SOK SOK SOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kizlar inanmiyorum yaaaaa!!
Sabah kilom ayni oldugu icin moralim cok bozuldu,o kadar kosturmacca o kadar az yeme nereye gitti dedim???ve sogan kuru yapmayi dusunuyordum ve yapmadan once ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptim .VEEEE IKI CIZGI GORDUM..![]()
YARIN DR Agidiyorum cunku birisi cok silik cikti.Size yarin kan testinden sonra haber veririm.Amannnnn ALLAH immmm...
uruz beni ayni gec eger hamileysem de benden hepten vazgeccc.istah filan kalmadi.oglumda anormal kilo vermistim eger bunda da boyle olursa her hafta birinci oluruz artik![]()
gözüna ydin canim insallah sag saglim alirsin yavrunu kucagina cok sevindim coooooooooook

kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda
canim cok iy düsünmüssün benim anlatacak fazla biseyim yok aslinda ben hep kiloluydum sadece 8 ay bi syki calistim ozaman bi 70 olmustum okadar yoksa bildim bileligi böyleyim ve artik igreniyorum bu halimden