İsmim Dilek evliyim istanbulda yaşıyorum :)) yakın zamanda çocuk esirgeme kurumunda işe başlicam. Sende evlisin çocuğun var başka :))))papatyacığım sen hangi şehirdesin ne iş yapıyon evlimisin adın ne
olmadı bırakıcm zorlamıcm kendimi. yeni evin hayırlı olsn. inş mutlulukla sağlıkla oturursnevet taşındım elifcim şimdi de annemlerdeyim,o yüzden sık giremiyorum cnm.aman dikkat sağlığından olma bu 5 günde 5 kg kg diyetiyle havalarda sıcak
kimde yok ki??? galiba kilo alıp vermekten oluşuyormuş ve kesin bir tedavisi yok diye biliyorum..
offf çok kötü bir görüntüsü var :)))))
merhaba güzel takımım... umrm bana hala yer vardır. ben onca zamandan sonra... tatile de gittm geldim.. bi şiştimki sormayın... son 1 haftada 2 kilo alıp 65 olmayı başarmışım... tekrar alın beni aranıza 60 olmadan bırkmayın...
Herkese gunaydin, insallah guzel bir gun olur. Siz orda sicakla ben de burda sogukla mucadele ediyorum. Bugun tatilimin son gunu yarin is basina mars mars... Hamilelik ihtimali var diye istah falan kalmadi bir de bogazim agriyor...
ay bende ne ararsan var selilütte neymis :))) ama mayo bikini felan giymedigim icin sorun teskil etmiyo :)))
ayyyyyyyyyyyy canim benim sana yerimiz herzaman var canim sykma canini insallah veririsin aldiklarini
gecmis olsun canim burasi baya güzeldi bugün aksamda bir yagmur sorma :))
dilekciğim ben yüksek su ürünleri mühendisiyim. eylülde doktoraya başlıycam.ıspartada yaşıyorum. adım zeliha ufuk canlı fidanbaş ama ufuk derler faceden ekle istersen
ay bende ne ararsan var selilütte neymis :))) ama mayo bikini felan giymedigim icin sorun teskil etmiyo :)))
ayyyyyyyyyyyy canim benim sana yerimiz herzaman var canim sykma canini insallah veririsin aldiklarini
gecmis olsun canim burasi baya güzeldi bugün aksamda bir yagmur sorma :))
dilekciğim devamını getirmedin.
kaptanım sen de tanıtırmısın kendini nereye taşındın.
ya aslında herkes kendini bi kısaca tanıtsa diyorum geçmişten gelenleri tanımıyorum.
menü
sabah
1 tahinli poğaça
1domates
1 yumurta
öğle
1 adet karnıyarık 2 kaşık pi,lav salata
ara meyveli yoğurt
akşam karpuz peynir
bayanlar merhaba
internet yoktu yeni geldi bakım varmış
nasılsınız haftasonundan beri
geçmişe bakıp geliyorum
hafta sonu bol bol alışveriş yaptım
dün akşam kaçamak yaptım malesef ama ev kalabalık misafir üstüne misafir teyzemler gelecek akşama 4 aile olacaz
sabahta işten izin aldım öğlene kadar temizlik yaptım evde
hafta sonu yürüdüm çok zevkliydi
Kizlar iki gundur heyecandan yerimde duramiyorum, bugun Dr a gittim kan tahlili sonuclari icin .... Sonuc Negatif cikti. Hayirlisi olsun dedik esimle.Evettt nerde kalmistik???:))son gaz devam degil mi zayiflamaya? Bu arada ilk is sogan kurunu denemek olacak ins.
Cok birsey yiyemiyorum cunku disim arizali.. Benim kasa bozuk , beynim de bloke olmus anlasilan:)
Ben Melbourne deyim canim..esimle beraber gittik,cok guzel yerler ama gurbet sonuctaneyi koordine ediyosun canım. bide sen kendinmi gittin oralara yoksa eşin ordaydıda evlendin. güzelmi oralar neresindesin avustralyanın pek bi meraklıyım demi. tanımak istedim.
Ben de listeye baslayacagim canim,benim malum durumlar karistirdi ortaligi ama en kisa zamanda..Listemi akşam düzenlicem :)) İnşallah sende düzenli yersin de seninde listelerinide görürüz :))) evet ben daha küçüğümekimde 2 seneyi bitirmiş olcaz.
kaptnm kızma ama yarn bu sitedeki kızlarla 5 günde 5 kilo diyetine başlıcm hem bi detoks yaparm diyorm.. 5 günde alınan kilo kilo olamaz ya... bi 5 gün mazur görücksnz artk. yarnnnn patates günüm!
hayırlısı olsun canım
hayecanlanmıştım bende
bende kendimi tanıtayım
adanalıyım adanada bir köyde oturuyorum ziraat mühendisiyim
çalışıyorum evim hemen üsk kat lojman
1 oğlum var 3.5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?