burasi 12 derece bugün duyrulur hanimlar sicaklarin kiymetini bilin oturun gölgeye buz gibi limonata icin daha ne diyeyim
ilahi ufocan elbette vardir koskoca avustralyada cornetto ama arkadasim rejimden dolayi yemiyodur nasil algiladiysan artik :)))
üzüldüm adınaBurasida oyle sogul almina,gerci kar yagmiyor ama...ustelik ben buranin yazini gormeden yine Turkiye nin kisina gidecegim,uzun bir sure kis istemem herhalde.
yarın erkek kardeşimin doğum günü var 18 yaşına girecek ve çok önemsiyor acaba ona ne alabilirim lütfen yardımcı olun aklım durdu valla
yarın erkek kardeşimin doğum günü var 18 yaşına girecek ve çok önemsiyor acaba ona ne alabilirim lütfen yardımcı olun aklım durdu valla
üzüldüm adına
türkiye de nereye geliyosun
hediye almayı oldu olası beceremem
ama klasik olacak thşört al
ben genelde kıyafet alırım da malesef
aman cok zor hele gencler bisey begenmiyor..her sene bi merasim benim erkek kardesimde 20li yaslarda..bi sene nintendo almistim tam tamina 300 euro bu sene sinema ses sistemi aldim kendi evimde plazma bile yok beyfendinin odasinsa plazma var ses sistemi eksik kalmismis
aman gençken biz böylemiydik tamam hala genciz ama istekelrimiz farklıydı
şimdi ki çocuklara bakıyorum doymuyorlar hep dah afazlası
bunun için eğitmek lazım
teyzemin çocukları farklı ama öyle herşeyi istemezler paramız yeter mi derler
bu devirde düşünün
nasıl yaptın dedim benim ki daha 3.5 yaşında yok bunu giycem bunu alcam söz geçiremiyorum
dedi ki her istediğini alma parası önemli değil bir balon ister sen hemen alırsın bir top ister sen alırsın evde oysaki topu vardır
haklısın dedim kaç tane topu var kaç tane silahi arabası var belirsiz bir dünya ve kıymeti de yok hiç birinin
10 dk oynar tamam bir daha bakmaz yüzüne
ben karar verdim artık her istediğini almayacağım
alırsam da ödül koyacağım
çocuk yetiştirmek çok zor
kızlar şu an şehir dışındayım. haber veremeden kayboldum çok üzgünüm. şartlar beni buna zorladı. sanırım listeden çıktım. geçmişi okumadım. ama özür diliyerek aranızdan ayrılıyorum. kusura bakmayın.
bu arada ben gene ignelendim geldim vatana millete hayirliolsun iki kulagimda küpeler :))
duruyorum duruyorum hep perşembeleri çok yiyorum offf((
az önce düğündeydik meyve suyu paçanga böreği ve soslu tavuk yedim.. evde olsaydım kesinlikle yemezdim ama açık havada bi başka oluyo canııım :))))))
bakalım yarın tartı bana ne dicek
kızlar dün arkadşn d. günü vardı herşey güme gitti tabi ama ben 63 kiloyum en azndn. tatilden önceki kiloma döndm. bugn hafif bi kahvaltı yptm karpz yedm birazdan da akşam yemeği yerm yazarm yine. kpss ye çalşmakla geçiriyorm günlerimi olbildiğince.. okl açldığında pek fırsatm kalmıck..sizide boşluyorm affedn beni.. aralarda gelip iki laf etmek bile moral oluyor bana. öpüyorm hepinizi.
duruyorum duruyorum hep perşembeleri çok yiyorum offf((
az önce düğündeydik meyve suyu paçanga böreği ve soslu tavuk yedim.. evde olsaydım kesinlikle yemezdim ama açık havada bi başka oluyo canııım :))))))
bakalım yarın tartı bana ne dicek
bugünkü menümü yazıyorum
sabah kavun peynir 1 dilim ekmek
öğle kavun 1 di,lim kek
akşam hiçbirşey
kavga ettikde
benim esim cocuk akli basina gelsin haftada birgün evde aksam sirf ekmek domates yiyecez diyor.cocuk neden böyle dersede paramiz yok dicekmisiz.o yüzden bugun sadce ekmek varki onu bile bulamayanlar var dicekmisiz.banada cok mantikli geldi.hele avrupada cocuk yetistirmek hepsinden zor
canım ne güzel vermişsin çok sevindimkızlar dün arkadşn d. günü vardı herşey güme gitti tabi ama ben 63 kiloyum en azndn. tatilden önceki kiloma döndm. bugn hafif bi kahvaltı yptm karpz yedm birazdan da akşam yemeği yerm yazarm yine. kpss ye çalşmakla geçiriyorm günlerimi olbildiğince.. okl açldığında pek fırsatm kalmıck..sizide boşluyorm affedn beni.. aralarda gelip iki laf etmek bile moral oluyor bana. öpüyorm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?