• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar bugün çok yorgunum oğlum bilgehan hiç oturtmadı annesini. hiç uyumadıda. daha şimdi oturuyorum .ayak tabanlarım ağrıyor. uyumakta zorlanıyo bu çocuk. menüme gelince
sabah
1 muz
yarım domates,1 biber
1 dilim ekmek
ara
1m uz
öğleden sonra
1yumurta
1 domates 3-4 zeytin 1dilim ekmek

akşam 1 şeftli
2 avuç kiraz
çocuktan yemek pişiremedim.

siz merak ediyorsunuzdur şimdi
benim adamı
evi yeri temizledi bugün :1:

ilahi ufukcum temizlikmi yaptrdın adama aferin sana bu arada bilezik duruyor dimi:)))

of ya .. durduramıyorm kendimi... öyle bir yedm ki yermden kalkamıyorm. ama bu sondu artık toprlanma dönemine geçiyorm.. gerçi emnim yarına baya bi toprlanmş kalkıcm...:1:

bugünkü menü

sabah
1 domates
1thinli ekmek
2 kk peynir
1 bardak çahy

öğle kocamın yaptığı bezelye bir tabak
yoğurt 1 dilim ekmek

akşam
şeftali armut muz

Hah soyle canim icimiz rahatladi yaa!! Neydi oyle , yuregimiz agzimiza geldi. Neyse cok sevindim senin adina, eh temizlik de yapilmis yemekte hazir, bir kahven eksik:))

44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))
Supersin canim! Tebrikler, 38 i gorene kadar yola devam.
bende dün yediklerimi yazıyım...
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça b.peynir
1 parça kaşar peyniri
domates
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

ara
2 küçük dilim karpuz

öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 büyük kase maydanoz ve taze naneli cacık

ara
1 bardak sodalı light ayra

akşam
1 porsiyon kıymalı yağsız nohut yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim karpuz

ar
1 fincan sütlü şekersiz nescafe

45 dakika leslie yaptım.
2 litre su içtim.
bu sabah tartırda 2 gün öncesine göre 1 kilo eksik çıktım. :)))
Menun guzel olmus, bu leslie ye bende baslasam iyi olacak:) bir zahmet edipte

dilekciğim zayıfsın sen canım zaten oluversin o kadar

sağol canım ama kendimi bıraktığımda direk kilo alıyorum mesela 1 sene içinde 10 kilo aldım hala onları veremiyorum ama az kaldı vericem!

of ya .. durduramıyorm kendimi... öyle bir yedm ki yermden kalkamıyorm. ama bu sondu artık toprlanma dönemine geçiyorm.. gerçi emnim yarına baya bi toprlanmş kalkıcm...:1:

off sen mi ben mi :(( dün günde ne varsa yedim masada.. ama bu hafta eşimle iddaaya girdik ayın birine kadar 58 olmam lazım ama şimdiden tartıda +1 kiloyu gördüm..
ama bu hafta kesin tutmam lazım kendimi ramazanda geliyor daha pilates falan da yapamam bu sıcakta :)))))

bugünkü menü

sabah
1 domates
1thinli ekmek
2 kk peynir
1 bardak çahy

öğle kocamın yaptığı bezelye bir tabak
yoğurt 1 dilim ekmek

akşam
şeftali armut muz

menüne bayıldım :nazar:

O donemi yarin birakiyorum canim ben de, aralik ayina cok az kaldi yetismeyecek bu kilolar:((
aqralıkta düğün fln mı var? yoksa kış geliyo yine.. maalesf.. o yüzdenmi dedn.. bende yarn başlıyorum çnkü bu sabah 64 olduğumu gördm.. kendimi kutluyorm. en iyi yaptığm şey kilo almak şu hayatta...
sağol canım ama kendimi bıraktığımda direk kilo alıyorum mesela 1 sene içinde 10 kilo aldım hala onları veremiyorum ama az kaldı vericem!

off sen mi ben mi :(( dün günde ne varsa yedim masada.. ama bu hafta eşimle iddaaya girdik ayın birine kadar 58 olmam lazım ama şimdiden tartıda +1 kiloyu gördüm..
ama bu hafta kesin tutmam lazım kendimi ramazanda geliyor daha pilates falan da yapamam bu sıcakta :)))))

menüne bayıldım :nazar:

işin içinde iddaa varsa daha motive edici olur. başaracaksn! ben arkndaym:D

ayşeciğim menün gayet güzel beğendim ben ufuk bu arada
ara

teşekkür ederim canım. memnun oldum. bugün kü menüm de fena sayılmaz yazıcanm şimdi. :)

Supersin canim! Tebrikler, 38 i gorene kadar yola devam.

