- 20 Ekim 2009
- 4.456
- 5.039
- 723
Tam da ben de sana mesaj atacaktim nasil gidiyor diye?pazartesi yani ramazanda once dusunuyordum ama...hala kararsizim
kilom 73.200
ben küsüm ona onun ne ekmeğini yerim nede suyunu kendime ait bir bilezik vardı gidip onu satıcam şimdi. duruyorsam çocuk için duruyorum. o da böyle diyor zaten. o da herkes gibi benim için.
hoşbulduk canım benimde 4 yaşında bir kızım var. malesef onunda kilo problemi var hem onun hemde benim kilo vermemiz gerek. inşallah başarırız. senin bundan sonra emzirme problemin bittiğine göre kilo vermen kolay olur. ben emziremedim kızımı malesef sıkıntı stres yoktan sebeplerle sütüm kesilmişti. emzirebilseydim belki bu kilolar üzerimde kalmazdı. bundan sonra inşallah verebilirim.
sana leslie sensone ile yürüyüş programını yapmanı tavsiye ederim kardeşim diyet ve onanla 1.5 ayda 8 kilo vermişti bende dün başladım. hem kilo vermeyi kolaylaştırıyor hemde inanılmaz inceltiyor.
inşallah bu kez biter :) daha önce çok kilolar verdim karbonhidrat diyetiyle hatta bir ara o topicteydim. çok güzel kilolar verdik ama safra kesemi mahvetmişim o diyetle, ocak ayında ameliyat oldum. daha önce kb.diyetiyle yaklaşık 40 kilo vermiştim.
fakat hamileliğimde 30 kilo aldım malesef hepsini veremedim. artık daha sğlıklı kilo vermek istiyorum. dün sabah leslie sensone ile yürüyüş programına başladım. bu günde diyete hayırlısı artık.
hosgeldin canim inan biz burda elimizden geldigi kadar saglikli kilolar vermeye calisiyoruz cogumuzun kücük bebekleri var ben mesela 1 ay oldu daha sütten keseli dikkat etmemiz lazim
hoşbulduk canım benimde 4 yaşında bir kızım var. malesef onunda kilo problemi var hem onun hemde benim kilo vermemiz gerek. inşallah başarırız. senin bundan sonra emzirme problemin bittiğine göre kilo vermen kolay olur. ben emziremedim kızımı malesef sıkıntı stres yoktan sebeplerle sütüm kesilmişti. emzirebilseydim belki bu kilolar üzerimde kalmazdı. bundan sonra inşallah verebilirim.
sana leslie sensone ile yürüyüş programını yapmanı tavsiye ederim kardeşim diyet ve onanla 1.5 ayda 8 kilo vermişti bende dün başladım. hem kilo vermeyi kolaylaştırıyor hemde inanılmaz inceltiyor.
sykma tatli canini canim haftaya bir bakmisin hic ummadin bir kiloda olursun benimde bazen hic veremedigim hafta oldu ama 1 hafta sonrasindan ummadigimdan daha cok kilo vermistim
googlen bulamadim canim nedense bana link olarak atabilirmisin indirecegim siteyi.özelime at ama burdan yasak olabilir link atmak..
hoşgeldin aysecim
üzüldüm doğrusu sağloğının bozulmasına
dengeli beslenme ve spor
bu iş bu kadarda
yapabilirsek işte
diyetisyene gittin mi hiç
hoşbulduk canım çok şükür şimdi iyiyim ama zor günler geçirdim. safra kesem iltihaplanıp iç organlara yapışmış doktorum yaptığım karbonhidrat diyetinin buna sebep olduğunu söyledi 3,5 saat süren zor bir ameliyat geçirdim. bundan sonra sağlıksız diyet asla yapmam sebze meyve yoğurt olmayan bir diyete girmiycem. diyetisyene çok önce gitmiştim ama olmadı onunla. şimdi kendim yapıyorum. inşallah başarırım.
bu program nasıl bişey acaba merak ettim
canım çok zevkli bir ev yürüyüş programı. mil mil ayırmışlar ben 3 mil başladım bugün sadece ayakta hareketler var hem çok terletiyor hem de eğlendirirken kilo verdiriyor. kız kardeşim diyet ve bununla 1.5 ayda 8 kilo verdi. inanılmaz inceldi. benim bel fıtığım olduğu için başlayamamıştım ama artık daha iyiyim başladım.
google dan leslie sansone yazınca çıkıyor. tavsiye ediyorum. ayrıca burda bir arkadaş sayfa açmış videoları da yüklemiş. tavsiye ederim.
dün tatlılar börekler derkene.... ben 63.3 kiloyum arkadaşlar. ama mutluym hız kazandırcm diyetime inşallah..bugün 1 poğça biraz peynir domates salatalk yedm. saat 2 de kalktmburaya da geç girdm o yzden...
diyet gerçkten kilo verdiren bir diyet... ama işte kendini kontrol altında tutması zor baya. en az 2bçk kilo veriyor yapanlar.. bende yapıcm bi süre sonra tekrar.
googlen bulamadim canim nedense bana link olarak atabilirmisin indirecegim siteyi.özelime at ama burdan yasak olabilir link atmak..
merhaba 1.65 boy 113 kiloyum bu gün diyete başladım. umarım başarırım daha önce bir çok diyet denedim ama hiç tam sonuç alamadım umarım artık biter bu kilo sorunum.
iyi gidiyorsun canim aradaki kacamaklara fazla takilma ben 1 haftadir habire kacamak yapiyorum kendimi ödüllendiriyorum sanki ne icin ödül veriyorsam :)))
youtubeden indir canim orda videolari var
ayrica süper bisey bende tavsiye ederim
2 kilo versende sanki 5 kilo vermis gibi fit gösteriyor insani
selamlarrr saygılarr! akşm karnı yarık biraz yoğurtla ve salata yedm. 11 gibide bi tas sütlaç götürdüm... sonum hayrolsn... yarnda misafir geliyo full koşuşturcm. kafam boş olsn diyete ağırlık vercm diyodum.. bahaneymş.. şimdi sıkıntıdan diyet yapamıyorm zaman geçmek bilmiyo evde
günaydınnnnnnnnn :)
akşam kardeşimin doğum gününü kutladık pastalar börekler derken ipin ucu kaçtı şimdide de güne gidiyorum biri beni durdursunnnnn
44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))
Hosgeldin Ayse,yeni arkadaslar aramiza katilinca iyi oluyor. Tavsiye ettigin leslie ye hemen bakiyorum,paylasimin icin cok sagol,moral oluyor
ayşeciğim menün gayet güzel beğendim ben ufuk bu aradabende dün yediklerimi yazıyım...
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça b.peynir
1 parça kaşar peyniri
domates
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara
2 küçük dilim karpuz
öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 büyük kase maydanoz ve taze naneli cacık
1 bardak sodalı light ayran
akşam
1 porsiyon kıymalı yağsız nohut yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim karpuz
ara
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
45 dakika leslie yaptım.
2 litre su içtim.
bu sabah tartırda 2 gün öncesine göre 1 kilo eksik çıktım. :)))
44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?