saol canım seninde kandilin mübarek olsun
listen güzel de
oğlunda bir rahat bırakmadı seni
Allah ayrdımcın olsun
oğluma müteşekkirim 96dan 73 leri görmeme neden olfdu![]()
onu çok seviyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listen güzel de
Allah ayrdımcın olsun
onu çok seviyorum![]()
listen güzel de
Allah ayrdımcın olsun
ah canım o kadar kaçamak yaptın ki bu hafta vermemen normal
spor yaptığın için korudun
biliyosun değil mi
[
onu çok seviyorum![]()
Merhaba arkadaşlar...
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle :)
Kadişim spor yapamadığın için kilo vermen biraz yavaş oluyordur, belki de kilonda bir takılma olmuştur, canını sıkma, bu hafta olmasa bile bu iradeyle ve sabırla devam ettiğin sürece tartıda güzel sonuçlar göreceksin
acimiz büyük canimmbu arada 13 şehitimizin mekanı cennet olsun ailelerine baş sağlığı diliyorum. terörü lanetliyorum.![]()
walla süper vermissin canim ben lahana kürünü icemedim ne yazikkikadişciğim uykusuz geceler sabah akşam yürüyüş, lahana kürü ve bişey yediysem tatlı falan öbür öğün kalorisi düşük şeylerden yemek. kısaca hareket ve boğazını tutmak. bide doktorum sağolsun. ayaklar her hamilelikte bir numara büyür dedi ve ben gaza geldim bi anda verdim. ayaklarımda aynı kaldı.
sunacığım valla küstüm artık sana merhaba dediğim an çıkıyosun faceden. istiyosan siliver canım.
acimiz büyük canimm
walla süper vermissin canim ben lahana kürünü icemedim ne yazikki
a a aaaaaaaaa diyorum artik ask olsun tatlim basimda bi adam,sorma dükkanla ilgilen cocukla ilgilen offf ben napim(((kizlar benim mánav dükkanim var almanyada ve haftasonu ísler sykiskin özür dilerim canim walla görmedimmm
((
bu arada 13 şehitimizin mekanı cennet olsun ailelerine baş sağlığı diliyorum. terörü lanetliyorum.![]()
evet canımkadişciğim uykusuz geceler sabah akşam yürüyüş, lahana kürü ve bişey yediysem tatlı falan öbür öğün kalorisi düşük şeylerden yemek. kısaca hareket ve boğazını tutmak. bide doktorum sağolsun. ayaklar her hamilelikte bir numara büyür dedi ve ben gaza geldim bi anda verdim. ayaklarımda aynı kaldı.
pkolular üzülmeyin ben oğluma hiç beklemediğim halde hamile kaldım bendede vardı ondan. doktora karnımağrıyo diye gittim . hamile olduğumu öğrendim. bişey olmaz takmayın kafaya ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yapın diyorum. kilo vermeyede yardımcı olacaktır.
acimiz büyük canimm
walla süper vermissin canim ben lahana kürünü icemedim ne yazikki
a a aaaaaaaaa diyorum artik ask olsun tatlim basimda bi adam,sorma dükkanla ilgilen cocukla ilgilen offf ben napim(((kizlar benim mánav dükkanim var almanyada ve haftasonu ísler sykiskin özür dilerim canim walla görmedimmm
((
kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda
bu arada 13 şehitimizin mekanı cennet olsun ailelerine baş sağlığı diliyorum. terörü lanetliyorum.![]()
kızlar aklıma bişey geldi herkes nasıl zayıfladığını anlatıyor. neden herkes kendi kilo alışını ve ne yiyip ya da yapıp kilo aldığını anlatmıyor. ben anlatayım evlendiğimde 7 yıl önce 54 kg.dım
1-2 yıl sonra 60-61 oldum. rahatladım ve dikkat etmedim.
sonra biz ilçede oturuyoduk. annemin yanından merkeze kendi evime taşındım. apartmana. orada iki komşuya gitsen hemen pasta börek bilmem ne. oluverdim ben 65 devamında 68 sonrada 72. bir ara gezmeyi kestim. bide burda spora küs millet ben ilçedeken sürekli yürüyodum ve bizim orda her dakika pasta börek konulmaz bi çay verirler tamam. sonrada hamile kaldım ameliyata 96 kg girdim. bunu paylaşalımki o hataları bi daha yapmayalım. doğum kontrol haplarınıda katkısı büyük yani kilo almamda