Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dün tatlılar börekler derkene.... ben 63.3 kiloyum arkadaşlar. ama mutluym hız kazandırcm diyetime inşallah..bugün 1 poğça biraz peynir domates salatalk yedm. saat 2 de kalktm buraya da geç girdm o yzden...

Tam da ben de sana mesaj atacaktim nasil gidiyor diye?pazartesi yani ramazanda once dusunuyordum ama...hala kararsizim

diyet gerçkten kilo verdiren bir diyet... ama işte kendini kontrol altında tutması zor baya. en az 2bçk kilo veriyor yapanlar.. bende yapıcm bi süre sonra tekrar.

kilom 73.200
ben küsüm ona onun ne ekmeğini yerim nede suyunu kendime ait bir bilezik vardı gidip onu satıcam şimdi. duruyorsam çocuk için duruyorum. o da böyle diyor zaten. o da herkes gibi benim için.

Mesaj yazmak icin girdim ama yazdiklarini okuyunca moralim alt- ust oldu. Sakin ha acele karar vermme!! Bir abla tavsiyesi lutfen, canim butun kucuk bebegi olanlar bazi donemler yasarlar bunlari. Daha sonra bu kadar uzuldugune uzuleceksin. Degmez canim. Ufuk iyi haberlerini bekliyorum, dunyada aci ceken o kadar cok insan var ki onlari dusun teselli bul!! Lutfen uzulme!

googlen bulamadim canim nedense bana link olarak atabilirmisin indirecegim siteyi.özelime at ama burdan yasak olabilir link atmak..

hoşgeldin aysecim
üzüldüm doğrusu sağloğının bozulmasına
dengeli beslenme ve spor
bu iş bu kadarda
yapabilirsek işte

diyetisyene gittin mi hiç

hosgeldin canim inan biz burda elimizden geldigi kadar saglikli kilolar vermeye calisiyoruz cogumuzun kücük bebekleri var ben mesela 1 ay oldu daha sütten keseli dikkat etmemiz lazim

ah canım sütten kesince daha çok dikkat etmelisin hatta sporu mutlaka yapmalısın
emziren anne günde 500 kaloriyi emzirdiği için veriyor düşün artık
ben zaten sütten kestim ve kilo almaya başladım

bu program nasıl bişey acaba merak ettim

sykma tatli canini canim haftaya bir bakmisin hic ummadin bir kiloda olursun benimde bazen hic veremedigim hafta oldu ama 1 hafta sonrasindan ummadigimdan daha cok kilo vermistim

hadi inşallah
öyle olur

ama ben kilo aldığımda canım çok sıkılıyor ve kendimi kaybediyorumm

yarın denize gidiyorummmmmmmm ve çok mutluyum
yüzmeyi çok seviyorum her ne kadar gideceğimiz yer dalgalı olsa da olsun
deniz sonuçta

pazar günü de tamizlik yapacam full evde

öpüyorum kızlar sizi iyi akşamlar
iyi hafta sonları

iyi gidiyorsun canim aradaki kacamaklara fazla takilma ben 1 haftadir habire kacamak yapiyorum kendimi ödüllendiriyorum sanki ne icin ödül veriyorsam :)))

googlen bulamadim canim nedense bana link olarak atabilirmisin indirecegim siteyi.özelime at ama burdan yasak olabilir link atmak..

youtubeden indir canim orda videolari var
ayrica süper bisey bende tavsiye ederim
2 kilo versende sanki 5 kilo vermis gibi fit gösteriyor insani

merhaba 1.65 boy 113 kiloyum bu gün diyete başladım. umarım başarırım daha önce bir çok diyet denedim ama hiç tam sonuç alamadım umarım artık biter bu kilo sorunum.

Hosgeldin Ayse,yeni arkadaslar aramiza katilinca iyi oluyor. Tavsiye ettigin leslie ye hemen bakiyorum,paylasimin icin cok sagol,moral oluyor

Batuhan hemen bende bakiyorum canim..zaten yurumem gerekli benim

selamlarrr saygılarr! akşm karnı yarık biraz yoğurtla ve salata yedm. 11 gibide bi tas sütlaç götürdüm... sonum hayrolsn... yarnda misafir geliyo full koşuşturcm. kafam boş olsn diyete ağırlık vercm diyodum.. bahaneymş.. şimdi sıkıntıdan diyet yapamıyorm zaman geçmek bilmiyo evde

günaydınnnnnnnnn :)
akşam kardeşimin doğum gününü kutladık pastalar börekler derken ipin ucu kaçtı şimdide de güne gidiyorum biri beni durdursunnnnn

insan evde olunca daha cok yeme istegi oluyor ya sykintida :)))

günaydınnnnnnnnn :)
akşam kardeşimin doğum gününü kutladık pastalar börekler derken ipin ucu kaçtı şimdide de güne gidiyorum biri beni durdursunnnnn

durdurulcak gibi degisinki bacim uctun gidiyon :))))

44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))

masallah canim benim insallah 38 de düsresin bu hizlA

Hosgeldin Ayse,yeni arkadaslar aramiza katilinca iyi oluyor. Tavsiye ettigin leslie ye hemen bakiyorum,paylasimin icin cok sagol,moral oluyor

hoşbulduk canım. inan banada buraya katılmak inanılmaz moral oldu. epeydir tam konsantre olamamıştım diyet için. ama artık hazırım. leslie ye başlayalı 3. günüm bu sabahta hızlı 3 mil yaptım. kilom çok fazla sanırım daha fazlası bana yarardan çok zarar verir. ama kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum. hep beraber inşallah kurtuluruz bu kilolardan. :)

bende dün yediklerimi yazıyım...
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça b.peynir
1 parça kaşar peyniri
domates
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

ara
2 küçük dilim karpuz

öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 büyük kase maydanoz ve taze naneli cacık

ara
1 bardak sodalı light ayran

akşam
1 porsiyon kıymalı yağsız nohut yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim karpuz

ara
1 fincan sütlü şekersiz nescafe

45 dakika leslie yaptım.
2 litre su içtim.
bu sabah tartırda 2 gün öncesine göre 1 kilo eksik çıktım. :)))

merhabalar bugün çok yorgunum oğlum bilgehan hiç oturtmadı annesini. hiç uyumadıda. daha şimdi oturuyorum .ayak tabanlarım ağrıyor. uyumakta zorlanıyo bu çocuk. menüme gelince
sabah
1 muz
yarım domates,1 biber
1 dilim ekmek
ara
1m uz
öğleden sonra
1yumurta
1 domates 3-4 zeytin 1dilim ekmek

akşam 1 şeftli
2 avuç kiraz
çocuktan yemek pişiremedim.

siz merak ediyorsunuzdur şimdi
benim adamı
evi yeri temizledi bugün

ayşeciğim menün gayet güzel beğendim ben ufuk bu arada
ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…