• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

faydasini gördünmü peki canim??[/QUOTE]
tamamen psikolojik bebegim okadar parayi ver o ignenin acisini cek bak bakalim yiyormusun hem doktor bana dediki ben sinirden stresten yiyormusum.ac degilim ama canim bisey yemek istiyor ama tatli gibi biseyler diyorum gülüyo doktorum hayirlisi bakalim..
bugünkü menümü yazıyorum
sabah kavun peynir 1 dilim ekmek
öğle kavun 1 di,lim kek
akşam hiçbirşey
kavga ettikde
canimm okadar cocugun hastaligi bakimi falan filan bide kavgami ediyorsunuz dicem ama insan böle durumlarda dahada sinirli oluyo,üzme tatli canini erkekler hemen yumusar,kimbilir sabaha kadr ne degisti,sabahtan kisirlari yedinmi kiz yoksa hehehhehe:)))
günaydın bayanlar
:(

böle asik suratli günaydini kabul etmiyoruz .sana dil cikaracaktim ama pc yazmadi bööö:))))

bu fikri çok beğendim denemek lazım gerçekten yokluğu bilmeleri için

bencede:)

ewet bayanlarr gelelim bildirime kendimi kus gibi hafif hissediyorum aylarrr sonra bu kilomu gördüm agir adimlarla ama emin adimlarla ilerliyorum araniza katilali en fazla 1 kilo verdim haftada ki uzmanlarda böle olamsi gerektigini savunuyor.metobolizmam nihayet hizlandi.bikacgündür süper gidiyor.gecen pazar gittigim dügündeki sarmalar patatesler börekler olmasaydi arada yedigim dondurmalar enerjidrinkler olmasaydi belki daha iyi olabilirdi.ama bu sefer daha inatciyim cikardim onlari bikacgündür..bildirimimi vereyim
diyete baslangic:90
gecen hafta:77.9
bu hafta:77.7
giden:200 cik (ben yinede cok mutluyum:)
hedef:58
öpüyorum hepinizi hayirli cumalar

malesef ben beklediğim gibi artıdayım 75.4 olmuşum 300 gr almışım

dün yaptığım lapa hiç bir işe yaramamış ona şaştım
metabolizmam tamamen durmuş anlaşılan
şaşkınım
ve de üzgün

dünkü menüm sabah 2-3 dilim karpuz 1 dilim peynir
öğlen bir kase pirinç lapası

akşam bir kase pirinç lapası

karpuz

yani en azından dünkü menü bana

500 gr verdirmeliydi

hayret ya
tartım mı bozuldu acaba

Ahhh ah ben de saskinim, midemden sesler geliyor ama vucut inat etti, kitlik var sanki sakliyor kilolari, haftaya yeni bir sey denemek lazim kadis olmayacak benim boyle,
Uruz ben yine asili kaldim ayni canim.

kilom 73.200
ben küsüm ona onun ne ekmeğini yerim nede suyunu kendime ait bir bilezik vardı gidip onu satıcam şimdi. duruyorsam çocuk için duruyorum. o da böyle diyor zaten. o da herkes gibi benim için.

faydasini gördünmü peki canim??
tamamen psikolojik bebegim okadar parayi ver o ignenin acisini cek bak bakalim yiyormusun hem doktor bana dediki ben sinirden stresten yiyormusum.ac degilim ama canim bisey yemek istiyor ama tatli gibi biseyler diyorum gülüyo doktorum hayirlisi bakalim..

canimm okadar cocugun hastaligi bakimi falan filan bide kavgami ediyorsunuz dicem ama insan böle durumlarda dahada sinirli oluyo,üzme tatli canini erkekler hemen yumusar,kimbilir sabaha kadr ne degisti,sabahtan kisirlari yedinmi kiz yoksa hehehhehe:)))
günaydın bayanlar
:(

böle asik suratli günaydini kabul etmiyoruz .sana dil cikaracaktim ama pc yazmadi bööö:))))

bu fikri çok beğendim denemek lazım gerçekten yokluğu bilmeleri için

bencede:)

ama napim canım tartıda fazla rakam görünce nasıl asılmaz suratım oy oy

Ahhh ah ben de saskinim, midemden sesler geliyor ama vucut inat etti, kitlik var sanki sakliyor kilolari, haftaya yeni bir sey denemek lazim kadis olmayacak benim boyle,
Uruz ben yine asili kaldim ayni canim.

deneyelim canım böyle olmayacak

kilom 73.200
ben küsüm ona onun ne ekmeğini yerim nede suyunu kendime ait bir bilezik vardı gidip onu satıcam şimdi. duruyorsam çocuk için duruyorum. o da böyle diyor zaten. o da herkes gibi benim için.

yapma böyle hepimiz kavga ediyoruz sinirler yatışsın biraz
bebek iş stresi derken bazen olayları yanlış anlıyoruz sıkma canını

insallah fazla bisey demez canim :))

