ben durmadım aslında kendi durdu hani takılma kiloları varya sanırım orda takıldım ben regl dönemlerinde 93.7 leride gördüm ama kendilğinden 92 ye indi ben her tartıya çıktığımda 95 olmuşumdur heralde dedim ama çok şükür görmedim.
bırak elbiseyi benim ayağım bile büyüdü 38 ken şimdi 39 hatta yeni aldım40 numara şok şok şok...
ben şu anda spor yapamıyorum buda elimi kolumu bağlıyor geçen sene çok aktiftim iki gün plates 3 gün yüzmeye gidiyodum dırakınca kilo almamı oda etkiledi sanırım.yürüyüşü tek başıma yapınca canım sıkılıyo!! kafa dengi bir arkadaşım da yok yakınlarımda.kendimize biazaman belirlesekde burda hepimiz aynı anda şu 8 dakikalık hareketlerden yapsak .tabi işte olanlar hariç esin dışında varmı işten katılan acaba??
aynen benim de taraklı ayaklarım en büyük zevkim internetten alışveriş trendyoldan dayanamayıp kaç defa ayakkabı alıp iyade ettim .sorunluyum alma!! işte bi umut...kalp çarpıntısı yüzünden doktora gittim herşeyi kontrol ettirdim doktor kibarlığından kilodandır demedi hiç bişeyin yok sağlamsın dedi sadece)))bide benim şöyle bi sorunum var aynada kendimi hiç kilolu görmüyorum ya siz aynda gayet iyi görüyorum mutluyum fotoğraf yada kamera görüntülerime baktığımda bunalıma giriyorum bubenmiyim diye hele yanıma kısa ve zayıf biri denk geldiyse ''güliver''gibi kalıyorum valla fotoraf çektirmeye korkuyorum.geçen kurs belge töreninde toplu foto için poz verirken herkesi önüme geçirmişim onları kapatmayım diye sonuç :ben görünmüyorum...Evet tıpkı elbise bedenleri gibi ayakkabı numaraları da büyüyor :)
Benim ayaklarım kilo alınca enine genişlediği için ayakkabıları da yakıştıramıyorum kendime
Ayy, ne çok problemim varmış kilolarla
Şu aralar ben de istediğim gibi spor yapamıyorum maalesef, aslında az da olsa hareket etmek faydalı olurdu...
aynen benim de taraklı ayaklarım en büyük zevkim internetten alışveriş trendyoldan dayanamayıp kaç defa ayakkabı alıp iyade ettim .sorunluyum alma!! işte bi umut...kalp çarpıntısı yüzünden doktora gittim herşeyi kontrol ettirdim doktor kibarlığından kilodandır demedi hiç bişeyin yok sağlamsın dedi sadece)))bide benim şöyle bi sorunum var aynada kendimi hiç kilolu görmüyorum ya siz aynda gayet iyi görüyorum mutluyum fotoğraf yada kamera görüntülerime baktığımda bunalıma giriyorum bubenmiyim diye hele yanıma kısa ve zayıf biri denk geldiyse ''güliver''gibi kalıyorum valla fotoraf çektirmeye korkuyorum.geçen kurs belge töreninde toplu foto için poz verirken herkesi önüme geçirmişim onları kapatmayım diye sonuç :ben görünmüyorum...
ahhh işte böyle kimseyle konuşmadığım şeyler bunlar kızlar şaşırmyın neler anlatıyo diye siz anlarsınız benim halimden...
Alminacım neler var listende? :)
canimm sabah mozzerellali domatesli ekmek arasi ve bir sütlü mkahve ictim ögleyi seftaliyle gecistirdim simdi aksam yemegimi yiyorum bi tabak nohutlu sehriye corbasinin icine bi kasik tavuk sote attim..aksamá acikirsam bir iki dilim karpuz yiyecem
Afiyet olsun canım, menünü beğendim, özellikle sabah kahvaltısı çok güzel başlangıç olmuş, yaz aylarında en iyisi :)
kahvaltim hemen hemen hergün ayni canim..öle yumurta falan yiyemiyorum eskisi gibi yaa( uruzcum ben akupunkturluyum 1 haftadir yoksa doymazdim ben bununla:)
Methini çok duydum ama ben daha önce hiç yaptırmadım. Gerçekten işe yarıyor yani? Bırakınca tekrar kilo alındığı söyleniyor, ne kadar doğru acaba? :26:
merak etme bugün dikkat edersen yarın o bir kilo gider
canım boyun kaçtı senin 59 kilo zaten ideal bir kilo neren incelecek daha
ah beni görsen birde
moralini bozma hedefine varacaksın eminim azimlisin çünkü
Alminacım tartıda +1 kilo olarak görünse de 2 dilim pizza yüzünden 1 kilo almazsın dert etme :)
Geç vakit yiyip de sabah tartıya çıktığın için böyle bir sonuç görmüşsündür canım, 1-2 gün daha az kalori alarak dengele.
Boyuna göre zaten ideal kilondasın Papatyacım o yüzden kilo vermen bana göre daha zor olacaktır :)
Diyetten daha önemlisi sıkılaşma egzersizleri yapman, pilates ya da fitness olabilir.
evet gram veremiyoruminşallah spora başlicam :)))
Listeni ilk defa sporsuz görüyorum
Ama çok az yemişsin gibi geldi bana :)
slm kızlar.bu ara takımı ihmal ediyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı uruzcum teşekkür edeiyorum sana çok ii idare ediyorsun.
kızım düzeldi şimdi ben rahatsızım tatile geldik salgına yakalandık mide bulandısı bağırsak bozukluğu vs.kötüyüm baya
öpüyorum hepinizi.düzelir düzelmez buradayım
Kötüyüm çünkü kabızım, hayatımda hiç bu kadar uzun süre kabız olduğumu hatırlamıyorum. Az yemekten kaynaklanıyormuş, her şey bir dert, az yesem bir türlü çok yesem bir türlü...
Pek uğrayan olmamış ben yokken :)
Bugün fazla bir şey yiyemedim, yazacak bir şey de yok o yüzden
canım sen ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü bir yap adetin düzelecek görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?