• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hangi sebze corbasi kiz sadece bigünmü yapacam ver bakalim bi sunun tarifini

Detoks amaçlı tüketebileceğiniz bir çorba tarifi veriyorum.
Vücudunda ödemi olanlar, göz altı torbası olanlar,bugün yemeği çok kaçırdım diyenler detoks etkisi yapan bu çorbayı tüketebilirler.

Lahana mevsimi gelmişken bol bol tüketip, vücuttaki zararlı toksinlerden kurtulalım. Metabolizmayı hızlandırıp,kilomuzu kontrol edebilelim.

Dr. Ender Saraç Patentli lahana çorbası malzemeleri :

1 adet küçük lahana (Lahana büyükse dörde bölünüp bir parçasını kullanabilirsiniz.)
2 adet orta boy sivri biber
1/ 2 (yarım) demet maydonoz
2-4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon
biraz tat verecek kadar tuz

Çorba Tarifi : Lahanaları yıkayıp doğrayın. Biber ve sarımsağı da yıkayıp doğradıktan sonra bir tencereye koyun. Suyunu ilave edip pişirin. İnmeye yakın yıkayıp doğradığınız maydonozları, zerdeçal, kimyon ve tuzu koyup ocaktan indirin. Gün boyu tüketebilirsiniz
1gün içiyosun canım
bide benim kendi yaptığım var
kabak,patates,enginar, brokoli yani ne bulduysam onu katıyom haşlıyom blendırdan geçirip 1 gün içiyom. iğrenç ama 1 gün dişini sıkıyorsun canım.
ben bunları yapamam diyosan sevdiğin çorbayı mesela mercimek az tuzlu ve azyağlı yap 1 gün boyunca iç 1 kilo kesin gider metabolizman hızlanır.

herkese merhabalar kızlar,
ben bugün kızımın hastane işleriyle meşguldüm.
sabahtan beri çapa da koşturup durduk daha 4 yaşında ama 34 kilo diyetisyene gönderdiler insülin direnci yüksekmiş tsh ı yüsek diyet verdiler bakalım nasıl olacak doktor birlikte zayıflayın dedi tabi demesi kolay... offf çok sıkıldım valla çocuklar hasta olmasın insan kendinden geçiyor onlar hasta olunca.
bende herhalde bugünkü koşturmaya erimişimdir biraz :)

sabah 1 poğaça yemek zorunda kaldım 3 küçük su bitirdim az öncede 1 şişe gazoz 4 5 tanede tatlı bisküvi yedim kötü bir menü oldu ama yapacak bir şey yok.
aslında doktorun kızıma verdiği diyet çok güzel akşam girip yazarım doktoru buna uyarsanız birlikte çok güzel kilo verirsiniz dedi. bakalım inşallah.:26:

geçmiş olsun şimdiki gençler hep şişman şu fastfoodlardan inşallah senin kız zayıflar. 18 yaşında kız 80-90 kilo daha bunlar evlenecek çocuk doğuracak ne olurlar bilemem. ben size başımdan geçen bi olayı anlatayım. şu benim meşhur doğum doktoruna gitmiştim.(seviyorum adamı ama) benim kardeşimde bebek istiyo oda 1hafta önce gitmişti. ogün 150 kiloluk bi kadın doğum yapacakmış. sezeryan istiyomuş. benim doktorda normal olsun diyomuş neyse. kardeşime senlede ilgilenemedim o hasta yüzünden demiş. bi hafta sonra ben gittim işte banada kardeşinle ilgilenemedim 150 kiloluk hasta vardı dedi. bende doğurdumu dedim. doğurttum vakumla dedi. bende okiloyla iyi hamile kalmış dedim. oda ne dese beğenirsiniz asıl onu kim hamile bırakmış o sorun bence dedi. güle güle çatladım. söz meclisten dışarı tabi o kadar kilolu arkadaş yok aramızda tabiki

