Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dilekciğim ben yüksek su ürünleri mühendisiyim. eylülde doktoraya başlıycam.ıspartada yaşıyorum. adım zeliha ufuk canlı fidanbaş ama ufuk derler faceden ekle istersen

kaptnm kızma ama yarn bu sitedeki kızlarla 5 günde 5 kilo diyetine başlıcm hem bi detoks yaparm diyorm.. 5 günde alınan kilo kilo olamaz ya... bi 5 gün mazur görücksnz artk. yarnnnn patates günüm!

evet taşındım elifcim şimdi de annemlerdeyim,o yüzden sık giremiyorum cnm.aman dikkat sağlığından olma bu 5 günde 5 kg kg diyetiyle havalarda sıcak

kimde yok ki??? galiba kilo alıp vermekten oluşuyormuş ve kesin bir tedavisi yok diye biliyorum..
offf çok kötü bir görüntüsü var :)))))

ay bende ne ararsan var selilütte neymis :))) ama mayo bikini felan giymedigim icin sorun teskil etmiyo :)))

ayyyyyyyyyyyy canim benim sana yerimiz herzaman var canim sykma canini insallah veririsin aldiklarini

Herkese gunaydin, insallah guzel bir gun olur. Siz orda sicakla ben de burda sogukla mucadele ediyorum. Bugun tatilimin son gunu yarin is basina mars mars... Hamilelik ihtimali var diye istah falan kalmadi bir de bogazim agriyor...

gecmis olsun canim burasi baya güzeldi bugün aksamda bir yagmur sorma :))

inşallah ablacm sayenizde vereceğim kilocukları!! yarn eliptik bisiklete de binicm 15 dk da olsa.. basenlermde 2 koca top var sanki.. bi kilo bi basene diğer bi kilo öbür basene gitmiş gibi..

dilekciğim ben yüksek su ürünleri mühendisiyim. eylülde doktoraya başlıycam.ıspartada yaşıyorum. adım zeliha ufuk canlı fidanbaş ama ufuk derler faceden ekle istersen

aaa süper okumaya devam yani :)))) şimdi gönderdim arkadaşlık isteği dün telefondan bir türlü giremedim..

reyhancım bayanlara özel havuzları olan otellere gittiğinde giyebilirsin aslında :))))

GÜ NAY DINNNNNNNNNNNN

Dünkü menüm:

[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Ekmek 3 DİLİM 195
[3] Biftek fajita 1 porsiyon 310
[4] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[7] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[8] Sucuklu Yumurta 0.25 PORSİYON 85

Toplam : 1073 kal.

30 dk yürüyüş + 2 litre su

dilekciğim devamını getirmedin.
kaptanım sen de tanıtırmısın kendini nereye taşındın.
ya aslında herkes kendini bi kısaca tanıtsa diyorum geçmişten gelenleri tanımıyorum.
menü
sabah
1 tahinli poğaça
1domates
1 yumurta
öğle
1 adet karnıyarık 2 kaşık pi,lav salata

ara meyveli yoğurt

akşam karpuz peynir

Neyin devamı canım?

Kizlar iki gundur heyecandan yerimde duramiyorum, bugun Dr a gittim kan tahlili sonuclari icin .... Sonuc Negatif cikti. Hayirlisi olsun dedik esimle.Evettt nerde kalmistik???:))son gaz devam degil mi zayiflamaya? Bu arada ilk is sogan kurunu denemek olacak ins.
Cok birsey yiyemiyorum cunku disim arizali.. Benim kasa bozuk , beynim de bloke olmus anlasilan:)

bayanlar merhaba
internet yoktu yeni geldi bakım varmış
nasılsınız haftasonundan beri
geçmişe bakıp geliyorum

hafta sonu bol bol alışveriş yaptım
dün akşam kaçamak yaptım malesef ama ev kalabalık misafir üstüne misafir teyzemler gelecek akşama 4 aile olacaz
sabahta işten izin aldım öğlene kadar temizlik yaptım evde
hafta sonu yürüdüm çok zevkliydi

Aman kacamaklarina dikkat et canim!!!ne geliyorsa onlardan geliyor malesef..Gerci tempolu geciyordur senin gunlerin bol bol da yuruyus yapmissin,ohh ne guzel,kolay gelsin sana

hayırlısı olsun canım
hayecanlanmıştım bende

bende kendimi tanıtayım
adanalıyım adanada bir köyde oturuyorum ziraat mühendisiyim
çalışıyorum evim hemen üsk kat lojman
1 oğlum var 3.5 yaşında

neyi koordine ediyosun canım. bide sen kendinmi gittin oralara yoksa eşin ordaydıda evlendin. güzelmi oralar neresindesin avustralyanın pek bi meraklıyım demi. tanımak istedim.
Ben Melbourne deyim canim..esimle beraber gittik,cok guzel yerler ama gurbet sonucta(
Listemi akşam düzenlicem :)) İnşallah sende düzenli yersin de seninde listelerinide görürüz :))) evet ben daha küçüğüm ekimde 2 seneyi bitirmiş olcaz.
Ben de listeye baslayacagim canim,benim malum durumlar karistirdi ortaligi ama en kisa zamanda..
kaptnm kızma ama yarn bu sitedeki kızlarla 5 günde 5 kilo diyetine başlıcm hem bi detoks yaparm diyorm.. 5 günde alınan kilo kilo olamaz ya... bi 5 gün mazur görücksnz artk. yarnnnn patates günüm!

Nerde katiliyorsun ??ilk defa mi yapacaksin??

Kadis benim de oglum 3.5 yasinda..Hamilelik icin biraz erken diyorduk zaten,Rabbim hayirlisni versin.Arkadaslarin cogu muhendis,sen de oyle.evinin yakin olmasi da ari bir guzellik.

Herkese selamlar arkadaşlar :)

Çok şükür kabızlık sorunum kalmadı ama bu defa da varis olma riski taşıdığım için koşturuyorum, çok korkuyorum varis olmaktan, başlangıç belirtileri olabilecek genişlemeler var bir bacağımda. Sıcaklar da tuz biber oluyor bu duruma. Gelip neler yazdığınıza baktım şöyle bir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…