• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SOK SOK SOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kizlar inanmiyorum yaaaaa!!
Sabah kilom ayni oldugu icin moralim cok bozuldu,o kadar kosturmacca o kadar az yeme nereye gitti dedim???ve sogan kuru yapmayi dusunuyordum ve yapmadan once ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptim .VEEEE IKI CIZGI GORDUM..:53: :53:
YARIN DR Agidiyorum cunku birisi cok silik cikti.Size yarin kan testinden sonra haber veririm.Amannnnn ALLAH immmm...:49:
uruz beni ayni gec eger hamileysem de benden hepten vazgeccc.istah filan kalmadi.oglumda anormal kilo vermistim eger bunda da boyle olursa her hafta birinci oluruz artik:52:

gözüna ydin canim insallah sag saglim alirsin yavrunu kucagina cok sevindim coooooooooook:nazar:

kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda

canim cok iy düsünmüssün benim anlatacak fazla biseyim yok aslinda ben hep kiloluydum sadece 8 ay bi syki calistim ozaman bi 70 olmustum okadar yoksa bildim bileligi böyleyim ve artik igreniyorum bu halimden

gözüna ydin canim insallah sag saglim alirsin yavrunu kucagina cok sevindim coooooooooook:nazar:

canim cok iy düsünmüssün benim anlatacak fazla biseyim yok aslinda ben hep kiloluydum sadece 8 ay bi syki calistim ozaman bi 70 olmustum okadar yoksa bildim bileligi böyleyim ve artik igreniyorum bu halimden

reyhancım noluyor ya ne iğrenmesi kilolu olmak suç mu? Allah sağlık verdiği sürece bizim yapamayacağımız hiç birşey yok bunu unutma!
istemek ve çok istemek lazım sadece :)) ve sen bizim; gerek günlük yemek menülerinle gerekse hergün düzenli yaptığın sporunla takımımızın göz bebeğisin :38:
daha çok başındayız belki ama kilo vermekte sabır isteyen bir görev bizde bunun üstesinde geleceğiz çünkü bizim irademiz çok kuvvetli :nazar::nazar::nazar:

reyhancım noluyor ya ne iğrenmesi kilolu olmak suç mu? Allah sağlık verdiği sürece bizim yapamayacağımız hiç birşey yok bunu unutma!
istemek ve çok istemek lazım sadece :)) ve sen bizim; gerek günlük yemek menülerinle gerekse hergün düzenli yaptığın sporunla takımımızın göz bebeğisin :38:
daha çok başındayız belki ama kilo vermekte sabır isteyen bir görev bizde bunun üstesinde geleceğiz çünkü bizim irademiz çok kuvvetli :nazar::nazar::nazar:

ay cok sagol canim benim güzel sözlerin icin :16:
sanirim basardigimi gördükce kendime kiziyorum neden daha önce buraya girip motive eksikligimi karsilamamisim diye
bu yüzdendir bu sitemim :)))

haydi kızlar gelsin menüler :)

[1] Hurma 2 ADET 30
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[3] Kiraz 100 gr 72
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Muz 1 ADET 100
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[9] Sucuk 10 GRAM 45
[10] Yumurta (haşlanmış) 100 GRAM 158
[11] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[12] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 1001 kal.

1 saat pilates + 2 litre su

KADİŞCİĞİM OĞLUM pazar günü 5 aylık olacak hamile kaldığımda 72 kiloydum. yani kiloluydum. çocukta istemiyorduk. bişey olcaksa da oluyo onun için boşver. reyhancığım sen deki bu azimle 60 olursun canım. bu arada sondan birincimiyizde kaçıncı olduğumuzu öğrenemiyoruz

paptya 89 sen 22 yaşındasın galiba. bide yaş etkili kilo vermede.ama iyi etmişsin. kilo yük insana düşünsene 5 kilo karpuz getir bakalım.ya o ayaklar ne yapsın 20 kilo fazlam var en az benim. ne giysen yakışmıyo bide.

Gunaydin kizlar cok anlayisli iyi niyetli bi kocam olmasina ragmen arada isler cigirindan cikiyor ve soruyorum kendime ben nasil bir adamla evliyim diye.....

