Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Maalesef öyle oldum canım ama şimdilik biraz daha iyiyim, en azından çok fazla ağrım kalmadı :)

yediğin birşey dokunmuş olmasın bende sık sık bağırsak enf. geçiriyorum. genelde dışarda yemek yediğim zamanlarda onun için çok fazla tüketmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum :)))

Gunaydin kizlar yoldan yaxiyorum fazla giremeyebilirim bugun isimizin en yogun gunu
bildirimimi yapayim.
Bugunku kilo.77.9
Gecen hafta.78.1
Giden. 200 gr
hedef cizelgemde yaziyo55 mi 58mi ne simdi okuyamiyorum.bugun tartidan daha cok sey bekliyodum saglik olsun.neyseki aylar sonra 77 gordum.yemesi cok kolay ama vermesi olumm.uruzcum kizim iyi sert yiyecekleri bolerek veriyoruz agzinda cigniyor bi sorun yoklinki bulacsm sana en kisa zamanda by

günaydın bayanlar

akşam epey kaynatmışsınız yine :)

dünkü menümü yazayım
sabah dilim ekmek biraz peynir
öğlen 2 yumurta kırdım yoğurtle birlikte yedim 2 dilim ekmek
arada dondurma yedim işyerinde mecburen diyeyim
akşam 1 tabak çorba yarım dilim ekmek
ve meyve ile kapattım
misafirim için kek yapmıştım onlara koca koca 2 dilim koydum kendimde küçücük 2 kere ısırdım o kadar işte
kaçamagım

ama sabah kilom pek de iç acıcı değildi yani
75.1
sadece 100 gr vermişim süpriz oldu benim için oysa ki daha çok verdiğimi sanmıştım
halsizliğimle yemek yiyemeyişimle kaçamağım olmamasıyla
kısmet spor yapamamam sanırım sorun
pazar günü misafirlerim gidiyor ptesi itibariyle sporuma tam gaz devam
haftaya daha çok vermek istiyorum

ececim seni anlıyorum
daha aktif daha paylaşımlı bir grup istiyosun
gün içinde ne zaman baksam lamban yanıyor hep buralardasın
burda kalmanı çok isterim ama
son karar yine senin canım öpüyorum seni

SOK SOK SOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kizlar inanmiyorum yaaaaa!!
Sabah kilom ayni oldugu icin moralim cok bozuldu,o kadar kosturmacca o kadar az yeme nereye gitti dedim???ve sogan kuru yapmayi dusunuyordum ve yapmadan once ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptim .VEEEE IKI CIZGI GORDUM..
YARIN DR Agidiyorum cunku birisi cok silik cikti.Size yarin kan testinden sonra haber veririm.Amannnnn ALLAH immmm...
uruz beni ayni gec eger hamileysem de benden hepten vazgeccc.istah filan kalmadi.oglumda anormal kilo vermistim eger bunda da boyle olursa her hafta birinci oluruz artik

wowww bu süper haber canim tebrik ederimmm...bendede silik cizgi cikmisti ama yinede hamilesin canim ama hamileligin daha cok yeni oldugu icin silik cizgi cikiyor hadi bakalim hayirlisi..ama hamilesin süpheye kapilma hayirli olsun

ben sana demiştim demi.geçen haftalarda. kalbim temizdir benim

uruzcuğum akşam 1 tabak taze fasulye ve su başka birşey yok canım. oğlum hasta ve çok yaramaz gece 10 da bile yürüyüşteyim. gezerken uyuyor.
bugün sabah
1kase yoğurt
1 tabak kiraz

öğle
1 peynirli pide
salata

akşam
balık salata

günaydın kızlar berat kandilimiz mübarek oldun.

fiderya ne güzel haber bu kesin sonucu da bekliyoruz

hayırlısı olsun canım senin için çok sevindim senden öncede bir arkadaş vardı yeni evli çok istiyordu Allah gönlüne göre verdi ve hamile kaldı :))) acaba nasıl gidiyor hamileliği edaaaaaaaa duy sesimi :)))))))

herkezin beraat kandili mübarek olsun bugün hepimizin günahlarından arınmasını dualarının kabul olmasını diliyorum
saol canım seninde kandilin mübarek olsun

listen güzel de
oğlunda bir rahat bırakmadı seni
Allah ayrdımcın olsun

aynıyım aynıyım ve yine aynı kilodayım...

ah canım o kadar kaçamak yaptın ki bu hafta vermemen normal
spor yaptığın için korudun
biliyosun değil mi

ay ay ay
ama istiyomuydun sen
hiç dikkat etmemişim
hayırlı olsun canım
darısı tüm isteyenlerin başına

wowww bu süper haber canim tebrik ederimmm...bendede silik cizgi cikmisti ama yinede hamilesin canim ama hamileligin daha cok yeni oldugu icin silik cizgi cikiyor hadi bakalim hayirlisi..ama hamilesin süpheye kapilma hayirli olsun

bencede silik çıkınca hamile oluyo komşumda öyle olmuştu

günaydın kızlar berat kandilimiz mübarek oldun.

fiderya ne güzel haber bu kesin sonucu da bekliyoruz

kaptanım seninde kandilin mübarek olsun
biraz daha iyisin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…