:))))))

Sakindigin goze cop batarmis,ahh su persembeler:50:

aynen ya ama çok şükür bu kez bişey olmadı :))))

şaşkınım
ve de üzgün

karpuz

yani en azından dünkü menü bana 500 gr verdirmeliydi
hayret ya
tartım mı bozuldu acaba

hiç üzme canım haftaya akşamları dikkat etsen yine verirsin kilo emin ol..

ewet bayanlarr gelelim bildirime kendimi kus gibi hafif hissediyorum aylarrr sonra bu kilomu gördüm agir adimlarla ama emin adimlarla ilerliyorum araniza katilali en fazla 1 kilo verdim haftada ki uzmanlarda böle olamsi gerektigini savunuyor.metobolizmam nihayet hizlandi.bikacgündür süper gidiyor.gecen pazar gittigim dügündeki sarmalar patatesler börekler olmasaydi arada yedigim dondurmalar enerjidrinkler olmasaydi belki daha iyi olabilirdi.ama bu sefer daha inatciyim cikardim onlari bikacgündür..bildirimimi vereyim

sanada hayırlı cumalar canım :)) bencede onları yemeseydin 1 kilo daha verirdin ama yılmak yok son gaz devammmmm :)))))

kilom 73.200

ya canım öyle deme içim acıdı.. bazen erkekler dengesiz olabiliyor biz bayanlar fazla duygusalız bir de çok mu onurluyuz ne :))) hemen başımızı alıp bi yerlere gitmek istiyoruz aranız nasıl bilmiyorum bırak o düşünsün nereye gideceğini.. ama hiç kimse moralini bozma olur mu? bak burda kilolarımızı vererek dahada kendimize güvenimiz artacak.

işte güzel haber
tebrik ederim canım

teşekkür ederim darısı başınıza :))) 1 aydır tık yoktu ama pilatese başladığım gibi kilolarda gitti demek ki spor şart birde bu sıcakta yapmak daha etkili galiba :)))

8.TAKIM 216.ETAP

AySeCeYLin ( 60,4 / 60,4 / 0,0 / 0,00%)
esther (82,5) geri dönmek üzere ayrıldı
fderya ( 79,6 / 79,6 / 0,00 / 0,00%)
ufocan ( 73,7 / 73,2 / 0,5 / 0,68% )
alminanaz ( 77,9 / 77,7 / 0,2 / 0,26%)
kadiş ( 75,1 / 75,4 / -0,3 / -0,40% )
lostçokbozdu ( 55,8) geri dönmek üzere ayrıldı
papatya89 ( 59,5 / 58,5 / 1,00 / 1,68 % )
gulam ( 93,9) geri dönmek üzere ayrıldı
uruz ( 76,0 / 76,0 / 0,0 / 0,00 %)
elif 190 ( 63,0 / 63,0 / 0,00 / 0,00%) 210.etapta ayrılmıştı, geri döndü

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 565,2 / 563,8 / 1,4 / 0,25%)

kilom 73.200
ayy cok guldum ilahi ufukcum bilezigini satcakmis kiyamam ben sana..:))gecer merak etme hersey duzelir canini skma

merhaba 1.65 boy 113 kiloyum bu gün diyete başladım. umarım başarırım daha önce bir çok diyet denedim ama hiç tam sonuç alamadım umarım artık biter bu kilo sorunum.

merhaba 1.65 boy 113 kiloyum bu gün diyete başladım. umarım başarırım daha önce bir çok diyet denedim ama hiç tam sonuç alamadım umarım artık biter bu kilo sorunum.

Hoşgeldin Ayşe :)

Dirayetli olursan elbette ki istediğin kiloya ulaşırsın Allah'ın izniyle.

Bugüne kadar hangi diyetleri denedin ve nasıl sonuçlar aldın merak ediyorum.

Hoşgeldin Ayşe :)

Dirayetli olursan elbette ki istediğin kiloya ulaşırsın Allah'ın izniyle.

Bugüne kadar hangi diyetleri denedin ve nasıl sonuçlar aldın merak ediyorum.

inşallah bu kez biter :) daha önce çok kilolar verdim karbonhidrat diyetiyle hatta bir ara o topicteydim. çok güzel kilolar verdik ama safra kesemi mahvetmişim o diyetle, ocak ayında ameliyat oldum. daha önce kb.diyetiyle yaklaşık 40 kilo vermiştim.
fakat hamileliğimde 30 kilo aldım malesef hepsini veremedim. artık daha sğlıklı kilo vermek istiyorum. dün sabah leslie sensone ile yürüyüş programına başladım. bu günde diyete hayırlısı artık.

hosgeldin canim inan biz burda elimizden geldigi kadar saglikli kilolar vermeye calisiyoruz cogumuzun kücük bebekleri var ben mesela 1 ay oldu daha sütten keseli dikkat etmemiz lazim

inşallah bu kez biter :) daha önce çok kilolar verdim karbonhidrat diyetiyle hatta bir ara o topicteydim. çok güzel kilolar verdik ama safra kesemi mahvetmişim o diyetle, ocak ayında ameliyat oldum. daha önce kb.diyetiyle yaklaşık 40 kilo vermiştim.
fakat hamileliğimde 30 kilo aldım malesef hepsini veremedim. artık daha sğlıklı kilo vermek istiyorum. dün sabah leslie sensone ile yürüyüş programına başladım. bu günde diyete hayırlısı artık.