Kizlar nasilsiniz?Ben dr dan geldim,kan tahlili yaptirdim ama sonuc pazartesi belli olacak(burda hersey yavas!!!!!) ama Dr tekrar idrar tahlili yapti vee NEGATIF cikti arkadaslar yani buyuk ihtimal yanlis alarm olabilir.Herseyin hayirlisi.Biz beklemiyorduk cunku daha 3 yasinda oglum var.kizim da 8 yasinda.Acikcasi bu kilo ile hamile kalmak ta gozumu korkutuyor.:50: size bildirim pazartesi.
kandiliniz de mubarek olsun

8.TAKIM 215.ETAP

batuhanim (82,0) geri dönmek üzere ayrıldı
AySeCeYLin ( 60,8 / 60,4 / 0,4 / 0,66%)
esther (82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00% ) -
fderya ( 79,6 / 79,6 / 0,00 / 0,00%)
ufocan ( 74,9 / 73,7 / 1,2 / 1,6% )
alminanaz ( 78,1 / 77,9 / 0,2 / 0,26%)
kadiş ( 75,2 / 75,1 / 0,1 / 0,13% )
lostçokbozdu ( 55,8 / 55,8 / 0,0 / 0,00% ) -
papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
gulam ( 93,9 / 93,9 / 0,0 / 0,00% ) -
uruz ( 76,2 / 76,0 / 0,2 / 0,26 %)

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 736,5 / 734,4 / 2,1 / 0,28%)

Ellerine sagli uruzm,sagolasin.
Merhaba arkadaşlar...

Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle :)

Üç üyemizin bildirimi haricinde bu haftaki listemiz bir önceki mesajımdaki gibi; Lost, Gulma ve Esther bildirim yaparsa listeyi yeniden düzenlicem.

Alminacım link için çok teşekkür ederim, gerçek bir azim hikayesi, severek okudum :) Ayrıca kızın şimdi daha iyi anladığım kadarıyla, yavaş yavaş eskisine dönmesine çok sevindim canım
:16:

Takımımız birçok üyemize uğurlu geldi galiba çünkü takımın bir üyesi iken hamilelik haberini alarak mutlu olduğumuz birçok arkadaşımız var, Derya da bunlardan biri :54: Bebiş haberiyle hepimizi sevindirdin canım, umarım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur :)

Ufuk canım oğlun henüz iyileşememiş, Allah acil şifalar versin, onunla ilgilenirken diyet yapmak da zor oluyordur eminim ama menün gayet güzel bence, afiyet olsun :16:

Kadişim spor yapamadığın için kilo vermen biraz yavaş oluyordur, belki de kilonda bir takılma olmuştur, canını sıkma, bu hafta olmasa bile bu iradeyle ve sabırla devam ettiğin sürece tartıda güzel sonuçlar göreceksin :64:

Papatyacım sürekli katı beslendiğim için oldu sanırım ama inş normale dönücem :)
Sagol guzel temennilerin icin...
ben de hepiniz kandilini kutluyoorum
bu akşam dua edelim hepimiz için

oğlumu cuma namazına yolladım dedesi ve eniştesiyle :)

bakalım durdu mu yaramazımm

hafta sonu evde olmayacağım annemlere gidiyorum
kaçamak yapmıyacağım
ve hafta sonu yürüyüş yapacağım aklıma koydum
sabah akşam yarım saat yürüsem bu hafta ki sporumu telafi edebilirmiyim acaba
Ohhh ne guzel anneye gitmek,dedeye torun teslim etmek..biz burda gurbet ellerde...bool bol yuruyusler sana
pkolular üzülmeyin ben oğluma hiç beklemediğim halde hamile kaldım bendede vardı ondan. doktora karnımağrıyo diye gittim . hamile olduğumu öğrendim. bişey olmaz takmayın kafaya ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yapın diyorum. kilo vermeyede yardımcı olacaktır.

Ben de pko ile hamile kalanlardanim,dogum yapinca azaldi.

haydi kızlar gelsin menüler :)

[1] Hurma 2 ADET 30
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[3] Kiraz 100 gr 72
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Muz 1 ADET 100
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[9] Sucuk 10 GRAM 45
[10] Yumurta (haşlanmış) 100 GRAM 158
[11] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[12] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 1001 kal.

1 saat pilates + 2 litre su

Usenmeden her zaman boyle guzel liste yaziyorsun ya tebrik ederim seni,numara ile daha guzel gorunuyor.

kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda

Ahh ahh nerden baslasam bilmiyorum..ama guzel bir konu olmus ufuk.Ben evlendigimde (niye evlilik kilomuz ile basliyorsak anlamadim :1:) 55 kg dim.hatta 48 kg kadar dustugmu de hatirliyorum,heyy heyy neymis o gunler,neyse daha sonra hamilelik ve dogum derken basladik.yalniz sunu hic unutmam ;birgun kizkardesimle ev tasima esnasinda acikip sofraya oturdugumuz da benim cok fazla yemek yedigimi goren kardesim:Abla dikkat et cok yiyorsun dedi,sonra bu soz uzerine tartida 68 kg gordum cok ama cok uzulmustum...ondan sonra ha bu sene ha obur sene derken ipin ucu kacti...
sonra ikinci dogum sonra bir dusuk ..Keske demek seytandan biliyorum ama o 68 kg gordugumde onlem alsaydim simdi daha iyi bir kilo da olabilirdim.Ama su da bir gercek ki azmin elinden hic bir sey kurtulmaz,insallah aralik ayina kadar veririm.Yazinca daha iyi oluyormus insan,hatirlar geldi gecti..gozumun onunden.

