SOK SOK SOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kizlar inanmiyorum yaaaaa!!
Sabah kilom ayni oldugu icin moralim cok bozuldu,o kadar kosturmacca o kadar az yeme nereye gitti dedim???ve sogan kuru yapmayi dusunuyordum ve yapmadan once ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptim .VEEEE IKI CIZGI GORDUM..
YARIN DR Agidiyorum cunku birisi cok silik cikti.Size yarin kan testinden sonra haber veririm.Amannnnn ALLAH immmm...
uruz beni ayni gec eger hamileysem de benden hepten vazgeccc.istah filan kalmadi.oglumda anormal kilo vermistim eger bunda da boyle olursa her hafta birinci oluruz artik
kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda
gözüna ydin canim insallah sag saglim alirsin yavrunu kucagina cok sevindim coooooooooook
canim cok iy düsünmüssün benim anlatacak fazla biseyim yok aslinda ben hep kiloluydum sadece 8 ay bi syki calistim ozaman bi 70 olmustum okadar yoksa bildim bileligi böyleyim ve artik igreniyorum bu halimden
reyhancım noluyor ya ne iğrenmesi kilolu olmak suç mu? Allah sağlık verdiği sürece bizim yapamayacağımız hiç birşey yok bunu unutma!
istemek ve çok istemek lazım sadece :)) ve sen bizim; gerek günlük yemek menülerinle gerekse hergün düzenli yaptığın sporunla takımımızın göz bebeğisin
daha çok başındayız belki ama kilo vermekte sabır isteyen bir görev bizde bunun üstesinde geleceğiz çünkü bizim irademiz çok kuvvetli
Gunaydin kizlar cok anlayisli iyi niyetli bi kocam olmasina ragmen arada isler cigirindan cikiyor ve soruyorum kendime ben nasil bir adamla evliyim diye.....
Ellerine sagli uruzm,sagolasin.8.TAKIM 215.ETAP
batuhanim (82,0) geri dönmek üzere ayrıldı
AySeCeYLin ( 60,8 / 60,4 / 0,4 / 0,66%)
esther (82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00% ) -
fderya ( 79,6 / 79,6 / 0,00 / 0,00%)
ufocan ( 74,9 / 73,7 / 1,2 / 1,6% )
alminanaz ( 78,1 / 77,9 / 0,2 / 0,26%)
kadiş ( 75,2 / 75,1 / 0,1 / 0,13% )
lostçokbozdu ( 55,8 / 55,8 / 0,0 / 0,00% ) -
papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
gulam ( 93,9 / 93,9 / 0,0 / 0,00% ) -
uruz ( 76,2 / 76,0 / 0,2 / 0,26 %)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 736,5 / 734,4 / 2,1 / 0,28%)
Sagol guzel temennilerin icin...Merhaba arkadaşlar...
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle :)
Üç üyemizin bildirimi haricinde bu haftaki listemiz bir önceki mesajımdaki gibi; Lost, Gulma ve Esther bildirim yaparsa listeyi yeniden düzenlicem.
Alminacım link için çok teşekkür ederim, gerçek bir azim hikayesi, severek okudum :) Ayrıca kızın şimdi daha iyi anladığım kadarıyla, yavaş yavaş eskisine dönmesine çok sevindim canım
Takımımız birçok üyemize uğurlu geldi galiba çünkü takımın bir üyesi iken hamilelik haberini alarak mutlu olduğumuz birçok arkadaşımız var, Derya da bunlardan biriBebiş haberiyle hepimizi sevindirdin canım, umarım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur :)
Ufuk canım oğlun henüz iyileşememiş, Allah acil şifalar versin, onunla ilgilenirken diyet yapmak da zor oluyordur eminim ama menün gayet güzel bence, afiyet olsun
Kadişim spor yapamadığın için kilo vermen biraz yavaş oluyordur, belki de kilonda bir takılma olmuştur, canını sıkma, bu hafta olmasa bile bu iradeyle ve sabırla devam ettiğin sürece tartıda güzel sonuçlar göreceksin
Papatyacım sürekli katı beslendiğim için oldu sanırım ama inş normale dönücem :)
Ohhh ne guzel anneye gitmek,dedeye torun teslim etmek..biz burda gurbet ellerde...bool bol yuruyusler sanaben de hepiniz kandilini kutluyoorum
bu akşam dua edelim hepimiz için
oğlumu cuma namazına yolladım dedesi ve eniştesiyle :)
bakalım durdu mu yaramazımm
hafta sonu evde olmayacağım annemlere gidiyorum
kaçamak yapmıyacağım
ve hafta sonu yürüyüş yapacağım aklıma koydum
sabah akşam yarım saat yürüsem bu hafta ki sporumu telafi edebilirmiyim acaba
pkolular üzülmeyin ben oğluma hiç beklemediğim halde hamile kaldım bendede vardı ondan. doktora karnımağrıyo diye gittim . hamile olduğumu öğrendim. bişey olmaz takmayın kafaya ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yapın diyorum. kilo vermeyede yardımcı olacaktır.
haydi kızlar gelsin menüler :)
[1] Hurma 2 ADET 30
[2] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[3] Kiraz 100 gr 72
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Muz 1 ADET 100
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[9] Sucuk 10 GRAM 45
[10] Yumurta (haşlanmış) 100 GRAM 158
[11] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[12] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 1001 kal.
1 saat pilates + 2 litre su
kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda
paptya 89 sen 22 yaşındasın galiba. bide yaş etkili kilo vermede.ama iyi etmişsin. kilo yük insana düşünsene 5 kilo karpuz getir bakalım.ya o ayaklar ne yapsın 20 kilo fazlam var en az benim. ne giysen yakışmıyo bide.
Gunaydin kizlar cok anlayisli iyi niyetli bi kocam olmasina ragmen arada isler cigirindan cikiyor ve soruyorum kendime ben nasil bir adamla evliyim diye.....
Kizlar nasilsiniz?Ben dr dan geldim,kan tahlili yaptirdim ama sonuc pazartesi belli olacak(burda hersey yavas!!!!!) ama Dr tekrar idrar tahlili yapti vee NEGATIF cikti arkadaslar yani buyuk ihtimal yanlis alarm olabilir.Herseyin hayirlisi.Biz beklemiyorduk cunku daha 3 yasinda oglum var.kizim da 8 yasinda.Acikcasi bu kilo ile hamile kalmak ta gozumu korkutuyor.size bildirim pazartesi.
kandiliniz de mubarek olsun
Usenmeden her zaman boyle guzel liste yaziyorsun ya tebrik ederim seni,numara ile daha guzel gorunuyor.
KADİŞCİĞİM OĞLUM pazar günü 5 aylık olacak hamile kaldığımda 72 kiloydum. yani kiloluydum. çocukta istemiyorduk. bişey olcaksa da oluyo onun için boşver. reyhancığım sen deki bu azimle 60 olursun canım. bu arada sondan birincimiyizde kaçıncı olduğumuzu öğrenemiyoruz
hu hu kızlar nerdesinizzz :))
bugün hep dışardaydım hemen menümü yazayım :))))
[1] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 1 porsiyon 90
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Vişne 500 gr 310
[4] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[5] Simit 1 ADET 275
[6] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
Toplam : 1016 kal.
200 dk yürüyüş + 2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?