Kb diyetini bir dönem kısa bir süre için yaptım, güzel sonuçlar da aldım.

Ben de birçok diyet denedim, faydasını da gördüm ama bu etkili diyetler bende daha önce olmayan kabızlığa neden oldu. Doktor kabızlığımın nedeninin lif açısından eksik beslenme olarak açıklıyor. Protein, kb, dukan vs diyetlerimde lif oranı çok azdı ve sonucu kötü oldu. Sonra kalori hesabı yaptım ama orada da kalori sınırını aşmadan istediğimi yiyeyim derken yine meyve-sebze, çorba ve yulaf gibi besinleri ihmal ettim. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için her gün mutlaka yeterince meyve-sebze, yulaf-kepek ve çorba tüketmek gerekiyor. Ben artık bunlara mutlaka dikkat ediyorum :)

Çok güzel şeyler başarmışsın, umarım bu defa kalıcı sonuçlar alırsın. Tekrar hoşgeldin :)

hosgeldin canim inan biz burda elimizden geldigi kadar saglikli kilolar vermeye calisiyoruz cogumuzun kücük bebekleri var ben mesela 1 ay oldu daha sütten keseli dikkat etmemiz lazim

hoşbulduk canım benimde 4 yaşında bir kızım var. malesef onunda kilo problemi var hem onun hemde benim kilo vermemiz gerek. inşallah başarırız. senin bundan sonra emzirme problemin bittiğine göre kilo vermen kolay olur. ben emziremedim kızımı malesef sıkıntı stres yoktan sebeplerle sütüm kesilmişti. emzirebilseydim belki bu kilolar üzerimde kalmazdı. bundan sonra inşallah verebilirim.
sana leslie sensone ile yürüyüş programını yapmanı tavsiye ederim kardeşim diyet ve onanla 1.5 ayda 8 kilo vermişti bende dün başladım. hem kilo vermeyi kolaylaştırıyor hemde inanılmaz inceltiyor.

Kb diyetini bir dönem kısa bir süre için yaptım, güzel sonuçlar da aldım.

Ben de birçok diyet denedim, faydasını da gördüm ama bu etkili diyetler bende daha önce olmayan kabızlığa neden oldu. Doktor kabızlığımın nedeninin lif açısından eksik beslenme olarak açıklıyor. Protein, kb, dukan vs diyetlerimde lif oranı çok azdı ve sonucu kötü oldu. Sonra kalori hesabı yaptım ama orada da kalori sınırını aşmadan istediğimi yiyeyim derken yine meyve-sebze, çorba ve yulaf gibi besinleri ihmal ettim. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için her gün mutlaka yeterince meyve-sebze, yulaf-kepek ve çorba tüketmek gerekiyor. Ben artık bunlara mutlaka dikkat ediyorum :)

Çok güzel şeyler başarmışsın, umarım bu defa kalıcı sonuçlar alırsın. Tekrar hoşgeldin :)

karbonhidrat diyeti yaparken mutlakala çok su içmek gerekiyor çünkü en büyük zorluğu kabızlık. ben çok su içmiştim hiç kabızlık sorunu yaşamadım. ama bundan sonra meyve sebze olmayan diyetleri yapmak istemiyorum. hele bu sıcaklarda çok zor. başarmaya kesin kararlıyım inşallah ;)

şaşkınım
ve de üzgün

karpuz

yani en azından dünkü menü bana 500 gr verdirmeliydi
hayret ya
tartım mı bozuldu acaba

sykma tatli canini canim haftaya bir bakmisin hic ummadin bir kiloda olursun benimde bazen hic veremedigim hafta oldu ama 1 hafta sonrasindan ummadigimdan daha cok kilo vermistim:16:

tabiki mutlu olacaksin canim 200 gramm da olsa vermissin tebrik ederim:16:

kilom 73.200

kiyamam sana canim bende cok bu durumlara geldim ama esimle ilgili degilde ailesiyle ilgili
senin sorunun ne bilmiyorum ama umarim cabucak atlatirsiniz:16:

günaydınnnnnnnnnnn işte süprüsümmmmmm 1 kilo verdimmmmmmm :119:

59.5 ~ 58.5 :124::124::124:

:nazar::nazar:kocaman bir nazar boncugu sana masallah canim tebrik ederim :16:

Back