evet kadişciğim hatay izmirin bir semti bildiğim kadarıyla hatay türkiyeye katılmaya karar verince denizkenarında ki bu semte adı verilmiş.
elifciğim sabah akşam 3-4 lahana yaprağını haşlayıp içtim 10 gün içtim 3 gün ara 3 defa.açken içiliyor yarım saat sonra yemek ye.
batuhanım reyhanım sen niye yazmıyon nereli olduğunu
dilek , suna bu ara bende diyet noluyo başsız olunca takım böyle oluyo silkelenin ve kendinize gelin
kız derya izmir hataymı diye sormuştum.
evet kadişciğim hatay izmirin bir semti bildiğim kadarıyla hatay türkiyeye katılmaya karar verince denizkenarında ki bu semte adı verilmiş.
elifciğim sabah akşam 3-4 lahana yaprağını haşlayıp içtim 10 gün içtim 3 gün ara 3 defa.açken içiliyor yarım saat sonra yemek ye.
batuhanım reyhanım sen niye yazmıyon nereli olduğunu
dilek , suna bu ara bende diyet noluyo başsız olunca takım böyle oluyo silkelenin ve kendinize gelin
doktor bana diyet menüsü vermedi ki :)kadis hani doktorun verdigi diyet menüsü canım???ufukcum ben cocuk 30 günlükken gitmistim tatile ama cok sıcak degildi denizi seviyolar korkma benimki gık cıkarmamıstı:)iyi tatiller canım
Hayir canim Adana niin yaninda ki Hatay:) izmir degil.[/QUO
ok canım
de mi bende başka hatay duymamışyım dedim bizim hatay burası dörtyola gittik bizde denizeTurkiye ye katilan Hatay iste tam burasi, akdeniz bolgesinde ki Hatay, Antakya denilen yer ise sehrin merkezi oluyor, cok kozmopolit bir yer, seviyorum ben. Biraz da sicagi ve nemi az olsaymisama yayla zamani simdi orda...
Evet topik biraz sessizlesti, herhalde tatilden dolayi olsa gerek.
pek begenmesemde yakın olunca gidiyoruz
[
hasta olmana sevindimSogan suyu ice ice en sonunda regl oldum ya, cok sukur.
Dun cok az yedim.:) boyle menu olmaz ama disardaydim
Sabah
Yok
Oglen bir dilim borek
Bir kucuk kurabiye
Aksam
1 kase nohut yemegi
Biraz badem
Biraz jely
....... Kalorisi az:)) cok kosturdum ama
hasta olmana sevindim
biz bayanlar olunca da şikayet ederiz olmayınca da değil mi ne garibizzzz
ben dün acayip yorulmuşum akşam gidip yattım ya hala ayaklarım ağrıyor
dün güzel kahvaltı yaptım
2 dilim ekmek peynir bir lokma bal zeytin
öğlen yarım porsiyon kıyma tava 2 dilim ekmek
akşam yarım tabak patates kabuska 2 dilim ekmek
akşam kiraz kayısı
ekmegi dün çok yemişim hay aksiiiiiiii
off kızlar nerdesiniz yaa walla gidecem bidahada gelmeyecem:uruzda kayboldu..kaptanımız ayseceylin face'e geliyo walla ama buraya gemiyo gücenecem haaa..zaten buraya bikac arkadas geliyo onlarlada facede görüsüveririm nolcak..paylasım olmazsa ben yokum arkadas!!!
Niye bagiriyorsun kardes:))) etrafa tehditler savuruyorsun, korkutuyorsun bizi:) tamam haklisin,ama senlenecek buralar az sabret
Ahh kadis ahh,su ekmegi daha bebekken baslattilar bize yedirmeye....Aslinda bizim yorgunlugumuz,reglimiz falan hikaye,biz daha cok kucukken yanlis beslenmeye baslamisiz malesef.ekmek hamur kizartma v.s .Ne zaman diyet sozunu gorsem arkasinda hemen su yazi yaziyor: saglikli beslenin!!!!kardes oyle de nasil degismek gerek iste bu onemli. su midemizi kucultmeden bu diyet isi olmaz bana gore,basta en buyuk ve en onemli hatamiz uc ogun yeme aliskanligimiz,sanki gokten melek geldi bize emir buyurdu uc ogun ye diye!!
Ayyy bana fenalik geldi,bu isi sonlandirmak gerekiyor,!!! Ben kendi adima konusuyorum benimkisi tamamiyla iradesizlik!!!sanki yemek yemeyince elden ayaktan dusecegim,bu nefis aldatmasindan baska bir sey degil.Birsey var anlamiyorum...neyse,biraz karisik oldu kizlar.
Bugun kahvalti yerine tonbalikli ekmek yedim
oglen biraz sarma
aksam yok ,kahvemi iciyorum simdi.
yarin yogun bir gun beni bekliyor.
sizler ne yaptiniz?
bagiririm ben küsüm olumm
bagiririm ben küsüm olumm
ayyy tıpkı beni anlattın canım hiçte karışık değil gayet açık ve net! i ra de :)))))
Tokatlamak gerek bu iradeyi kendine gelmesi icin:)
Ahh kadis ahh,su ekmegi daha bebekken baslattilar bize yedirmeye....Aslinda bizim yorgunlugumuz,reglimiz falan hikaye,biz daha cok kucukken yanlis beslenmeye baslamisiz malesef.ekmek hamur kizartma v.s .Ne zaman diyet sozunu gorsem arkasinda hemen su yazi yaziyor: saglikli beslenin!!!!kardes oyle de nasil degismek gerek iste bu onemli. su midemizi kucultmeden bu diyet isi olmaz bana gore,basta en buyuk ve en onemli hatamiz uc ogun yeme aliskanligimiz,sanki gokten melek geldi bize emir buyurdu uc ogun ye diye!!
Ayyy bana fenalik geldi,bu isi sonlandirmak gerekiyor,!!! Ben kendi adima konusuyorum benimkisi tamamiyla iradesizlik!!!sanki yemek yemeyince elden ayaktan dusecegim,bu nefis aldatmasindan baska bir sey degil.Birsey var anlamiyorum...neyse,biraz karisik oldu kizlar.
Bugun kahvalti yerine tonbalikli ekmek yedim
oglen biraz sarma
aksam yok ,kahvemi iciyorum simdi.
yarin yogun bir gun beni bekliyor.
sizler ne yaptiniz?
bundan sonra ben varim tokat gibi laflar gelecek sizee
herkese merhabalar,
arkadaşlar ben dün kızıma arkadaşlarıyla evde parti verdim. haliyle pasta börek vardı ama az az aldım hepsinden. bu sabahtan itibarende kızımıda diyete başlattım. inşallah başarılı oluruz.
doktorumuz 1 kilo sebze yemeğini sadece 1 servis kaşığı sızma z.yağıyla pişirmemi söyledi bende öyle yapıp taze fasulye pişirdim. 2 tabak bile yesin bırak hiç korkma dedi. birde gün boyu eline salatalık soyup ver bol bol yesin dedi bakalım artık inşallah küçük kuşum zayıflarda annesinin yaşadığı sıkıntıları yaşamaz.
bu arada ramazanda devam ediyoruz dimi benim tansiyon problemim olduğu için oruç tutamıyorum ama diyetime devam edicem genede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?