• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kalori[1] Cacık 0.25 PORSİYON 32.75

[2]Mantar Sote 0.50 PORSİYON 49

[3] Tavuk Izgara 100 GRAm 132

[4] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40

[5] Kiraz 30 gr 21.6

[6] Şeftali 1 ADET 60

[7]ekmecik kepekli ekmek1 100gr 199

[8] Domates 20 GRAM 3.5554

[9] Yumurta (haşlanmış)25 GRAM 39.5

[10] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78(benim ictigim aslinda cappucino listede bulamadim bilen varsa sölesin ltfn bence aynidir hemen hemen:)
Toplam :

655.4054 kal.

OHHHH BEEE ISTE BUKADAR BUGÜNÜ HARIKA BITIRDIM LISTE DISINA CIKTIGIM SADECE MANTAR SOTE VE CACIK OLDU AMA BUNUN YERINEDE YESIL SALATA VE MEYVE YEMIYORUM AKSAM::BUGUNU TAMAMLADIM ACAYIP TOKUM VE HIC KALORISIZ BASARDIM YUPPIII AKSAM INSALLAH AZIMI TUTARIM:51:

harikasın canım çok beğendim :nazar::nazar::nazar: bence 1000 kal. altına düşme..

günaydın bayanlar çok mutluyum bugun
dün doktor 3 tane yumurtan var dedi belki ikiz olabilir dedi
tabi ki belli olmaz ama yumurtam hiç olmuyordu ilaç içince oldu Rabbimin izniyle

saol canım güzel dileklerin için

:) evet canım sen bilirsin bizim burda öyle diyolar ama adını araştırmadım

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

çok şükür ben işimden memnunum tam olarak devlette değilim özelleştirilmiş burada ama tüm türkiye nerdeyse her köyde hizmet veriyor
ben devlete atandım mayıs ayında ama gitmedim
bakdım adamlar iş miş yapmıyorlar oturup duruyorlar benim işimde daha aktifim çalışıp maaşımı hak ediyorum en azından

yani bura sayesinde kilo verdin ne güzel

saol canım güzel dileklerin için
ah erkekler öyleler özellikle benim kocamm
ama yine seviyorum napim 2002den beri 10 sene olmuş üniversiteden sınıf arkadaşıydık 2. sınıfta çıkmaya başladık
gözümü onda açtım
aşk işte

canim insalah allahim gönlünden geceni verir insallah yumurtalardan en az biri tutar canim:16:

doktordan sonr ayemege gittik ardından pastam geldi şok oldum evde süpriz beklerken yemekte geldi
eşim hediye alma özürlü zaten ben kendim seçerim malesef alıştım artık
yemekten sonra çarşıya çıkacaktık geç oldu kaldı

dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir domates
öğlen 2 tane kuru pasta
akşam işin dozu kaçtı malesef
yazayım mı
adana kebeb 2 dilim ekmek ve 1 dilim pasta
1 soda sonrasında

doğum günüm azıcık olcak demi ama şişkinlikten yatamadım

bak demek okadarda duygusuz degilmis günahini aldin adamcagizin:16:

günaydınnnnnn bugün bende kendimi çok iyi hissediyorum :)) inşallah kilom değişmezse bu cuma süprüsüm var kızlar :))))))))))

canim seni cok tebrik ederim mezunmu oluyion yoksa :)))

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakalım? :)

Sıcaklar iyice bastırdı, son yılların en kavurucu yazı geliyor demişlerdi, öyle de oldu. İnanın nefes bile alınmıyor :53:

Diyet listelerinde dondurmalar, tatlılar görüyorum sanki :9:

Benim diyet de güzel gidiyor, bugün daha çok kaşarlı sandviç yedim.Zaten sıcakta salatalık, domates, kaşar, peynirden başka bir şey istemiyor insanın canı. Sabah, öğle, akşam hep kahvaltılık şeyler yiyiyorum :)

karisma papatyam izine az kaldi;)

tutmayın beni diyorsun yani peki canım :)))) ne zaman çıkıyorsun izne?

canim insalah allahim gönlünden geceni verir insallah yumurtalardan en az biri tutar canim:16:

canim seni cok tebrik ederim mezunmu oluyion yoksa :)))

ayy keşke canım ama daha yolum var :))) :38:

Kızlar nasılsınız bakalım? :)

Sıcaklar iyice bastırdı, son yılların en kavurucu yazı geliyor demişlerdi, öyle de oldu. İnanın nefes bile alınmıyor :53:

Diyet listelerinde dondurmalar, tatlılar görüyorum sanki :9:

Benim diyet de güzel gidiyor, bugün daha çok kaşarlı sandviç yedim.Zaten sıcakta salatalık, domates, kaşar, peynirden başka bir şey istemiyor insanın canı. Sabah, öğle, akşam hep kahvaltılık şeyler yiyiyorum :)

günde 3 kere duş alıyorum ama yinede oturduğum yerde terliyorum :))) hele bugün dışarı çıktım alışveriş için, yarın düğüne gidicem de neyse resmen eridim bittim kabinlerde. o yüzden bişey alamadım yarın tekrar bakıcam :)))))
benim listemde tatlı yok daha doğrusu kendimi zor tutuyorum :9:

günde 3 kere duş alıyorum ama yinede oturduğum yerde terliyorum :))) hele bugün dışarı çıktım alışveriş için, yarın düğüne gidicem de neyse resmen eridim bittim kabinlerde. o yüzden bişey alamadım yarın tekrar bakıcam :)))))

Al benden de o kadar Papatyacım, gün içinde kaç kez buz gibi duş alıyorum uyuşukluktan kurtulmak için :)

Eylülün sonuna kadar böyle gidecekmiş, artık çekeceğiz mecburen.

Artık seni mezun etmeye az kaldı, kaçamaksız şekilde devam edersen takımımızın mezunları listesinde yerini alacaksın inş :16:

Al benden de o kadar Papatyacım, gün içinde kaç kez buz gibi duş alıyorum uyuşukluktan kurtulmak için :)

Eylülün sonuna kadar böyle gidecekmiş, artık çekeceğiz mecburen.

Artık seni mezun etmeye az kaldı, kaçamaksız şekilde devam edersen takımımızın mezunları listesinde yerini alacaksın inş :16:

sıcaktan hiç şikayet etmiyorum nasıl olsa evdeyiz duşa giriyoruz buz gibi suyumuzu içiyoruz ama ramazanda ne yapıcaz :)))) son 11 gün :32:
şimdiden dua ediyorum inşallah kolay geçer diye :))))
mezun olsamda burda olucam ama kilo vermek çok zor ya gram gram gidiyoo :)))))

sıcaktan hiç şikayet etmiyorum nasıl olsa evdeyiz duşa giriyoruz buz gibi suyumuzu içiyoruz ama ramazanda ne yapıcaz :)))) son 11 gün :32:
şimdiden dua ediyorum inşallah kolay geçer diye :))))
mezun olsamda burda olucam ama kilo vermek çok zor ya gram gram gidiyoo :)))))

Evet canım, ramazanda daha da zorlanacağız ama Allah onun da kolaylığını verecektir inş :)

Mezunlarımız bizi terk ediyor, her daim burda olmanı çok isterim :61:

herkese günaydin..kadiscim takma kafana dogum günü cocugusun olacak okadar..ufukcum emzirmene ragmen en cok senin menülerini begeniyorum canim az kacamak yapiyorsun..bendemi dün az yememe ragmen azicik arti görünce 2 haftada 9 kilo diyetine basliyorum yapmak isteyen varsa buyursun hergün listeyi yazarim.kizlar unutmayin bu bvir doktor listesi.icinde protein karbonhidrat hepsinden var..benim cok hosu´ma gidiyo liste ..varmi benle bir baslayacak olan.gurbetciler izine az kaldi ona göree:)

teşekkürler canım elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum. oğlum:55: sğolsun kucaktan inmiyorki pişirip taşırıp yiyeyim

fderya koskoca avustralya da cornetto yokmu ilginç. uruz nerde oturuyon canım sen sıcak bir yerde heralde.
bugünkü menümü veriyorum bugün anneme gittim ilçede oturuyor benim annem bebek görmesine misafir geldi. menüm şöyle
sabah
yarımlitre su
kakaolu topkek
öğle
küçük bir kase kısır
küçük bir kase taze fasulye
soğan 1 dilim ekmek
ara 2dilim haşhaşlı revani(misafirden dolayı:69:)
akşam 4-5 kaşık yoğurtlu makarna

fderya koskoca avustralya da cornetto yokmu ilginç. uruz nerde oturuyon canım sen sıcak bir yerde heralde.
bugünkü menümü veriyorum bugün anneme gittim ilçede oturuyor benim annem bebek görmesine misafir geldi. menüm şöyle
sabah
yarımlitre su
kakaolu topkek
öğle
küçük bir kase kısır
soğan 1 dilim ekmek

Bugün çok lezzetli bir menü var, biraz kaçamak olmuş ama misafirlerden dolayı o yüzden görmezden gelelim :9:

Ben İstanbul'da yaşıyorum canım, hani bir Antalya filan değil ama son günlerde 37 dereceyi gördük :53: Nem desen durumu daha da kötü yapıyor.

kızlar şu an şehir dışındayım. haber veremeden kayboldum çok üzgünüm. şartlar beni buna zorladı. sanırım listeden çıktım. geçmişi okumadım. ama özür diliyerek aranızdan ayrılıyorum. kusura bakmayın.

kızlar şu an şehir dışındayım. haber veremeden kayboldum çok üzgünüm. şartlar beni buna zorladı. sanırım listeden çıktım. geçmişi okumadım. ama özür diliyerek aranızdan ayrılıyorum. kusura bakmayın.

