Ben burdayım canım :)
Papatyacım poğaça-simit ikilisini saymazsak listen çok güzel, yarım kilo vişneyi de yemişsin ohh
Afiyet olsun canım :)
nasıl oldun canım ?
offf sorma sabah erken çıkınca tansiyonum düştü hemen poğaça ve simide sarıldım da kendime geldim çok sıcaktı bugün ya :)))))
bütün sene vişne kiraz çıksın diye bekliyorum :))))))) hakkını veriyorum dimisen neler yedin?
Kizlar nasilsiniz?Ben dr dan geldim,kan tahlili yaptirdim ama sonuc pazartesi belli olacak(burda hersey yavas!!!!!) ama Dr tekrar idrar tahlili yapti vee NEGATIF cikti arkadaslar yani buyuk ihtimal yanlis alarm olabilir.Herseyin hayirlisi.Biz beklemiyorduk cunku daha 3 yasinda oglum var.kizim da 8 yasinda.Acikcasi bu kilo ile hamile kalmak ta gozumu korkutuyor.size bildirim pazartesi.
kandiliniz de mubarek olsun
Sorma canım bu aralar havalar çok sıcak, evde bile duramıyor insan
Aç kalman daha kötü olurdu, bu havada poğaça iyi olmamış ama aç kalmaktan iyidir.
Ben 2-3 gün öncesine göre daha iyiyim ama hayatımda böyle bir durumu daha önce hiç yaşamadım, çok zor günler geçirdim ama çok şükür hafifledim biraz :)
Bugün neler yediğime dikkat etmedim, aslında birkaç gündür neler yediğime dikkat etmiyorum ama genel olarak buğday kepeği, meyve, sebze ve çorba ağırlıklı besleniyorum Papatyacım
bende sık sık kabız olurum gel git kuru kayısı ye su iç ve yürüUfuk canım bu hafta 7. olduk. Yarışta 11 takım olduğu düşünülürse ortalarda bir yerlerdeyiz :)
Kabızlık belasıyla uğraşırken takımı da ihmal ediyorum farkındayım ama öyle bir durumla karşı karşıyayım ki gözüm hiçbir şey görmüyor
Bir daha çorbasız, salatasız, meyvesiz bir diyet ASLA !!!
Protein diyeti bile yapmam, hiçbir sorunum yokken kendimi zorla kabız ettim.
Sağlıcakla kalın, en yakın zamanda aranızda olucam Allah'ın izniyle :)
bende sık sık kabız olurum gel git kuru kayısı ye su iç ve yürü
bugün antalyaya gittik millet bi sıcak bi sıcak mayo alayım diye deppo alışveriş merkezine gittim. aman hiçbirri yakışmadı. koca bir göbek üstelik çatlaklarıda var. 42 beden siyah kom bir bikini fena olmadıda 150 tl yani iyticede yalkışmayanı napayım o paraya almadım anlayacağınız. ne yedim sabah
1 domates 1 tabak şehriye çorbası 1 dilim ekmek,salatalık
öğle 3 köfte ve piyaz
akşam meyve suyu 1 incir.
alminazcığım boşver erkekler hep böyle
bugün antalyaya gittik millet bi sıcak bi sıcak mayo alayım diye deppo alışveriş merkezine gittim. aman hiçbirri yakışmadı. koca bir göbek üstelik çatlaklarıda var. 42 beden siyah kom bir bikini fena olmadıda 150 tl yani iyticede yalkışmayanı napayım o paraya almadım anlayacağınız. ne yedim sabah
1 domates 1 tabak şehriye çorbası 1 dilim ekmek,salatalık
öğle 3 köfte ve piyaz
akşam meyve suyu 1 incir.
alminazcığım boşver erkekler hep böyle
Doğal yöntemleri denedim ama uzun süre işe yaramayınca ilaç aldım eczaneden, neyse ki işe yaradı ama alışkanlık haline getirmemek lazım.
38 beden olmadan mayo ya da bikini giymek istemiyorum ben, zaten kompleksliyim, yok şuram çıktı yok buram göründü derken rahat edemiyorum
Maalesef bende de çatlaklar var, onlardan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum, sanırım çatlaklar için kesin bir çözüm yok canım
Listen güzel canım, bana nedense yine az geldi
kimde yok ki??? galiba kilo alıp vermekten oluşuyormuş ve kesin bir tedavisi yok diye biliyorum..
offf çok kötü bir görüntüsü var :)))))
iyi geceler güzeller nasılsınızz
sımdı tartıldım 78.6 geldim sabah 77 görürmüyüm acaba genelde 1 kilo fazla cıkıyorum geceleri görürsem züper olacak iyi geceler kızlarr
sımdı tartıldım 78.6 geldim sabah 77 görürmüyüm acaba genelde 1 kilo fazla cıkıyorum geceleri görürsem züper olacak iyi geceler kızlarr
bebekkk biz ayni kiloyla baslamadikmii nerde kaldin hihhh:))En kisa zamanda sana yetisegim Almilaaaaaa!! Duy beni..:))
Alminacım ben akşamları tartıldığımda 1 ya da 1,5 kilo fazla çıkıyorum, yarın sabah sen de 77'leri görürsün inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?