vay vay vay
süpersin
benimde eksilerde süprizim olabilir
e o zaman bu hafta 1.yiz desene1 aydır kilo veremiyordum ve şimdi dahada hırs yaptım
alminazcım bende seninleyim :))))
süper canim vereyimmi bugunun listesini yapiyomusun yoksa biseyler yedinmi?
Senden sonra haftaya ben baslamayi dusunuyorum, sen bizimle bol bol paylas, merak ettim nasil olacak?selam çıtır takımım!! bugn başladm kuru kuru ot domates ve biber yiyorm ama 63 bçk oldm çok şükür ödemimi attım sanrm. 60 ı görücm bu sefer yetti bea! spor yapamıyorm ama ya.. çok tembelm...
Dogum gunun kutlu olsun kadiss, Allah daha nice seneler gostersin canim. Bu arada sogan suyu agizda koku birakmiyor, tadi kaliyorbugün benim doğum günüm kızlarrr
eşim hala kutlamadı ne diyim hep böyleee alıştım artık
bakalım akşama neler olacak
ben çıkıyorum görüşürüz
Ohh citirim ne guzel kiskandim inan, masallah sana azimli kiz:)bu hafta kilo vericem söz veriyorum ve kendimi şimdiden regli olmama rağmen hafif hissediyorum :124::124::124:
Deryacım çok geçmiş olsun, doktorlar sinüsleri tıkananlara deniz kenarında sabah yürüyüşü ve sonra da buruna deniz suyu çekmeyi öneriyorlar. Böyle bir fırsatın var mı bilmiyorum ama böyle
bir imkanın yoksa naneyi kaynatıp buharını soluyabilirsin canım. İnş tez zamanda iyileşirsin :)
Sagol Uruz, denize yakin oturuyorum ama hava o kadar soguk ki! Usuturum bu sefer de. Okaliptus yagi damlattim cok faydasini gordum. Daha iyiyim bugun.
Pko icin de yurumeye baslayacagim ama su hastaligimi bir yeneyim ins. Sogan suyu da iciyorum , bakalim, yaslaniyoruz:))
Pko artık genç kızların ve kadınların çoğunda var, salgın hastalık gibi yayılıyor. Hayatından hareket kesinlikle eksik olmayacak, istediğin kadar az ye, yediklerine dikkat et, hareketsiz bir yaşantın varsa bu sorun devam eder. Her şey senin elinde canım; önce Allah'ın izniyle, sonra da senin gayretinle
[1] Cornetto Çilek-Kaymak 1 ADET 170.00
[2] Külah Dondurma 1 ADET 131.00
[3] kepekli makarna pişmiş 300 100 gr 34800.00
[4] kepekli makarna pişmiş 3 100 gr 348.00
[5] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168.00
[6] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.50
Toplam : 898.50kal.
walla kızlar fazlasıyla hesapladım..sadece 4-5 kasık kuru fasulye 3 kasık pilav aldım..haa bu arada yogurdu unuttum yaa birazda ondan almıstım cokmu acaba kalorisi aman hesaplamıcam simdi..biliyorum bugunun en kötü yanı 2 sefer dondurma yemem oldu
herkese günaydin..kadiscim takma kafana dogum günü cocugusun olacak okadar..ufukcum emzirmene ragmen en cok senin menülerini begeniyorum canim az kacamak yapiyorsun..bendemi dün az yememe ragmen azicik arti görünce 2 haftada 9 kilo diyetine basliyorum yapmak isteyen varsa buyursun hergün listeyi yazarim.kizlar unutmayin bu bvir doktor listesi.icinde protein karbonhidrat hepsinden var..benim cok hosu´ma gidiyo liste ..varmi benle bir baslayacak olan.gurbetciler izine az kaldi ona göree:)
Senden sonra haftaya ben baslamayi dusunuyorum, sen bizimle bol bol paylas, merak ettim nasil olacak?
Dogum gunun kutlu olsun kadiss, Allah daha nice seneler gostersin canim. Bu arada sogan suyu agizda koku birakmiyor, tadi kaliyor
QUOTE]
saol canım
Ohh citirim ne guzel kiskandim inan, masallah sana azimli kiz:)
insallah en kisa zamanda canim..ayyyy teşekkür ederim :)))) sizede bulaştırmak için burdayım
Avacoda ben de uzun zamandir yemiyordum,hatirlattigin iyi oldu, tok mu tutuyor?1.gun
kahvalti sekersiz kahve.