"sartlar beni buna zorladi demissin"hayirdir esther bir sey mi oldu canim?insallah hakkinda hayirlisi olur.

Kizlar oglum krese gidiyor haftanin 3 gunu,normalde tuvalet egitimi var ama benden evde herseferinde yardim istiyor,ben de merak edip soruorum;oglum seni okulda tuvalete kim goturyor? cevap: Ayaklarim goturuyor anne!!!!bu hic aklima gelmemisti benim,mantik cocugum benim.:34:

günaydın bayanlar
nasılsınız bakalım bugün

e o zaman bu hafta 1.yiz desene :65: 1 aydır kilo veremiyordum ve şimdi dahada hırs yaptım :52:
alminazcım bende seninleyim :))))

yanlış yazmışım artılarda süprizim var diyecektim durum vvahim
bakalım yarın ne çıkacak sonuç

kabızlık vardı 2 gündür neyse ki bugün sorun çözüldü ama hala fazla kilom
bugünde pirinç lapası günüm

:)))

hayırlısı canım ama nedense pek istemiyorum zayıflamak istiyorum zaten eğer olmazsa ara verceğim 2-3 ay kilo verip öyle deneyeceğim bu kilolarla zor birde pkolu olunca iyice zor

duygusuz değilde centilmende değil işte

Kizlar oglum krese gidiyor haftanin 3 gunu,normalde tuvalet egitimi var ama benden evde herseferinde yardim istiyor,ben de merak edip soruorum;oglum seni okulda tuvalete kim goturyor? cevap: Ayaklarim goturuyor anne!!!!bu hic aklima gelmemisti benim,mantik cocugum benim.:34:

canım benim oğlumda kreşde aldı eğitim ve çok şükür rahatım şık diye çözdüler sorunu 2 ay falan oldu daha bir haftadır benden yardım istemiyor diyebilirim ama bu ay kreşe gitmedi şortunu bile ben giycem diye uğraşıyor
büyüdü iyi ce ya
daha bebekti düne kadar

öğlen akşam lapa yiyeceğim kalıcı bir kilo verme olmuyor ama en azından ödemi atıyor
dünkü menüm
sabah yarım dilim ekmek 1 kaşık bal 1 kaşık reçel peynir kavun
öğlen 2 dilim ekmek arası tost
akşam yarım kase çorba yarım porsiyon karışık kızartma bir kase yogurt 1 dilim ekmek
karpuz

spor yine yok sıcakta yapılmıyor ki evde misafir yapacak oda yok yerimde sayıyorum

Good_Morning_95.gif

ANNELER - BABALAR LÜTFEN !

Çocuklarınızı azarlamayın. Saçlarını çekmeyin. Küfür etmeyin.
Onurlarını kırarak, hak mahrumiyeti ile cezalandırmayın.
Şarta bağlı vermeyin, tutsak olmayın, tutsak etmeyin.
...Yasaklar ile büyütmeyin.
Dövmeyin... Aşağılamayın...!

Çocuklarımız yarınımızdır. Bizi yarın onlar yönetecekler...!

Kötü koşullarda ve sevgisiz büyüyen çocuklar,
Anlatımlarında küfürbaz, davranışlarında tutarsız...
Kimlik ve kişiliklerinde bencil ve çıkarcı olurlar...!

Özü, sözü, eylemi bir olmayan yönetici-politikacı olurlar...
Yasakla büyüdükleri için, yasakçı olurlar...
Zora geldiklerinde yalancı olurlar...

Anneler babalar, siz siz olun ve lütfen yarınımızı bugünden karartmayın...

Olur mu?​

tutmayın beni diyorsun yani peki canım :)))) ne zaman çıkıyorsun izne?

gzelim agustos 14tü simdi galiba degisiklik olacak gibi eylül 15e kalabilir bilmiyorum ailecek oturup karar vericez daha belli degil:)

burasi 12 derece bugün duyrulur hanimlar sicaklarin kiymetini bilin oturun gölgeye buz gibi limonata icin daha ne diyeyim
sabah
yarımlitre su
kakaolu topkek
öğle
küçük bir kase kısır
soğan 1 dilim ekmek

ilahi ufocan elbette vardir koskoca avustralyada cornetto ama arkadasim rejimden dolayi yemiyodur nasil algiladiysan artik :)))

Back