Menun guzel olmus, bu leslie ye bende baslasam iyi olacak:) bir zahmet edipte

leslie yi yapın kızlar belimdeki ağrılar azaldı inanın. ve kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum.

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği
1/2 dilim beyaz ekmek
bir parça b.peynir
domates salatalık
taze nane maydanoz
yumurta
şekersiz 2 bardak çay

öğle
dışardaydık...
1 kaşarlı tost
bir kutu diet kola

akşam
2 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşığı nohut yemeği
1 parça b.peynir
1 avuç üzüm

1 litre su az oldu bugün
leslie yapamadım ama 2 saat sahilde yürüyüş yaptım.

aralıkta ne var deryacığım
Aralikta Turkiye yolcusuyum kizlarrrrr!!! Ustelik esim dedi ki sana destek olacagim eger istedigin kilona ulasirsan sana hediyem olacak!!! Elleri kollari sivadik, vira Bismillah.
Bugun orucluyum.aksama corba var ins
gel kahveyi beraber içelim canım
:7:

Ne kadar cok isterdim ahh ins birgun kismet olur hic belli olmaz!

Kizlar ramazan da nasil bir menu takip edeceksiniz? Bence gelin kaptanada soralim , eger kabul ederseniz Ramazan da kacamak yapan ceza alsin! Ne dersiniz? Menu bildirimi sart olsun falan filan yani isi cik ski tutalim, nasil?

günaydın bayanlar
nasılsınızzzz

44 beden pantolon 42 bedene düsmüs bulunmaktadir arkadaslar :))))))

çokkkk sevindimmm
darısı daha küçük bedenlere

ben bişey demedim kendi yaptı.bilezik duruyo .yemeğide yaptı.:66:
vay vay vayy
kavga etmek hep işe yarar zaten
çok mutlu olun canım

Aralikta Turkiye yolcusuyum kizlarrrrr!!! Ustelik esim dedi ki sana destek olacagim eger istedigin kilona ulasirsan sana hediyem olacak!!! Elleri kollari sivadik, vira Bismillah.
Bugun orucluyum.aksama corba var ins

Ne kadar cok isterdim ahh ins birgun kismet olur hic belli olmaz!
sevindim canım

Kizlar ramazan da nasil bir menu takip edeceksiniz? Bence gelin kaptanada soralim , eger kabul ederseniz Ramazan da kacamak yapan ceza alsin! Ne dersiniz? Menu bildirimi sart olsun falan filan yani isi cik ski tutalim, nasil?
ah ramazan ah benimde sorunun sahurda yeyip yattığımdan kilo alıyorum iftarda pk yemem zaten
5 kilo almıştım geçen ramazan
bunda nasıl olacak bakalım hayırlısı

gnaydn39.gif

günaydın bayanlar
nasılsınızzzz

çokkkk sevindimmm
darısı daha küçük bedenlere

vay vay vayy
kavga etmek hep işe yarar zaten
çok mutlu olun canım

sevindim canım

ah ramazan ah benimde sorunun sahurda yeyip yattığımdan kilo alıyorum iftarda pk yemem zaten
5 kilo almıştım geçen ramazan
bunda nasıl olacak bakalım hayırlısı

Benim de tam tersi kadis,iftarda yiyorum sahurda 1 bardak su veya cay..Disarda davetlerde katilacagim menuye mudahele etmem zor ama Ramazan in ilk gunleri evde olacagim ins . cok yiyip kanepeye sizmak hic hosuma gitmiyor,ramazan in manevi havasini da alamiyorum malesef.ins bu sefer biraz zorlayacagim kendimi.

Back