Ogle 2 haslanmis yumurta ve ispanak.bunu degistirebilirsiniz kizlar.ben 1 yumurta yedim ve 2 dilim domates 1 kucuk kwpek ekmegi yedim.kalorisiz yiceklerle degistirilebilir.isoanagin yerinede 2 kucuj dilim avacado yedim.oda cok etkili zayiflamada.
Aksamsa listede 1 biftek var ama ben 1 tavuk gogsu yiyecem tavuk gunundede et yerim artik.yesil salata ve meyve var menude.kizlar doyurucu ama kalorisiz bir liste.9 kilo degilde 5 kilo versek bile kimden kötü?sizce?
günaydın bayanlar çok mutluyum bugun
dün doktor 3 tane yumurtan var dedi belki ikiz olabilir dedi
tabi ki belli olmaz ama yumurtam hiç olmuyordu ilaç içince oldu Rabbimin izniyle
Ayy canim insallah hayirli haberlerini aliriz,ablam dan aldim haberi ,simdi cok tatli bebisi var kucaginda,dua edelim..
saol canım güzel dileklerin için
ah erkekler öyleler özellikle benim kocamm
ama yine seviyorum napim 2002den beri 10 sene olmuş üniversiteden sınıf arkadaşıydık 2. sınıfta çıkmaya başladık
gözümü onda açtım
aşk işte
insallah en kisa zamanda canim..
Avacoda ben de uzun zamandir yemiyordum,hatirlattigin iyi oldu, tok mu tutuyor?
Ask ask,Allah muhabbetinizi bozmasin ,hepimizin ins,ben de 10 yillik evliyim
[1] Cornetto Çilek-Kaymak 1 ADET 170.00
[2] Külah Dondurma 1 ADET 131.00
[3] kepekli makarna pişmiş 300 100 gr 34800.00
[4] kepekli makarna pişmiş 3 100 gr 348.00
[5] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168.00
[6] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.50
Toplam : 898.50kal.
walla kızlar fazlasıyla hesapladım..sadece 4-5 kasık kuru fasulye 3 kasık pilav aldım..haa bu arada yogurdu unuttum yaa birazda ondan almıstım cokmu acaba kalorisi aman hesaplamıcam simdi..biliyorum bugunun en kötü yanı 2 sefer dondurma yemem oldu
offf kizlar nerdesiniz yaa canim skldi millet muhabbet ediyo siz yoksunuz gidin bi baska topiklere bakin yaa
kizimm kalori hesapliyorum napimm cornette allah kornetto oda olmadi magnumm hemde bademli...Almina ne cornettosu yaa!!!! simdi gordum,canim istedi,ne cornetto su ya!!! kisaca dondurma desene sen kardesim ,canim istiyor,taa Turkiye ye gidene kadar bekle artikin:)))
:84:Bana cornetto bulunnn!!!
Askolsun biz neyiz kardes???ben butun topiklere bedelim
1.gun
kahvalti sekersiz kahve.
Ogle 2 haslanmis yumurta ve ispanak.bunu degistirebilirsiniz kizlar.ben 1 yumurta yedim ve 2 dilim domates 1 kucuk kwpek ekmegi yedim.kalorisiz yiceklerle degistirilebilir.isoanagin yerinede 2 kucuj dilim avacado yedim.oda cok etkili zayiflamada.
Aksamsa listede 1 biftek var ama ben 1 tavuk gogsu yiyecem tavuk gunundede et yerim artik.yesil salata ve meyve var menude.kizlar doyurucu ama kalorisiz bir liste.9 kilo degilde 5 kilo versek bile kimden kötü?sizce?
insallah en kisa zamanda canim..
Avacoda ben de uzun zamandir yemiyordum,hatirlattigin iyi oldu, tok mu tutuyor?
Ask ask,Allah muhabbetinizi bozmasin ,hepimizin ins,ben de 10 yillik evliyim
Almina ne cornettosu yaa!!!! simdi gordum,canim istedi,ne cornetto su ya!!! kisaca dondurma desene sen kardesim ,canim istiyor,taa Turkiye ye gidene kadar bekle artikin:)))
:84:Bana cornetto bulunnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?