oğlum ateşli arkadaşlar sabahtır hastanedeyiz.menüm sabah 3 kaşık çökelek yarım domates, 1 dilim ekmek, 2ceviz
öğle tavuk şiş salata akşam adet biber dolması yoğurt
Ne sabahi kadis,nerdeyse hafta oldu durulduk,Ramazan geldi ,ii olur ins.
Bu arada cok ilginc bir sey oldu,kadis seni ruyamda gordum...
oğlum ateşli arkadaşlar sabahtır hastanedeyiz.menüm sabah 3 kaşık çökelek yarım domates, 1 dilim ekmek, 2ceviz
Allah kabul etsin canımTurkiye den 7 saat ileri ldugumuz icin biz orucu actik arkadaslar ,menu
2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
1tabak bezelye yemegi kiymali
salata
ekmek yokk
cay
tatli yerine bir isirik kek ve 2-3 tane jely
azicikta kurutulmus tarhana agzima attim
yatmadan evvel meyve..
Fazla olmus degil mi canlar???
Gecmis olsun ufuk,yaz gribi mi yoksa??menun de fena olmamis ama,ekmek yok zaten iyi yani.
merhabalar hayırlı ramazanlar Allah oruç tutacak arkadAŞLARA kolaylık versin. biz eve geldik yarından itibaren menümü vereceğim. doktora mülakatını geçtim. yarın kayıt işlemlerim var.uruz geşmiş olsun.
teşkkür ederm umrm alnmşmdır yarn anlaycağız...
ben de ramazanda kilo almadn nasıl geçirirm diye düşünüyorum... kadınlar genelde ramaznda diyet yapıyolr ama hiç anlamıyorm kilo verebilenleri.
selam kizlar umarim hepiviniz iyisinizdir
benimde yarin erkek kardesim geliyor tatili var ve bir kac gün yanimda kalacaklar
bu haftayi atlatim bende insallah aranizda olacam artik
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum kizlar
allahim tutugumuz ve ettigimiz dualari insallah kabul eder
valla kendi adima ben tatildeyim ocaktan beri buralardayim artik diyet konusundan bikmistim burayada girmeyecem diyordum ama girmedende duramiyorum:)))ama emin ol izinli arkadaslarimiz dönsün dahada paylasim olacak
cok gecmis olsun canim cok zor insallah bir an önce düzelirsin
Gecmis olsun,bu kadar ileri oldugunu bilmiyordum,gercekten zor bir durum canim,Allah sabir versin..
Duzel di mi abur-cubur yiyince:))))
Kolay gele,yeni bir sayfa daha aciliyor hayatinda,bebis ne olacak?kim bakacak?
Ne sabahi kadis,nerdeyse hafta oldu durulduk,Ramazan geldi ,ii olur ins.
Bu arada cok ilginc bir sey oldu,kadis seni ruyamda gordum...
Turkiye den 7 saat ileri ldugumuz icin biz orucu actik arkadaslar ,menu
2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
salata
ekmek yokk
cay
yatmadan evvel meyve..
Nerdeyse 1 aydır zaman zaman azalıp zaman zaman artsa da hemoroid ve makat çatlağı ile uğraştım canım. Şimdi yaz mevsimi olduğu için ayaklarım da acı verecek derecede şişiyor, onun için de doktora gidicem. Tekrar hoşgeldin Ayşecim.
Turkiye den 7 saat ileri ldugumuz icin biz orucu actik arkadaslar ,menu
2 kase shriye corbasi
3 kasik pilav
salata
ekmek yokk
cay
yatmadan evvel meyve..
birazdan peynir helvası yicem çanakkalenin meşhur tatlısı ve bayılırım
saol canım senindeşimiden hayırlı iftarlar olsun masamızdan bereket huzur hiç eksik olmasın inşallah.
Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul etsin.
afiyet olsun :):):)
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin uruzum:94:
bencede fazla değil
bugün oruçlu değildim ama babam evdeydi mecbur numara yaptım çünkü reglyim sahurda 1 dilim ekmek domates 3teydi
öğlen babam gitmişti 1 dilim ekmeğe azcık nutella 1 sürümlük 1.30 civarı
iftara kadar geçen zamanda 1 bardak maydonoz suyu ,1 bardak biberiye(kuşdili) çayı, ve sirke içtim , 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım
iftar 8.30 3 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim pide 3 kaşık yoğurt
birazdan peynir helvası yicem çanakkalenin meşhur tatlısı ve bayılırım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirecemmmm kızım pişik olmuş hadi dedi babası aksam biraz bezsiz dolaşsın benimki halıya işemesinmii halı sildim bisürü titizligim tuttu az biyere yapmasına ragmen bütün halı elden geçti yoruldumm dahası sinirlendim dedim ben açmayalım diye ama babası dinlemedii offf yaaa kızlar ne zor cocuk bakmakkk offf yaaa
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler oğlumun pamuk ellerini bi güzel deldiler üniversitede ağlaya ağlaya yavrumun canı çekti bide alamıyolar başka yerine. neyse sonuçta kanında çok şükür bişey çıkmadı. diş çıkarıyo yada biz tatile gittik ya hava değişimi, klima, güneş çarpması olabilir. halen daha ateşli sabaha kadar takip edicem inşallah düşer. evet suna gerçekten çocuk bakmak çok zor ama çok seviliyorlar. deryacığım menün gayet iyi canım .herkese selamlar
Niye olmasin ki!!!isteyelim yeter ki.su iftarlara biraz dikkat tamam olacak da, insallah olur.ruyami sana ozelden gonderecegim:)ilk gün nasıl geçti bayanlar
ben hep yattım diyebilirim iftara kadar iyi geldi iftardan sonrada sarhoş gibiydim hala da öyleyim
sahurda 2 lokma ekmek peynir 2 zeytin karpuz yedim
ve bol su malum ve 1 kase hoşaf
iftarda yarım tabak pirinç pilavı patates tavuk buğlama
1 bardak kola malesef bunu içmesem iyi olacak
salata
sonrada 6 tane kayısı yedim
sadece iftarla kaldım bunu sevdim
ekmek yemedim
bu hafta durum nasıl olacak merak ediyorum
tatile çıkacam bayramda o yüzden ne var her hafta 1 kilo verebilsem
4 cuma var önümde buda 70.9 eder ama bu bir hayal değil miiiiiii
bayramda kıyafetlerim olur
hayırlısı bakalım
Aslinda o kadar buyuk bir nimet icerisindeyiz ki!!bazan cok sikayet ediyorum sonrada boyle bir yaziyi okuyunca utaniyorum kendimden.kadiscim laffla bakalim ben burdayim
azönce bi haber okuudum,bi kadinin ikiz bebegi varmis birisi ölmüs afganistanda savasta..diger bebegine daha fazla yiyecek toplayabilmek icin yani diger ölü bebegini günlerce kucaginda tasimis yani görenler iki bebegi var zannediyomus ki bi tanesi ölüymüs..digeri bari yasasin diye böle bisey yapmis..kizlar söleyin buna yürek dayanirmi??
merhaba kızlar bu oruç fena yaptı çok yiyorum ya ühüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?