selam sevgili takım arkadşlarm. hemen bugün yedklerime geliym:
sabah normal az bi kahvaltı ettim(sabah dedğim 2 gibi..:1:) akşam da 6 da ızgara köfte 5 tane yedim salata 5 tane fln da patates kızartması yedim. ayran içtim 1 bçk bardak. bugünlük bu kadar. yarn da detoks yapıcm hayırlısıyla.bir arkadaşım 3 gün sadece meyvesuyu ve sebze suyu içerek 1.700 vermiş ve üzernden 4 ay geçtiği halde geri almamış bende yarın sadece meyve suyu içmeyi düşünüyorm. 1 gün yada 2 gün en fazla. bakalm sonç ne oluck.:66:

herkese merhabalar kızlar,
ben bugün kızımın hastane işleriyle meşguldüm.
sabahtan beri çapa da koşturup durduk daha 4 yaşında ama 34 kilo diyetisyene gönderdiler insülin direnci yüksekmiş tsh ı yüsek diyet verdiler bakalım nasıl olacak doktor birlikte zayıflayın dedi tabi demesi kolay... offf çok sıkıldım valla çocuklar hasta olmasın insan kendinden geçiyor onlar hasta olunca.
bende herhalde bugünkü koşturmaya erimişimdir biraz :)

sabah 1 poğaça yemek zorunda kaldım 3 küçük su bitirdim az öncede 1 şişe gazoz 4 5 tanede tatlı bisküvi yedim kötü bir menü oldu ama yapacak bir şey yok.
aslında doktorun kızıma verdiği diyet çok güzel akşam girip yazarım doktoru buna uyarsanız birlikte çok güzel kilo verirsiniz dedi. bakalım inşallah.:26:
ay canım kızın epey kiloluymuş
bu yaşta diyete başlamak ne kötü olsa gerek
o da sende inşallah verirsiniz
ama o biraz senden örnek alacak
sen kendin için olmasa bile onun için kilo vermeliisn canım
zor işin kolay gelsin

kadiscim gördümde 75.2 sin bu cumadan itibaren seninle yarisiyorum canim derya arkadan yetissin napim hihh:)))

canım sen benden daha ii kilo verirsin ben dondum kaldım

istanbul'da deprem oldu kızlar 5.2 ~

geçmiş olsun canım

Vücudunda ödemi olanlar, göz altı torbası olanlar,bugün yemeği çok kaçırdım diyenler detoks etkisi yapan bu çorbayı tüketebilirler.

Lahana mevsimi gelmişken bol bol tüketip, vücuttaki zararlı toksinlerden kurtulalım. Metabolizmayı hızlandırıp,kilomuzu kontrol edebilelim.

1 adet küçük lahana (Lahana büyükse dörde bölünüp bir parçasını kullanabilirsiniz.)
2-4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon

Çorba Tarifi : Lahanaları yıkayıp doğrayın. Biber ve sarımsağı da yıkayıp doğradıktan sonra bir tencereye koyun. Suyunu ilave edip pişirin. İnmeye yakın yıkayıp doğradığınız maydonozları, zerdeçal, kimyon ve tuzu koyup ocaktan indirin. Gün boyu tüketebilirsiniz
1gün içiyosun canım
kabak,patates,enginar, brokoli yani ne bulduysam onu katıyom haşlıyom blendırdan geçirip 1 gün içiyom. iğrenç ama 1 gün dişini sıkıyorsun canım.
ben bunları yapamam diyosan sevdiğin çorbayı mesela mercimek az tuzlu ve azyağlı yap 1 gün boyunca iç 1 kilo kesin gider metabolizman hızlanır.

