Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ooo hoşgeldin bebişim nerelerdesin sen ya yalnız bıraktın beni :))))))
amannn hiç üzülme seni ben zayıflatıcam

elifcim hoşgeldin canım ne yaptın sen 65 oldun başa sardın yaramaz seni

ayşecim ne zaman döneceksin aramıza :))) pilatese başladım snn şu selülit savara :))))

Uruz sen ne yaptin nasil oldun?? İnan nazar oldu herhalde sana? Allah korusun. Yardimci kaptanim , mudur yardimcim benim:))) ne guzel bir topik burasi inanin cok mutlu oluyorum yazdiklarinizi okuyunca.

Papata yine mukemmel listeni yazmak icin girdin degil mi?? Birgun bende senin gibi duzenli yazacagim. Bu arada seni n yasin 22 mi?? Kucukmussun... Evli misin,?

uruzcuğum o kadar sıcaktıki hiç birşey yiyesim gelmedi yatarken 1 salatalık yedim o kadar

bugünkünü yazayım
sabah
1 kabak dolması
1 salatalık
1 küçük danette muzlu puding

öğlen 1 tabak taze fasulye
yoğurt
1 di,lim ekmek
akşam
kalamar
ve yayın balığı salata 1dilim ekmek
aralardada meyvre

papatyacığım oğlumdan bi fırsat bulup yiyemiyorum dedimya antalya aşırı sıcaktı 40 derece bide nem . bişey yiyesim gelmedi midem küçülmüş heralde

neyi koordine ediyosun canım. bide sen kendinmi gittin oralara yoksa eşin ordaydıda evlendin. güzelmi oralar neresindesin avustralyanın pek bi meraklıyım demi. tanımak istedim.

Papata yine mukemmel listeni yazmak icin girdin degil mi?? Birgun bende senin gibi duzenli yazacagim. Bu arada seni n yasin 22 mi?? Kucukmussun... Evli misin,?
Listemi akşam düzenlicem :)) İnşallah sende düzenli yersin de seninde listelerinide görürüz :))) evet ben daha küçüğüm ekimde 2 seneyi bitirmiş olcaz.

kızlar bende takıma katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz
60 kiloyum hedefim 50 kilo olmak şimdilik

elifcim hoşgeldin canım ne yaptın sen 65 oldun başa sardın yaramaz seni
ya 5 günlük tatile gittim.. gitmeden önce 63 tüm ne güzl.. geldim bi baktm 65 olmşm.. su fln topladm herlde bilmiyormki... sınavlardıı tatildi derken zaman nasıl geçti anlamadm.. şimdi bide kpssye çalşmaya başladım.. baklm noluck:) sen nasılsn neler yaptn? taşındın mı?
sana güveniyormm!! bi 5 kilo verdrsen yeter valla.. 2 kiloda ne olduğumu şaşırdım.. alması ne kadar kolay şu kiloları!!!! ama pes etmek yok vericm!

ayrıca yeni arkadaşlar gelmiş biirrr sürü.. hoşgeldnzzz efenmm

Tamam canım sen burda ol yeter :))))))))))))

telefondan girdiğim için kalori tablomu yapamıyorum ama hesapladım 1073 kal. yarın paylaşırım. bu arada reglimin ilk günü o yüzden 30 dk falan yürüyebildim :))) umarım bu cuma güzel rakamlar görürüm tartıda :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…