canimm okadar cocugun hastaligi bakimi falan filan bide kavgami ediyorsunuz dicem ama insan böle durumlarda dahada sinirli oluyo,üzme tatli canini erkekler hemen yumusar,kimbilir sabaha kadr ne degisti,sabahtan kisirlari yedinmi kiz yoksa hehehhehe:)))bugünkü menümü yazıyorum
sabah kavun peynir 1 dilim ekmek
öğle kavun 1 di,lim kek
akşam hiçbirşey
kavga ettikde
günaydın bayanlar
böle asik suratli günaydini kabul etmiyoruz .sana dil cikaracaktim ama pc yazmadi bööö:))))
bu fikri çok beğendim denemek lazım gerçekten yokluğu bilmeleri için
bencede:)
malesef ben beklediğim gibi artıdayım 75.4 olmuşum 300 gr almışım
dün yaptığım lapa hiç bir işe yaramamış ona şaştım
metabolizmam tamamen durmuş anlaşılan
şaşkınım
ve de üzgün
dünkü menüm sabah 2-3 dilim karpuz 1 dilim peynir
öğlen bir kase pirinç lapası
akşam bir kase pirinç lapası
karpuz
yani en azından dünkü menü bana
500 gr verdirmeliydi
hayret ya
tartım mı bozuldu acaba
tamamen psikolojik bebegim okadar parayi ver o ignenin acisini cek bak bakalim yiyormusun hem doktor bana dediki ben sinirden stresten yiyormusum.ac degilim ama canim bisey yemek istiyor ama tatli gibi biseyler diyorum gülüyo doktorum hayirlisi bakalim..faydasini gördünmü peki canim??
günaydın bayanlar
böle asik suratli günaydini kabul etmiyoruz .sana dil cikaracaktim ama pc yazmadi bööö:))))
bu fikri çok beğendim denemek lazım gerçekten yokluğu bilmeleri için
bencede:)
Ahhh ah ben de saskinim, midemden sesler geliyor ama vucut inat etti, kitlik var sanki sakliyor kilolari, haftaya yeni bir sey denemek lazim kadis olmayacak benim boyle,
Uruz ben yine asili kaldim ayni canim.
kilom 73.200
ben küsüm ona onun ne ekmeğini yerim nede suyunu kendime ait bir bilezik vardı gidip onu satıcam şimdi. duruyorsam çocuk için duruyorum. o da böyle diyor zaten. o da herkes gibi benim için.
günaydınnnnnnnnnnn işte süprüsümmmmmm 1 kilo verdimmmmmmm :119:
59.5 ~ 58.5 :124::124::124:
insallah fazla bisey demez canim :))
Sakindigin goze cop batarmis,ahh su persembeler
şaşkınım
ve de üzgün
karpuz
yani en azından dünkü menü bana 500 gr verdirmeliydi
hayret ya
tartım mı bozuldu acaba
ewet bayanlarr gelelim bildirime kendimi kus gibi hafif hissediyorum aylarrr sonra bu kilomu gördüm agir adimlarla ama emin adimlarla ilerliyorum araniza katilali en fazla 1 kilo verdim haftada ki uzmanlarda böle olamsi gerektigini savunuyor.metobolizmam nihayet hizlandi.bikacgündür süper gidiyor.gecen pazar gittigim dügündeki sarmalar patatesler börekler olmasaydi arada yedigim dondurmalar enerjidrinkler olmasaydi belki daha iyi olabilirdi.ama bu sefer daha inatciyim cikardim onlari bikacgündür..bildirimimi vereyim
diyete baslangic:90
gecen hafta:77.9
bu hafta:77.7
giden:200 cik (ben yinede cok mutluyum:)
hedef:58
öpüyorum hepinizi hayirli cumalar
kilom 73.200
ben küsüm ona onun ne ekmeğini yerim nede suyunu kendime ait bir bilezik vardı gidip onu satıcam şimdi. duruyorsam çocuk için duruyorum. o da böyle diyor zaten. o da herkes gibi benim için.
işte güzel haber
tebrik ederim canım
ayy cok guldum ilahi ufukcum bilezigini satcakmis kiyamam ben sana..:))gecer merak etme hersey duzelir canini skmakilom 73.200
merhaba 1.65 boy 113 kiloyum bu gün diyete başladım. umarım başarırım daha önce bir çok diyet denedim ama hiç tam sonuç alamadım umarım artık biter bu kilo sorunum.
