Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese günaydın diyet süper giderken dün aksam gec saatlerde dayanamayıp yedigim iki dilim pizza bu sabah bana tam 1 kilo geri döndü(

Alminacım tartıda +1 kilo olarak görünse de 2 dilim pizza yüzünden 1 kilo almazsın dert etme :)
Geç vakit yiyip de sabah tartıya çıktığın için böyle bir sonuç görmüşsündür canım, 1-2 gün daha az kalori alarak dengele.

Boyuna göre zaten ideal kilondasın Papatyacım o yüzden kilo vermen bana göre daha zor olacaktır :)
Diyetten daha önemlisi sıkılaşma egzersizleri yapman, pilates ya da fitness olabilir.

Listeni ilk defa sporsuz görüyorum
Ama çok az yemişsin gibi geldi bana :)

Kabızlık sorunum var, yaklaşık 5 gündür bu nedenle tartıda olumlu bir değişiklik göremediğim gibi bugün +300 gram gördüm. Biliyorum kabızlık nedeniyle böyle bir rakamı gördüm ama asabım bozuluyor

ilaç falan içtin mi ya da kabızlığı iyi gelecek bi şey ?

yemediklerimin hepsi tatlıya eş değer , çok az yedim ama en az 200 kaloriydi :/

listelerimiz n kadar benzer :)

mutlaka rahatlatıcı bir şeyler yap
doğadan form çayı içebilirisn

ilaç falan içtin mi ya da kabızlığı iyi gelecek bi şey ?

yemediklerimin hepsi tatlıya eş değer , çok az yedim ama en az 200 kaloriydi :/

Karbonhidrat ağırlıklı bir liste olmuş ama kalori toplamına baktığında hiç de çok değil :)
Bugün ve yarın dengelersin, hiçbir sorun olmaz.
Hem bu kadar az yiyip hem de suçluluk duymak iyi değil, bence güzel bi gün geçirmişsin, afiyet bal şeker olsun canım

İlaç filan kullanmıyorum ama kocakarı yöntemleriyle çözmeye çalışıyorum

listelerimiz n kadar benzer :)

mutlaka rahatlatıcı bir şeyler yap
doğadan form çayı içebilirisn

Kendimce yöntemlerle sorunu çözmeye çalışıyorum...
Hedeflerimiz aynıymış, yeni fark ettim :)

Son düzenleme:
hedefim her hafta 1 kilo
misafirim olmasına ragmen kaçamak yapmıyorum abartmıyorum ama spor yapamıyorum bu benim için kötü oluyor ama olsun
akşam doktora gitcem 5.30 da bakalım ne diyecek
sizlere ii akşamlar kızlar

Tamam canım, iyi akşamlar :)

Doktorun tavsiyelerini ve görüşlerini sonra bizimle de paylaşırsın

Bugünkü Liste

1,5 simit
2 bardak light cola
1 tane nektarin
1 fincan kahve

Çok saçma ve kalori bakımından az bir liste oldu ama isteyerek kaloriyi az tuttum.
Uzun zamandır güzel ve uzun bir yürüyüş yapamıyorum, birazdan sıkı bir yürüyüş yapıp tartıyı eksilere doğru gitmeye zorlayacağım

kizzz buneee acliktan ölecen:))hem az kalorili hemde sagliksiz kolalar kahve ohhhh:))ama olsun bakalim senin su aralar kendini siki tutup kendine gelmen lazim:)
bu arada kizlar yaban mersini kurusu aliyorum tam tamina 1 aydir bana tavsiye eden arkadas mutlaka faydasi olacak ama sabir demisti ben bikmadan usanmadan kullandim ve sanirim faydasini gördüm ishal olmaya basladim.özelligi su yaban mersini kurusunun hemen yemekten sonra tuvalete cikiyosun vede yag yakiyosun cok iyi bisey acin neti okuyun uruzcum kabizligin varsa tavsiye ederimmm sanirim bende ise yaradi

Yaban mersininin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum...
Tadı da çok hoşuma gidiyor, iyi ki aklıma getirdin, biraz alayım :)

merhabalar!
uruz davetin için teşekkürler.umarım hepimiz amaçlarımızı gerçekleştiriken birbirimize destek oluruz.benim şu anda motivasyona çok ihtiyacım sizin zayıflamaya olan inancınız ve iradeniz benide tetikler diye düşünüyorum
Şu anda tatildeyim yani evdeyim ve bol zamanım var paylaşım için. takımdaki bazı arkadaşlarla daha öncedende aynı takımdaydık.benim hakkımda öğrenmek istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim,takımın kendine özgü kuralları varsa öğrenmek isterim.

merhabalar bugünkü menüm
sabah 1dilim karpuz,
1 domates
1 haş. yumurta
1 dilim ekmek

öğle
1 tane tavuk göğsü sote
1 dilim ekmek
ara
4-5 kayısı
akşam
yoğurtlu semiz otu
40 dk yürüyüş

Aramıza hoşgeldin Ece

Ben öncelikle hedef kilonu ve bu kiloya ne kadar zamanda ulaşmayı hedeflediğini, hangi diyeti takip ettiğini merak ediyorum, bu konulara değinirsen sevinirim :)

Takım hakkında biraz bilgi vereyim istersen...

Takım kaptanımız AyşeCeylin, kendisi takım kurallarını liste halinde yazmıştı, seni bilgilendirmek için o listeyi arıyordum ki sonunda buldum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

merhabalar bugünkü menüm
sabah 1dilim karpuz,
1 domates
1 haş. yumurta
1 dilim ekmek

öğle
1 tane tavuk göğsü sote
1 dilim ekmek
ara
4-5 kayısı
akşam
yoğurtlu semiz otu
40 dk yürüyüş

Canım liste gayet güzel, yürüyüşle de tamamlanmış

merhabalar bugünkü menüm
sabah 1dilim karpuz,
1 domates
1 haş. yumurta
1 dilim ekmek

öğle
1 tane tavuk göğsü sote
1 dilim ekmek
ara
4-5 kayısı
akşam
yoğurtlu semiz otu
40 dk yürüyüş
cok güzel canım bozma böyle devam..
hosgedin canım aramzaa
Yaban mersininin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum...
Tadı da çok hoşuma gidiyor, iyi ki aklıma getirdin, biraz alayım :)

walla dene cok etkisi var günlerdir kabız olan ben niye durup dururken böyle oldum sanki,baska sebebi olamazz

geldimmm canım kimse gelmedimi yalnızmısın

Yaz geldi nerdeyse tüm takımlar ıssızlaştı, her zaman tatillerde karşılaştığımız durum :)

Ben yokken takım tam kadro burda oluyor, geldiğimde o kadar çok sayfa birikmiş oluyor ki okumak bile yoruyor ama ben burda olduğumda kimse gelmiyor, uğursuzluk bende galiba

aksam oldumu adamdan bebekten zamanmı kalıyor canım hepimizin durumu hemen hemen aynı:)benimde az kaldı gelecek ay türkiyedeyim giremem artık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…