Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın millet
bugünkü menümü veriyorum
sabah 1 kase tarhana çorbası
1 domates
1 kk peynir
1 dilim ekmek

öğle
1 tabak türlü
yoğurt
akşam kısır ayran

geçmiş olsun kadisim üzme canını sen iradelin verirsin ama çocuk mevzuunda biraz daha beklemeni tavsiye edbilirim! hem bebişin büyüsün ,sen hedeflerine ulaş kanımca yaniii
saol canım
aslında beklemek en iyisi galiba bu ay bu ilaca başladım olmazsa ara vereceğim zayıflayıp yeniden deneyeceğim

dünkü menümü yazmayı unuttum
sabah 2 dilim ekmek domates peynir
öğlen 3 tane küçük profitrol
1 tane pepino
ikindi yarım simit
akşam 2 küçük karnıyarık yarım dilim ekmek 1 kase cacık

öğlen yemek yemek istemedim profitrolu de misafirlerim için hazırlarken 3 tane yuvarlamışım malesef

Arkadaşlar esin benim arkadaşım oda motive olmak istiyor aktif katılımcı potansiyeli var ben kefilim izninizle takımımıza gelsin istiyorum.

ececim bende katıldım beraber takip edelim bende pko yum

merhaba
sen de mi pkolusun
malesef bende ve ben daha dün öğrendim şoktayım
diğer formlara bakıyorum bissürü şey yazıyo moralim bozuldu diyebilirim

ben il çocuguma hemen hamile kaldım
bu hastalık var mıydı yokmuydu bilmiyorum
sonradan kilo aldım öyle mi çıktı onuda bilmiyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun. Sadece kilo değil çok fazla katkı maddeli ürünlerle beslenme, karbonhidratı fazla alma vs de bu hastalığa neden olan yan etkenlerden. Doktorlar hep aynı şeyi vurguluyor zaten, organik beslenmeden uzaklaştığımız ve her şey suni olduğu için hemen hemen her kadında olmaya başladı bu hastalık. Hayat boyu devam eden bir şey ama düzenli yürüyüşünü ihmal etmez ve kilonu sabit tutarsan sesi kısılır; kilo alırsan, hareketsiz bir yaşam sürersen, çok karbonhidratlı beslenirsen gene sesi çıkmaya başlar. Şükretmen lazım, moral bozmaman lazım öyle kötü bir hastalık değil en azından, sadece ömür boyu biraz dikkat ve itina istiyor. Tekrar geçmiş olsun canım, verdiğin her kiloyla birlikte o da düzelecek, göreceksin

Son düzenleme:

Açım ben aç kısmına çok güldüm
Deryacım ben listelerini beğeniyorum, her şeyden yiyiyorsun ama hepsinin bir limiti var, gayet güzel :)
Afiyet olsun canım

ben yedikce yazıcam sabah az yağda biber domatesi kavurdum yarım kase yedim iki dilim kepek ekmek ile bir yumurta .4 fincan çay bir şekerle yarım dilim kek ve krom .bol suu...

Son düzenleme:
az yeme konusunda kendimi şartlıyorum sanırım o duruma alışıyorum.şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum.peki arkadaşlar neden zayıflamak istiyorsunuz eminim herkesin sonunda kavuşmak istediği bir şey vardır.benim zayıflama sebebim itiraf etmem gerekirse kıyafetler hep iyi modeller 42 bedene kadar; evde beğenipte giyemediğim 42 beden elbiselerim dolu.zayıfladığım zaman kendimi daha güçlü özgüvenli ve mutlu hissediyorum.bu bir gerçek. bu kış saldım çayıra mevlam kayıra homini gırtlak yedim bedelinide şunda ağır ödüyorum.hayatımda hiç bu kiloya gelmemiştim çok üzgünüm kendime yediremiyorum 85 benim için çok fazlayken 92 zirve oldu.

Neyse ki 92 deyince dur diyebilmişsin, önüne geçmeseydin çok daha yüksek rakamları görebilirdin bu yüzden zamanında dur dediğin için sanşlısın :)

Elbise derdi kilo sorunu yaşayan tüm kadınların ortak problemi, bir mağazaya girdiğimde beğendiğim bir elbiseyi sadece benim bedenim yok diye alamıyor olmaktan sıkıldım, tabii alsam da her zaman üzerimde güzel durmuyor o da bir gerçek

Benim de öyle uçuk kaçık hayallerim yok, 0 beden hayali kurmuyorum, sağlıklı bir görüntüm olsun yeter

canım merak etme bu gebe kalmada sıkıntı yapıyor ama iki kere hamile kaldım zayıflamak ve en önemlisi yürüyüş birbirimize destek olalım
yürüyüş yapma imkanım olsa hiç durmam köyde oturuyorum ve yapacak yer yok
ama nivea bady cd var onunla yapmaya çalışıyorum

teşekkür ederim canım
ister istemez canım sıkılıyor farkındayım ama atlatacam :)

zayıf olmak çok güzel bir duygu
her giydiğiniz yakışıyor
yok kalçam çıktı yok gögsüm fırlayacak derdin yok
çok özledim o günlerimi
magazada satıcının o size olmaz bakışları yok
beden derdin yok

bende yedim bu kış sonuç ortada her ay aldığım 1 kilonun cezası ağır oldu

ben şu anda spor yapamıyorum buda elimi kolumu bağlıyor geçen sene çok aktiftim iki gün plates 3 gün yüzmeye gidiyodum dırakınca kilo almamı oda etkiledi sanırım.yürüyüşü tek başıma yapınca canım sıkılıyo!! kafa dengi bir arkadaşım da yok yakınlarımda.kendimize biazaman belirlesekde burda hepimiz aynı anda şu 8 dakikalık hareketlerden yapsak .tabi işte olanlar hariç esin dışında varmı işten katılan acaba??

ben durmadım aslında kendi durdu hani takılma kiloları varya sanırım orda takıldım ben regl dönemlerinde 93.7 leride gördüm ama kendilğinden 92 ye indi ben her tartıya çıktığımda 95 olmuşumdur heralde dedim ama çok şükür görmedim.
bırak elbiseyi benim ayağım bile büyüdü 38 ken şimdi 39 hatta yeni aldım 40 numaraşok şok şok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…