Hoşgeldin Ayşe :)
Dirayetli olursan elbette ki istediğin kiloya ulaşırsın Allah'ın izniyle.
Bugüne kadar hangi diyetleri denedin ve nasıl sonuçlar aldın merak ediyorum.
merhaba 1.65 boy 113 kiloyum bu gün diyete başladım. umarım başarırım daha önce bir çok diyet denedim ama hiç tam sonuç alamadım umarım artık biter bu kilo sorunum.
inşallah bu kez biter :) daha önce çok kilolar verdim karbonhidrat diyetiyle hatta bir ara o topicteydim. çok güzel kilolar verdik ama safra kesemi mahvetmişim o diyetle, ocak ayında ameliyat oldum. daha önce kb.diyetiyle yaklaşık 40 kilo vermiştim.
fakat hamileliğimde 30 kilo aldım malesef hepsini veremedim. artık daha sğlıklı kilo vermek istiyorum. dün sabah leslie sensone ile yürüyüş programına başladım. bu günde diyete hayırlısı artık.
hosgeldin canim inan biz burda elimizden geldigi kadar saglikli kilolar vermeye calisiyoruz cogumuzun kücük bebekleri var ben mesela 1 ay oldu daha sütten keseli dikkat etmemiz lazim
Kb diyetini bir dönem kısa bir süre için yaptım, güzel sonuçlar da aldım.
Ben de birçok diyet denedim, faydasını da gördüm ama bu etkili diyetler bende daha önce olmayan kabızlığa neden oldu. Doktor kabızlığımın nedeninin lif açısından eksik beslenme olarak açıklıyor. Protein, kb, dukan vs diyetlerimde lif oranı çok azdı ve sonucu kötü oldu. Sonra kalori hesabı yaptım ama orada da kalori sınırını aşmadan istediğimi yiyeyim derken yine meyve-sebze, çorba ve yulaf gibi besinleri ihmal ettim. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için her gün mutlaka yeterince meyve-sebze, yulaf-kepek ve çorba tüketmek gerekiyor. Ben artık bunlara mutlaka dikkat ediyorum :)
Çok güzel şeyler başarmışsın, umarım bu defa kalıcı sonuçlar alırsın. Tekrar hoşgeldin :)
kızlar bu arada günlük listelerimizi yazıyormuyuz? sanırım yazmak daha motive edici olur.
şaşkınım
ve de üzgün
karpuz
yani en azından dünkü menü bana 500 gr verdirmeliydi
hayret ya
tartım mı bozuldu acaba
ewet bayanlarr gelelim bildirime kendimi kus gibi hafif hissediyorum aylarrr sonra bu kilomu gördüm agir adimlarla ama emin adimlarla ilerliyorum araniza katilali en fazla 1 kilo verdim haftada ki uzmanlarda böle olamsi gerektigini savunuyor.metobolizmam nihayet hizlandi.bikacgündür süper gidiyor.gecen pazar gittigim dügündeki sarmalar patatesler börekler olmasaydi arada yedigim dondurmalar enerjidrinkler olmasaydi belki daha iyi olabilirdi.ama bu sefer daha inatciyim cikardim onlari bikacgündür..bildirimimi vereyim
diyete baslangic:90
gecen hafta:77.9
bu hafta:77.7
giden:200 cik (ben yinede cok mutluyum:)
hedef:58
öpüyorum hepinizi hayirli cumalar
kilom 73.200
günaydınnnnnnnnnnn işte süprüsümmmmmm 1 kilo verdimmmmmmm :119:
59.5 ~ 58.5 :124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?