lahana çııksın yapalım bunu
ben bir ara lahana kaynatıp suyunu içmiştim o ne tatdı ya

selam sevgili takım arkadşlarm. hemen bugün yedklerime geliym:
sabah normal az bi kahvaltı ettim(sabah dedğim 2 gibi..:1:) akşam da 6 da ızgara köfte 5 tane yedim salata 5 tane fln da patates kızartması yedim. ayran içtim 1 bçk bardak. bugünlük bu kadar. yarn da detoks yapıcm hayırlısıyla.bir arkadaşım 3 gün sadece meyvesuyu ve sebze suyu içerek 1.700 vermiş ve üzernden 4 ay geçtiği halde geri almamış bende yarın sadece meyve suyu içmeyi düşünüyorm. 1 gün yada 2 gün en fazla. bakalm sonç ne oluck.:66:

en son misafirler gelmişti.. baya yemiştim... şimdi toprlanmaya başladm. diyete devam :D yarn detoks günü!

canım sen değilmiydin safra kesem zarar gördü diyen
böyle diyetler yapma bence
bunların vücuda ve beyne zararları var biliyosun
ben dengeli beslenme ve spordan yanayım

20faq6q.jpg

g%C3%BCnayd%C4%B1n+lamba+11.jpg

20faq6q.jpg

günaydın demeden daldım kusura bakmayın

dünkü menüm sabah 2 dilimli tost epey doyurdu öğlen yiyemedim o yüzden
öğlen 1 tane muz bir tane salatalık
arada dondurma malesefffffff
akşam fırında buğlama patates tavuk ama 1 butun yarısı 1 tane patates ve 5 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
ve evet yürüyüş yaptımmm yarım saat
artık akşamları bahçede de olsa yürüyeceğim

dünkü menüm:

sabah
2 tane haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 dilim ekmek
yeşil çay

öğlen:
3 kayısı
1 paket baharatlı çubuk kraker

akşam:
biraz et ve tavuk şiş
bulgur pilavı
ayran
biraz lavaş

1 paket çikolata
1 paket kakaolu süt

1 saat pilates + 2 litre su

çok saçma ve bol abur cuburlu bir menü oldu :(((( artık canım diyet yapmak istemiyor ya.. oysa az zamanım kaldı 58 olmak için :(((

hu hu nerdesiniz bayanlar
ben arazideydim öldüm güneşin altında ama ii spor oldu haaaa

birazdan yine çıkacağım
ama sıcakta arazi çekilmiyor

2-4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon

1gün içiyosun canım

ahh lahana çorbası... Allah'ım... Hayatımda tattıgım en kötü çorbaydı... :25: Bir daha ( büyük konusmayayım ama ) açlıktan gebersem bile içmem bu çorbayı... :1:

dünkü menüm:

sabah
2 tane haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 dilim ekmek
yeşil çay

öğlen:
3 kayısı
1 paket baharatlı çubuk kraker

akşam:
biraz et ve tavuk şiş
bulgur pilavı

ayran

biraz lavaş

1 paket çikolata
1 paket kakaolu süt

1 saat pilates + 2 litre su

çok saçma ve bol abur cuburlu bir menü oldu :(((( artık canım diyet yapmak istemiyor ya.. oysa az zamanım kaldı 58 olmak için :(((
senin zamanın niye az kaldı dilekciğim. evet menün baya kalorili

ahh lahana çorbası... Allah'ım... Hayatımda tattıgım en kötü çorbaydı... :25: Bir daha ( büyük konusmayayım ama ) açlıktan gebersem bile içmem bu çorbayı... :1:

canım evet kötü ama ben bu lahanayla 23 kilo verdim. içmek isteyenlere lahana görüyorum ben pazarda.
dilekciğim kadiş ziraat mühendisi ya ektiği ada ekili ürünlerine bakıyodur. hangi bölümsün kadiş bahçe bitkilerimi.
bu arada bende yarın sabah doktora mülakatına gidicem ve yarın biz tatile gidiyoruz çocuk alışık değil bizim sıcağa ama bakalım ne olacak. 1 günde gerimi dönücez. bu konuda tecrübesi olan sevgili arkadaşlarım paylaşım yaparsanız sevinirim.
menüme gelince
sabah 1 kase tarhana ç.1 dilim ekmek 1domates 2 kk peynir

