günaydınnnnnnnnn :)
akşam kardeşimin doğum gününü kutladık pastalar börekler derken ipin ucu kaçtı şimdide de güne gidiyorum biri beni durdursunnnnn![]()
dilekciğim zayıfsın sen canım zaten oluversin o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnn :)
akşam kardeşimin doğum gününü kutladık pastalar börekler derken ipin ucu kaçtı şimdide de güne gidiyorum biri beni durdursunnnnn![]()
merhabalar bugün çok yorgunum oğlum bilgehan hiç oturtmadı annesini. hiç uyumadıda. daha şimdi oturuyorum .ayak tabanlarım ağrıyor. uyumakta zorlanıyo bu çocuk. menüme gelince
sabah
1 muz
yarım domates,1 biber
1 dilim ekmek
ara
1m uz
öğleden sonra
1yumurta
1 domates 3-4 zeytin 1dilim ekmek
akşam 1 şeftli
2 avuç kiraz
çocuktan yemek pişiremedim.
siz merak ediyorsunuzdur şimdi
benim adamı
evi yeri temizledi bugün![]()
ilahi ufukcum temizlikmi yaptrdın adama aferin sana bu arada bilezik duruyor dimi:)))
Supersin canim! Tebrikler, 38 i gorene kadar yola devam.44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))
Menun guzel olmus, bu leslie ye bende baslasam iyi olacak:) bir zahmet ediptebende dün yediklerimi yazıyım...
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça b.peynir
1 parça kaşar peyniri
domates
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara
2 küçük dilim karpuz
öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 büyük kase maydanoz ve taze naneli cacık
ara
1 bardak sodalı light ayra
akşam
1 porsiyon kıymalı yağsız nohut yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim karpuz
ar
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
45 dakika leslie yaptım.
2 litre su içtim.
bu sabah tartırda 2 gün öncesine göre 1 kilo eksik çıktım. :)))
of ya .. durduramıyorm kendimi... öyle bir yedm ki yermden kalkamıyorm. ama bu sondu artık toprlanma dönemine geçiyorm.. gerçi emnim yarına baya bi toprlanmş kalkıcm...![]()
O donemi yarin birakiyorum canim ben de, aralik ayina cok az kaldi yetismeyecek bu kilolar(
Hah soyle canim icimiz rahatladi yaa!! Neydi oyle , yuregimiz agzimiza geldi. Neyse cok sevindim senin adina, eh temizlik de yapilmis yemekte hazir, bir kahven eksik:))
dilekciğim zayıfsın sen canım zaten oluversin o kadar
of ya .. durduramıyorm kendimi... öyle bir yedm ki yermden kalkamıyorm. ama bu sondu artık toprlanma dönemine geçiyorm.. gerçi emnim yarına baya bi toprlanmş kalkıcm...![]()
bugünkü menü
sabah
1 domates
1thinli ekmek
2 kk peynir
1 bardak çahy
öğle kocamın yaptığı bezelye bir tabak
yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
şeftali armut muz
aqralıkta düğün fln mı var? yoksa kış geliyo yine.. maalesf.. o yüzdenmi dedn.. bende yarn başlıyorum çnkü bu sabah 64 olduğumu gördm.. kendimi kutluyorm. en iyi yaptığm şey kilo almak şu hayatta...O donemi yarin birakiyorum canim ben de, aralik ayina cok az kaldi yetismeyecek bu kilolar(
sağol canım ama kendimi bıraktığımda direk kilo alıyorum mesela 1 sene içinde 10 kilo aldım hala onları veremiyorum ama az kaldı vericem!
off sen mi ben mi( dün günde ne varsa yedim masada.. ama bu hafta eşimle iddaaya girdik ayın birine kadar 58 olmam lazım ama şimdiden tartıda +1 kiloyu gördüm..
ama bu hafta kesin tutmam lazım kendimi ramazanda geliyor daha pilates falan da yapamam bu sıcakta :)))))
menüne bayıldım![]()
ayşeciğim menün gayet güzel beğendim ben ufuk bu arada
ara
Supersin canim! Tebrikler, 38 i gorene kadar yola devam.
Menun guzel olmus, bu leslie ye bende baslasam iyi olacak:) bir zahmet edipte
Aralikta Turkiye yolcusuyum kizlarrrrr!!! Ustelik esim dedi ki sana destek olacagim eger istedigin kilona ulasirsan sana hediyem olacak!!! Elleri kollari sivadik, vira Bismillah.aralıkta ne var deryacığım
gel kahveyi beraber içelim canım
![]()
44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))
vay vay vayyben bişey demedim kendi yaptı.bilezik duruyo .yemeğide yaptı.![]()
sevindim canımAralikta Turkiye yolcusuyum kizlarrrrr!!! Ustelik esim dedi ki sana destek olacagim eger istedigin kilona ulasirsan sana hediyem olacak!!! Elleri kollari sivadik, vira Bismillah.
Bugun orucluyum.aksama corba var ins
Ne kadar cok isterdim ahh ins birgun kismet olur hic belli olmaz!
ah ramazan ah benimde sorunun sahurda yeyip yattığımdan kilo alıyorum iftarda pk yemem zatenKizlar ramazan da nasil bir menu takip edeceksiniz? Bence gelin kaptanada soralim , eger kabul ederseniz Ramazan da kacamak yapan ceza alsin! Ne dersiniz? Menu bildirimi sart olsun falan filan yani isi cik ski tutalim, nasil?
günaydın bayanlar
nasılsınızzzz
çokkkk sevindimmm
darısı daha küçük bedenlere
vay vay vayy
kavga etmek hep işe yarar zaten
çok mutlu olun canım
sevindim canım
ah ramazan ah benimde sorunun sahurda yeyip yattığımdan kilo alıyorum iftarda pk yemem zaten
5 kilo almıştım geçen ramazan
bunda nasıl olacak bakalım hayırlısı