ufuk eger pazartesi gunu son durumumda bir degisiklik olmazsa yani bebis daha gelmemisse su sogan kurunu inceledim onu deneyecegim ins:66:

paptya 89 sen 22 yaşındasın galiba. bide yaş etkili kilo vermede.ama iyi etmişsin. kilo yük insana düşünsene 5 kilo karpuz getir bakalım.ya o ayaklar ne yapsın 20 kilo fazlam var en az benim. ne giysen yakışmıyo bide.

aynen öyle canım önlemimi şimdiden almaya çalıştım.neden biz evlendikten sonra kilo almak zorundayız yaaa :))))
sen kısa sürede benden daha fazla kilo verirsin ;)

Gunaydin kizlar cok anlayisli iyi niyetli bi kocam olmasina ragmen arada isler cigirindan cikiyor ve soruyorum kendime ben nasil bir adamla evliyim diye.....

illaki öyle şeyler oluyor canım bu da evliliğinizin ne kadar sağlam olduğunu gösterir.
düşünsene hiç bir sorunu kafasına takmayan seninle ilgilenmeyen anlayışsız biri olduğunu..Allah korusun ama böyle eşlerde var şükretmek lazım..
herşey Allah'tan o yüzden sabretmemiz lazım..hiç sıkma canını kısa sürede düzelir canım :))))

Kizlar nasilsiniz?Ben dr dan geldim,kan tahlili yaptirdim ama sonuc pazartesi belli olacak(burda hersey yavas!!!!!) ama Dr tekrar idrar tahlili yapti vee NEGATIF cikti arkadaslar yani buyuk ihtimal yanlis alarm olabilir.Herseyin hayirlisi.Biz beklemiyorduk cunku daha 3 yasinda oglum var.kizim da 8 yasinda.Acikcasi bu kilo ile hamile kalmak ta gozumu korkutuyor.:50: size bildirim pazartesi.
kandiliniz de mubarek olsun

hadi hayırlısı canım.umarım dilediğin gibi olur :))))

Usenmeden her zaman boyle guzel liste yaziyorsun ya tebrik ederim seni,numara ile daha guzel gorunuyor.

teşekkür ederim canım :16: burdan sende günlük kalorilerini hesaplayabilirsin ;)
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 16.07.11 ]

bu şekilde daha planla yiyorum denemeni tavsiye ederim :))

gnaydn16ds7.gif

Ufuk canım bu hafta 7. olduk. Yarışta 11 takım olduğu düşünülürse ortalarda bir yerlerdeyiz :)

Kabızlık belasıyla uğraşırken takımı da ihmal ediyorum farkındayım ama öyle bir durumla karşı karşıyayım ki gözüm hiçbir şey görmüyor :9:

Bir daha çorbasız, salatasız, meyvesiz bir diyet ASLA !!!

Protein diyeti bile yapmam, hiçbir sorunum yokken kendimi zorla kabız ettim.

Sağlıcakla kalın, en yakın zamanda aranızda olucam Allah'ın izniyle :)

bugün hep dışardaydım hemen menümü yazayım :))))

[1] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Vişne 500 gr 310
[4] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[5] Simit 1 ADET 275
[6] Peynirli Poğaça 1 ADET 220

Toplam : 1016 kal.

200 dk yürüyüş + 2 litre su

Son düzenleme:

bunu kendine sormayan bir kadin tanimiyorum ben :27:

KADİŞCİĞİM OĞLUM pazar günü 5 aylık olacak hamile kaldığımda 72 kiloydum. yani kiloluydum. çocukta istemiyorduk. bişey olcaksa da oluyo onun için boşver. reyhancığım sen deki bu azimle 60 olursun canım. bu arada sondan birincimiyizde kaçıncı olduğumuzu öğrenemiyoruz

insallah canim agzindan bal damliyo :16:

hu hu kızlar nerdesinizzz :))

Ben burdayım canım :)

bugün hep dışardaydım hemen menümü yazayım :))))

[1] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Vişne 500 gr 310
[4] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[5] Simit 1 ADET 275
[6] Peynirli Poğaça 1 ADET 220

Toplam : 1016 kal.

200 dk yürüyüş + 2 litre su

Papatyacım poğaça-simit ikilisini saymazsak listen çok güzel, yarım kilo vişneyi de yemişsin ohh :16:

Afiyet olsun canım :)

Back