saol canımgeçmiş olsun kadisim üzmecanını sen iradelin verirsin ama çocuk mevzuunda biraz daha beklemeni tavsiye edbilirim! hem bebişin büyüsün ,sen hedeflerine ulaş kanımca yaniii
ececim bende katıldım beraber takip edelim bende pko yum
ececim bende katıldım beraber takip edelim bende pko yum
selammm herkesee
merhaba
sen de mi pkolusun
malesef bende ve ben daha dün öğrendim şoktayım
diğer formlara bakıyorum bissürü şey yazıyo moralim bozuldu diyebilirim
ben il çocuguma hemen hamile kaldım
bu hastalık var mıydı yokmuydu bilmiyorum
sonradan kilo aldım öyle mi çıktı onuda bilmiyorum
Menu
Sabah
Klasik kahvalti
1 kk peynir
5-6 zeytin
2 dilim kizarmis ekmek
Azicik yumurta
Oglen
2 tana kurabiye
Cay
Yarim avuc kuruyemis
Ara
Meyve
5-6 fistik findik
Aksam
Yagsiz yumurta ( cilbir)
1 dilim ekmek
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik kurufasulye
Tursu
Ekmek yok
Cay
Uruz cok mu olmus canim??? Acim ben ac:))) boylede veremezsem aglayacagim. Bunun yaninda kosturmaca merdiven in cik:)
cok pis diyet yapiyorum kk üyelerii
az yeme konusunda kendimi şartlıyorum sanırım o duruma alışıyorum.şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum.peki arkadaşlar neden zayıflamak istiyorsunuz eminim herkesin sonunda kavuşmak istediği bir şey vardır.benim zayıflama sebebim itiraf etmem gerekirse kıyafetler hep iyi modeller 42 bedene kadar; evde beğenipte giyemediğim 42 beden elbiselerim dolu.zayıfladığım zaman kendimi daha güçlü özgüvenli ve mutlu hissediyorum.bu bir gerçek. bu kış saldım çayıra mevlam kayıra homini gırtlak yedim bedelinide şunda ağır ödüyorum.hayatımda hiç bu kiloya gelmemiştim çok üzgünüm kendime yediremiyorum 85 benim için çok fazlayken 92 zirve oldu.
yürüyüş yapma imkanım olsa hiç durmam köyde oturuyorum ve yapacak yer yokcanım merak etme bu gebe kalmada sıkıntı yapıyor ama iki kere hamile kaldım zayıflamak ve en önemlisi yürüyüş birbirimize destek olalım
Canım öncelikle geçmiş olsun. Sadece kilo değil çok fazla katkı maddeli ürünlerle beslenme, karbonhidratı fazla alma vs de bu hastalığa neden olan yan etkenlerden. Doktorlar hep aynı şeyi vurguluyor zaten, organik beslenmeden uzaklaştığımız ve her şey suni olduğu için hemen hemen her kadında olmaya başladı bu hastalık. Hayat boyu devam eden bir şey ama düzenli yürüyüşünü ihmal etmez ve kilonu sabit tutarsan sesi kısılır; kilo alırsan, hareketsiz bir yaşam sürersen, çok karbonhidratlı beslenirsen gene sesi çıkmaya başlar. Şükretmen lazım, moral bozmaman lazım öyle kötü bir hastalık değil en azından, sadece ömür boyu biraz dikkat ve itina istiyor. Tekrar geçmiş olsun canım, verdiğin her kiloyla birlikte o da düzelecek, göreceksin
az yeme konusunda kendimi şartlıyorum sanırım o duruma alışıyorum.şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum.peki arkadaşlar neden zayıflamak istiyorsunuz eminim herkesin sonunda kavuşmak istediği bir şey vardır.benim zayıflama sebebim itiraf etmem gerekirse kıyafetler hep iyi modeller 42 bedene kadar; evde beğenipte giyemediğim 42 beden elbiselerim dolu.zayıfladığım zaman kendimi daha güçlü özgüvenli ve mutlu hissediyorum.bu bir gerçek. bu kış saldım çayıra mevlam kayıra homini gırtlak yedim bedelinide şunda ağır ödüyorum.hayatımda hiç bu kiloya gelmemiştim çok üzgünüm kendime yediremiyorum 85 benim için çok fazlayken 92 zirve oldu.
ben durmadım aslında kendi durdu hani takılma kiloları varya sanırım orda takıldım ben regl dönemlerinde 93.7 leride gördüm ama kendilğinden 92 ye indi ben her tartıya çıktığımda 95 olmuşumdur heralde dedim ama çok şükür görmedim.Neyse ki 92 deyince dur diyebilmişsin, önüne geçmeseydin çok daha yüksek rakamları görebilirdin bu yüzden zamanında dur dediğin için sanşlısın :)
Elbise derdi kilo sorunu yaşayan tüm kadınların ortak problemi, bir mağazaya girdiğimde beğendiğim bir elbiseyi sadece benim bedenim yok diye alamıyor olmaktan sıkıldım, tabii alsam da her zaman üzerimde güzel durmuyor o da bir gerçek
Benim de öyle uçuk kaçık hayallerim yok, 0 beden hayali kurmuyorum, sağlıklı bir görüntüm olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?