Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haklısın canım kafamı tam toparlıyorum bişey çıkıyor olmuyor..

8.TAKIM 215.ETAP

batuhanim (82,0) geri dönmek üzere ayrıldı
AySeCeYLin ( 60,8 / 60,4 / 0,4 / 0,66%)
esther (82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00% ) -
fderya ( 79,6 / 79,6 / 0,00 / 0,00%)
ufocan ( 74,9 / 73,7 / 1,2 / 1,6% )
alminanaz ( 78,1 / 77,9 / 0,2 / 0,26%)
kadiş ( 75,2 / 75,1 / 0,1 / 0,13% )
lostçokbozdu ( 55,8 / 55,8 / 0,0 / 0,00% ) -
papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
gulam ( 93,9 / 93,9 / 0,0 / 0,00% ) -
uruz ( 76,2 / 76,0 / 0,2 / 0,26 %)

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 736,5 / 734,4 / 2,1 / 0,28%)

Merhaba arkadaşlar...

Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle :)

Üç üyemizin bildirimi haricinde bu haftaki listemiz bir önceki mesajımdaki gibi; Lost, Gulma ve Esther bildirim yaparsa listeyi yeniden düzenlicem.

Alminacım link için çok teşekkür ederim, gerçek bir azim hikayesi, severek okudum :) Ayrıca kızın şimdi daha iyi anladığım kadarıyla, yavaş yavaş eskisine dönmesine çok sevindim canım

Takımımız birçok üyemize uğurlu geldi galiba çünkü takımın bir üyesi iken hamilelik haberini alarak mutlu olduğumuz birçok arkadaşımız var, Derya da bunlardan biri Bebiş haberiyle hepimizi sevindirdin canım, umarım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur :)

Ufuk canım oğlun henüz iyileşememiş, Allah acil şifalar versin, onunla ilgilenirken diyet yapmak da zor oluyordur eminim ama menün gayet güzel bence, afiyet olsun

Kadişim spor yapamadığın için kilo vermen biraz yavaş oluyordur, belki de kilonda bir takılma olmuştur, canını sıkma, bu hafta olmasa bile bu iradeyle ve sabırla devam ettiğin sürece tartıda güzel sonuçlar göreceksin

Papatyacım sürekli katı beslendiğim için oldu sanırım ama inş normale dönücem :)

[

oğluma müteşekkirim 96dan 73 leri görmeme neden olfdu

onu çok seviyorum

eee tabi 23 kilo verdirmiş ama nasıl oldu bu
yani nasıl verebildin bu kadar

hamilelikte 85dim sonra 59 a kadar düştüm oğlumu emzirirken
emzirmeyi bırakınca aldık malesef

seninde kandilin mübarek olsun canım
evet spor yapamamdan bu
ama şimd, ben klomen diye bir ilaç alıyorum acaba bu onunda etkisi olabilir mi

bakalım haftaya ne olacak sonuç

ben de hepiniz kandilini kutluyoorum
bu akşam dua edelim hepimiz için

oğlumu cuma namazına yolladım dedesi ve eniştesiyle :)

bakalım durdu mu yaramazımm

hafta sonu evde olmayacağım annemlere gidiyorum
kaçamak yapmıyacağım
ve hafta sonu yürüyüş yapacağım aklıma koydum
sabah akşam yarım saat yürüsem bu hafta ki sporumu telafi edebilirmiyim acaba

kadişciğim uykusuz geceler sabah akşam yürüyüş, lahana kürü ve bişey yediysem tatlı falan öbür öğün kalorisi düşük şeylerden yemek. kısaca hareket ve boğazını tutmak. bide doktorum sağolsun. ayaklar her hamilelikte bir numara büyür dedi ve ben gaza geldim bi anda verdim. ayaklarımda aynı kaldı.

pkolular üzülmeyin ben oğluma hiç beklemediğim halde hamile kaldım bendede vardı ondan. doktora karnımağrıyo diye gittim . hamile olduğumu öğrendim. bişey olmaz takmayın kafaya ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yapın diyorum. kilo vermeyede yardımcı olacaktır.

bu arada 13 şehitimizin mekanı cennet olsun ailelerine baş sağlığı diliyorum. terörü lanetliyorum.
acimiz büyük canimm
walla süper vermissin canim ben lahana kürünü icemedim ne yazikki
sunacığım valla küstüm artık sana merhaba dediğim an çıkıyosun faceden. istiyosan siliver canım.

a a aaaaaaaaa diyorum artik ask olsun tatlim basimda bi adam,sorma dükkanla ilgilen cocukla ilgilen offf ben napim (((kizlar benim mánav dükkanim var almanyada ve haftasonu ísler sykiskin özür dilerim canim walla görmedimmm((

tamam canım işin varsa yapacak bişey yok o zaman tamam öptüm seni

BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde kutsal kabul edilen gecelerden biridir. Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gecesi Beraat gecesidir.

Aslı "Berâettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve berî olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Müslümanlar bu geceyi ibadet ve taatle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır. Bu geceyi hakkıyla geçirebilmek dileğiyle...

Eki Görüntüle 225384

kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda

bu arada 13 şehitimizin mekanı cennet olsun ailelerine baş sağlığı diliyorum. terörü lanetliyorum.

sana katılıyorum canım

evet canım
kuzun kaç yaşında yada aylık

hadi ya ne güzelmiş peki zayıflamışmıydın o ora
be çok üzüdm kendimi ama düne gör bugün daha iyiyim
sonuçta dünyanın sonu değil ama rahim kanserine kadar gidiyormuş falan duyunca yıprattım kendimi

kolay gelsn canım

haklısın ama zaten kilo almak çok kolay
vermek mesele

ya şu kandil gününde ne diyimki onlara........................ (((((((

65 kilolu haline kadar aynı beni anlattın bende evlendiğimde 54 kiloydum işi bıraktım misafirdi falan derken hooop 65 oldum ve orda kendimi frenledim kk sayesinde

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) buyuruyor:

'Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve; 'tevbe eden yok mu! Onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim, hastalığından şifa isteyen yok mu ona şifa vereyim. Yok mu şunu isteyen yok mu bunu isteyen' der. Bu durum, sabaha kadar devam eder'

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…