öğle 1 haşlanmış mısır
kayısı kompostosu
akşam
1 tABAK TAZE FASULYE
1dilim ekmek
1 küçük soğan
1 adet lokum
bu aralar benimde menülerim kaçıyo biraz çünkü eşim izinde evde öyle olunca ipin ucu kaçıyor bu ara.
arkadaşlar bu hafta belki internete giremem. kilomu aynı geçsin uruz
tatile gidicez çünkü tartı falan bulamam belki.

canım evet kötü ama ben bu lahanayla 23 kilo verdim. içmek isteyenlere lahana görüyorum ben pazarda.

evet pazarda var.Ben tanesini 3.5 liraya aldım.bayagı büyüktü.Hala bir tanesi duruyor dolapta.. içemedim.. :14: ya nasıl verdin 23 kiloyu... bana bi çözüm yolu göster bu corbayı içebilmek için... yada suyunu içsem faydası olurmu ki? ya tadı kötü degildi ama kokusu mahvetti beni.. :25:

ay canım kızın epey kiloluymuş
bu yaşta diyete başlamak ne kötü olsa gerek
o da sende inşallah verirsiniz
ama o biraz senden örnek alacak
sen kendin için olmasa bile onun için kilo vermeliisn canım
zor işin kolay gelsin

canım sen benden daha ii kilo verirsin ben dondum kaldım

geçmiş olsun canım

lahana çııksın yapalım bunu
ben bir ara lahana kaynatıp suyunu içmiştim o ne tatdı ya

canım sen değilmiydin safra kesem zarar gördü diyen
böyle diyetler yapma bence
bunların vücuda ve beyne zararları var biliyosun
ben dengeli beslenme ve spordan yanayım

safra kesesi zaran gören ben değildim... gören arkadaşa geçmiş olsun.. bu yaptığım şey 2 günlük sağlıklı bir detoks programı. şimdiye kadar güzl gitti belkide haftada 1 gün yaparm sadece.:40:

arazi derken canım :))))

karpuz tarlalarını gezdim canım ziraatçi olunca :) yeni geldim ya çokkkk yoruldum

dilekciğim kadiş ziraat mühendisi ya ektiği ada ekili ürünlerine bakıyodur. hangi bölümsün kadiş bahçe bitkilerimi.
bu arada bende yarın sabah doktora mülakatına gidicem ve yarın biz tatile gidiyoruz çocuk alışık değil bizim sıcağa ama bakalım ne olacak. 1 günde gerimi dönücez. bu konuda tecrübesi olan sevgili arkadaşlarım paylaşım yaparsanız sevinirim.
menüme gelince
sabah 1 kase tarhana ç.1 dilim ekmek 1domates 2 kk peynir

öğle 1 haşlanmış mısır
kayısı kompostosu
akşam
1 tABAK TAZE FASULYE
1dilim ekmek
1 küçük soğan
1 adet lokum
bu aralar benimde menülerim kaçıyo biraz çünkü eşim izinde evde öyle olunca ipin ucu kaçıyor bu ara.
arkadaşlar bu hafta belki internete giremem. kilomu aynı geçsin uruz
tatile gidicez çünkü tartı falan bulamam belki.

evet canım
toprak bölümüm ama ekili her üründen anlamak zorundayım
çünkü çiftçiye ben topraktan anlarım diyemiyosun

güzel mesleğim çok seviyorum zor olsa da
yeşil görmeden yapamıyorum bakanlığa atandım 25 mayısta bir dağ köyüne tarım yok gitmedim ben memur olamam dedim
işte böyle değişiğim ya

kız derya izmir hataymı diye sormuştum.
bende anlamadım antakya değil demişti sanırsam
izmir olabilir
ama izmirde hatay olduğunu ben yeni duydum :)

safra kesesi zaran gören ben değildim... gören arkadaşa geçmiş olsun.. bu yaptığım şey 2 günlük sağlıklı bir detoks programı. şimdiye kadar güzl gitti belkide haftada 1 gün yaparm sadece.:40:

kusura bakma canım bir an sen sandım

Back