poposu kabardi.hepsi üst üste geldi.agzina bisey almiyor.cesit cesit corbalar yapiyorum yemiyor.sasirdim kizlar isim cok zor
kadiscim seni bu seferlik affediyorum..nede olsa vermissin kilo.ben bu siskinlikle yarin arti bile cikabilirim.neyseki yag oranim düsmüs![]()
geçmiş olsun canım ufaklık büyürken pek bir naz yapıyor galiba annesine :))
menün gayet iyi yarın kilo verirsin bence